braza 28.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Haaaaa, trzeba było dołączyć do nas do tego Sylwestra - nie czytacie wątku agro (szczególnie Braza, której może się przydać ) i nie uczestniczycie w zebraniach wątku, a potem chcielibyście wszystko wiedzieć! Ja juz będę grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Haaaaa, trzeba było dołączyć do nas do tego Sylwestra - nie czytacie wątku agro (szczególnie Braza, której może się przydać ) i nie uczestniczycie w zebraniach wątku, a potem chcielibyście wszystko wiedzieć! Ja juz będę grzeczna A nie byłaś???? Uderz w stół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Bawcie sie dobrze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Bawcie sie dobrze!!!! juz nas opuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Depeesiu ucaluj Tomka po polnocy .....tak szczerze ..ode mnie ...i Pawla !!! ....i Pawla tez !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 28.12.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Depeesiu: życzę szampańskiej zabawy. Proszę o wypicie toastu za zdrowie wszystkich obecnych i przyszłych agro, a po imprezie o szczegółową relację ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Bawcie sie dobrze!!!! juz nas opuszczasz? Troche roboty mam Będę lub nie, sama nie wiem keidy będę w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Mayland - na pewno będziemy się dobrze bawić! Brazunia - dobrze, że obiecujesz poprawę, sprawdzimy. Frosia - ja nie wiem, czy Paweł mi pozwoli tak zaraz Tomka całować, ale mogę spróbować!!! Pawła to na pewno ucałuję i nie powiem, że od Ciebie! Froscha proszę uściskać i ucałować ode mnie i życzyć mu wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Spać nie mogę, to se zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim z rana - mam nadzieję, że jakoś udało się jednak zasnąć. Czyżbyś tyle myślała, że spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dzień doberek!! Pałętałam się po domu jak dusza potępiona, jakaś taka podbuzowana byłam, ale mi powoli przechodzi Słoneczko świeci i świat jest ładniejszy, ale żeby nie było za fajnie, to wiatr silny i zimny. Cały urok nadmorskiego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Trudno Ci się dziwić, że masz natłok myśli, jesteście na etapie bardzo ważnych spraw i bardzo ważnych decyzji. Jak chcesz już to agro, to daj znać, czy podrzucić Ci namiary na prezesa Szczecińskiego, Stowarzyszenia Agroturystycznego, znam osobiście, sympatyczny i wiele wiedzący kolega, który już na tym etapie może Wam wiele podpowiedzieć i pomóc - wierz mi, że warto. Właśnie teraz powinniście pytać, pytać i jeszcze raz pytać, żeby potem mądrze decydować i planować z głową. Już teraz radzę Wam zapisać się do stowarzyszenia, żeby móc korzystać ze szkoleń i spotkań. To ważne, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Frosia - ja nie wiem, czy Paweł mi pozwoli tak zaraz Tomka całować, ale mogę spróbować!!! Pawła to na pewno ucałuję i nie powiem, że od Ciebie! Froscha proszę uściskać i ucałować ode mnie i życzyć mu wszystkiego najlepszego! Pawel pozwoli ... tak mysle , ze w koncu Tomek to zaden obcy przeciez usciskam , wycaluje froscha ...ale nie powiem , ze od Ciebie oko za oko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 No dobra, niech Ci będzie, powiem... Ale co więcej, to już ode mnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego, dobrej zabawy w tym dniu dla całej ekipy i...do siego roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dobrego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam w nowym roku! Jak samopoczucie?Wierszyki prześliczne! Niezwykle utalentowany ten znajomy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wierszyk o "Osiołku i Aniołku" po prostu cuuudoooo!!! I czekam na relację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts