Piątka 28.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 amber współczuje..strach kichać/nie kichać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No chyba sobie zaraz jakis termofor zardynuję, a z tym masażem to nie wiem, tutaj na wsi to raczej nikt się nie przejmuje takimi sprawami, a jak boli, to trzeba "rozchodzić" i dalej do roboty... Jutro musze na zakupy zywnościowe jechać i domek dla gości przygotować, w sobote przyjeżdżają... I będa jadać 3 posiłki, ktoś to musi zrobić... Ale będę rozgrzewać, słowo sołtysowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Zochna, no taki ze potem kroisz i kromki jak tostowe wygladaja I taki za zakwasie też ? cuda Panie , cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 DPS zmień ofertę na wczasy odchudzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ambercia, gdzie ja bym takie leki brała, po Ketonalu to ja odjeżdżam, lekarz mi parę lat temu zapisał, jak też wysiadłam... Sołtys mówił potem, że pół litra to pikuś przy tym... Poczekam te 2 dni, a potem się zobaczy... Zosiu, a basen przydomowy też się nada? I w ogóle, co Wy za ogórki już robicie? Pewnie jakieś paskustwa spod folii i na nawozach. Fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Depsiu, najlepszy byłby solankowy , z ciepłą wodą i dyszami do masażu zapraszam do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Depesiu, czemu widzisz mnie na kanapie? No bo we wcześniejszym poście pytałam, kto robił przetwory półleżąc na kanapie, tak jak ja dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 robie jakie sprzedają..bo mam teraz zamowienie..w sierpniu tez zrobię, ale już z 50 sloikówa robie je juz ktoryś raz..panowie sie zajadają..polecam: http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis.php?przepis=19170&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja po ket.nalu zasypiam jak ziecko w 20 min..odlot na 12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Depsia, ja wiem ze nigdy nie ma dobrej chwili na chorobe, ale troche musisz sie w najblizszych dniach oszczedzac Najlepszy jest bowiem ... bezruch Moze znajdzie sie ktos, kto odciazy Cie od paru czynnosci? No i dlaczego tak daleko mieszkasz ... zawsze moglabym cos gosciom ugotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kurczę, nie nadążam za Wami z odświeżaniem strony... Zosiu, to jak już będe mogła wsiąść do samochodu, to może i do Sopotu pojadę, kto wie, chociaż w moich rodzinnych stronach też znakomite sanatoria z basenami są, chyba się dowiem trochę jak znajdę czas. Piąteczko - ale to goście to jeść chieli, nie odchudzać się... A jak są chudzi? A na przepis zaraz sobie zerknę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 o moja mama kiedyś takie zrobila , ale przepis posiała..pychota zrób Braza, zrób Zrobię, a tu przepis na te ogórki - a specialy for You Ogórki w musztardzie Przepis na 3 kg ogórków . Zalewa : 2 szklanki wody 1,5 szklanki cukru 3/4 szklanki octu 3 łyżeczki soli 6 łyżeczek musztardy sarepskiej Zagotować i ostudzić . Ogórki obrać i przekroić wzdłuż na 4 części . Do słoika włożyć ogórki , ząbek czosnku , 2 ziarenka ziela angielskiego , 1 listek laurowy , koper - i mój wymysł - kilka jagód jałowca - mam hyzia na jego punkcie - nieobowiązkowe Zalać przestudzoną zalewą i gotować 4-5 minut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 :D mniam DZIĘKI a i teraz od mamy: :D uwielbiam jalowiec..mam i używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Buziaki dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No i dlaczego tak daleko mieszkasz ... zawsze moglabym cos gosciom ugotowac Amberciu - to zacna propozycja I ja bym się przyłączyła - moimi umiejętnościami goście byliby zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No i dlaczego tak daleko mieszkasz ... zawsze moglabym cos gosciom ugotowac Amberciu - to zacna propozycja I ja bym się przyłączyła - moimi umiejętnościami goście byliby zachwyceni Ekhmmm ... myslisz, ze Depsia dopuscialaby nas do garow? Juz czuje ciezar ciupagi na plecach, za to nasze dobre serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No i dlaczego tak daleko mieszkasz ... zawsze moglabym cos gosciom ugotowac Amberciu - to zacna propozycja I ja bym się przyłączyła - moimi umiejętnościami goście byliby zachwyceni Ekhmmm ... myslisz, ze Depsia dopuscialaby nas do garow? Juz czuje ciezar ciupagi na plecach, za to nasze dobre serce Ona boleścią lędźwiową złożona spoczywałaby na kanapie w tym czasie Jest w każdym razie szansa , że następni goście już by Jej głowy posiłkami nie zawracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ona boleścią lędźwiową złożona spoczywałaby na kanapie w tym czasie Jest w każdym razie szansa , że następni goście już by Jej głowy posiłkami nie zawracali Idac dalej ta mysla przednia, gdbysmy obie rownie gorliwie, co za gotowanie za slanie lozek, odkurzanie, mycie okien a w koncu prace w polu sie wziely, to po zadziwiajaco krotkim czasie mogloby sie okazac, ze Depsia pozostala wolna od swych obowiazkow, wolna niczym skowronek beztroski, niczym mysl niczym nie skrepowana Czyz nie o to nam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zochna, Ambercia ... Wy tak na poważnie Adrenalinki Wam się zachciało???? Depsia Was na cztery wiatry pogoni jeśli każecie nic nie robić Ja mogę psa wyprowadzać .... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts