DPS 29.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Oj, chłopaki, i co ja mam z Wami zrobić? Chyba chleba Wam napiekę, do tego dodam parę słoiczków z szafy i jakiegoś syropku lub soczku domowego, wieczorkiem naleweczki, smalcu i ogóreczka kiszonego i będziecie w końcu cicho, co? Tylko musicie przyjechać... Kjóik, a gdzie Ty w ogóle się podziewasz? I co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 futrzak i znowu se nasrałeś w papiury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Depsia masaz jest dobry, jeszcze trzymac w cieple, pas z welny mi pomaga na plecy, no i w czasie bolesci, trzeba sieoszczedzac. Trzymaj sie. p.s. mi to sie wydaje, ze jakbys zjadla lody z Twoimi sliwkami w winie to minelo by w myk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Odnoszę wrażenie, że w szafie to już niewiele zostało .. w końcu Jamles nie na darmo siedział tam dobry tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kjóik, a gdzie Ty w ogóle się podziewasz? I co u Ciebie słychać? "leże se...szkoda, że Cię tu nie ma" stara bida tyram, tzn. wstawać z łózka muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 To czego Ty nie odzywasz się, sierściuchu? Zeljko - jakby te moje śliwki w winie leczyły, to Ty powinnaś już zdrowa być, a tymczasem też kości Ci niedomagają... Za mało zjadłaś, na pewno. Brazunia, braknąć to nie braknie, cały czas cos następnego robię, więc coś ubywa, ale i cos przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jamlesik przerób ma nieograniczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Zeljko - jakby te moje śliwki w winie leczyły, to Ty powinnaś już zdrowa być, a tymczasem też kości Ci niedomagają... to one nie lecza? A juz planowalam na kuracje sliwkowa sie do Ciebie wybrac Depsia, ja jeszcze raz w sprawie zakwasu ... czy moge go zostawic bez dokarmiania na 7 - 8 dni? Jakos tak glupio mi na urlop jechac z takim pasazerem , a o zakwas_sitter moze byc trudno Nawet Mama sie ostatnio pytala, czy przyjezdzam do niej sama, czy z zakwasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2009 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Myślę, Amberciu, że jak dokarmisz przed samym wyjazdem i zostawisz w lodówce, to spoko Maroko, doczeka bez najmniejszych problemów. Śliwek dużo jest, można przyjeżdżać, w końcu wiara czyni cuda, nie? Dzień dobry wszystkim. Pogoda nam się zepsuła, zimno i deszczowo jest. O ile deszcz na polu fajna rzecz, o tyle zimno to już nie całkiem... Przynajmniej jednak Sołtys w domu więcej, to i przy mnie trochę się pokręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dobry ... czy będzie ? ... obaczym z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wieczorem doniosę, czy "dzień dobry" był Witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czesc depeesiu jak tam plecki ??? mam nadzieje , ze lepiej u nas wczoraj bylo juz slonecznie choc troche zimnawo ,a le dzis zapowiada sie upalny dzien ,wiec jutro u was powinno byc podobnie z moich obserwacji wynika , ze po dniu/dwoch dniach macie dokladnie taka sama aure u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Agduś - oczywiście, że bardzo chcę, żebyście przyjechali, w razie czego Sołtys jakieś widły weźmie i będzie bronił, przynajmniej wesoło będzie. Po widłach są dziury w plecach... to ja się zastanowię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hm... Z tymi pleckami to niestety... gorzej... Dzisiaj to już z każdym ruchem jest duży problem... Jak idę do toalety, to każdemu krokowi towarzyszą okrzyki, od tych o treści religijnej (Jezus, Maria i w ogóle ) aż po te zupełnie niewybredne określenia rodem spod budki z piwem... Sołtys z synkiem poszli teraz do domku pokój przygotować dla dzisiejszych gości, a ja zupełnie nie wiem, jak będzie się odbywało podawanie 3 posiłków przez jednego faceta... Podać - pikuś, a przygotować, pokroić, poukładać, i w ogóle...? Jestem trochę tym podłamana, no. Z pogodą to zobaczymy, obyś miała, Frosiu, rację, bo w TV straszą, że aż do środy będzie nieprzyjemnie, a i w środę tylko odrobinkę lepiej, a może i wcale. Agduś - ponegocjujemy, jak Andrzej nie będzie atakował to Sołtys nie będzie przecie bronił, nie? Bo ja tu marszruty opracowuję, jeszcze w planie mam park Branickich i ogród skalny w Nochten no i parę innych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć mnie tez przygnało z ogrodu. Kurcze znowu pada. U nas to nigdy nie ma nijakiej równowagi Depesiu w kwestii zakwasu. No to tak. !/2 wsadziłam do lodówki podkarmiwszy i ok. !/2 podkarmiwszy i na kominek. Rano roslo równo i babelkowało. Namiachałam więc ciasta. Teraz czeka do wieczora. Uwidzim co z tego wyjdzie. Ale zapach przedni. Depesiu po tych deszczach byloby wskazane przeleciec czyms ziemniaki i pomidory. Może byc może byc jakiś Gervit czy ostatecznie miedzian. W zbożach może szaleć septorioza. A kapucha bedzie sie za to az usmiechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Przyszłej wiosny to sobie Depesiu zamawiam u Ciebie worek ziemniaków sadzeniaków. Zapłacę oczywiscie za przesyłkę. Nawet niech 50kg waży Muszę inne posadzic niż te które mamy obecnie. Nie leżą mi choc inni nie wybrzydzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hm... Z tymi pleckami to niestety... gorzej... Dzisiaj to już z każdym ruchem jest duży problem... Jak idę do toalety, to każdemu krokowi towarzyszą okrzyki, od tych o treści religijnej (Jezus, Maria i w ogóle ) aż po te zupełnie niewybredne określenia rodem spod budki z piwem... no to sie doigralas A pisalam, ze tylko BEZRUCH moze plecki uleczyc Jesli chcesz aby zrobilo sie troche lepiej musisz zniesc napiecie miesni plecow i pakowac w siebie regularnie (!) niesteroidowe leki przeciwzapalne i masci przeciwbolowe! Koniecznie! A jak juz wyzdrowiejesz, osobiscie przyjade przetrzepac Ci kregoslup w okolicy kosci ogonowej BTW moze jakas sasiadka moglaby sie zajac kuchnia i opieka nad urlopowiczami? Albo przynajmniej chcaca troche dorobic corka sasiadki? Albo jakas babcia z kolka rozancowego, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Depsiu nawet Ibuprom Max 3xdziennie powinien Ci pomoc. Najlepiej bylo by jakis Olfen lub Naproxen, ale to tylko na recepte jest. Maszc czy tam zel Olfen jest bez recepty. Tramalu tez nie znosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Żeleczko Kochana, ale taki Ibuprom zniesie troszeczke bol i troszeczke zrujnuje szpik kostny i watrobe ... Ja wiem, ze nigdy nie ma dobrego czasu na chorobe, ale martwie sie o Anetke i chcialabym aby chociaz na weekend zalegla w lozu z dobrymi lekami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 depesiu odpowiedz poszla mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts