DPS 01.06.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Chciałam z samego rana powiedzieć, że moje plecy mają się lepiej, kręgosłup, myslę, też, bo prawie mogę chodzić bez laski! Pomogę dzisiaj Sołtysowi mojemu przy podawaniu sniadanka i obiadku Gościom, trochę do pracy pojadę, jakoś się rozchodzę i będzie git. Tylko Sołtys musi mi głowę zmyć, bo sama nie dam rady się schylic i łba łapami myć. Gwoździku - wiszenie na drążku bardzo dobre jest, tylko skąd wziąć taki mocny drążek? Braza - Sołtysowi powiem o tym ulżeniu, nie wiem co on na to... Dochtór - a co zaordynujesz na te korzonki jakieś? Wciornastku, Pani Jola rzeczywiście coś tam wspominała o kwasie chlebowym, ale o dzieciu to nie, nie sypnęła Cię... No to ja lecę do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Chciałam z samego rana powiedzieć, że moje plecy mają się lepiej, kręgosłup, myslę, też, bo prawie mogę chodzić bez laski! noooo ... cieszy sie me serce, ze u Ciebie lepiej Nie szarzuj tylko z obowiazkami, a jeszcze pare dni i bedzie ok Wszystkiego radosnego i beztroskiego w Dniu Dziecka, dla Wszystkich ktorzy Dziecko w sobie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Amberciu, jak Ty ślicznie wyglądasz!!! Przyszłam zapoznać się z opinią Sołtysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wszystkiego radosnego i beztroskiego w Dniu Dziecka, dla Wszystkich ktorzy Dziecko w sobie maja dzięki ... z dziecka to mi tylko kolor oczu pozostał ... ale zawsze http://www.babyage.co.za/images/cute_baby_face.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Amberciu, jak Ty ślicznie wyglądasz!!! dziekowac, dziekowac To tak przy okazji wygrzebalam nowe zdjecie do avantara, bo szukalam jakiegos swojego z psami do rubryki w gazecie z ktora wspolpracuje Kazali mi sie ujawnic, wiec po walce i bolach jakos musialam cos wybrac Gwozdzik, a oprocz oczu? No wiesz slabosc do "zabawek", "rozrywki" no i to wewnetrzne przyzwolenie na male szalenstwa, po ktorych z drzeniem serca zastanawiamy sie "czy ujdzie nam na sucho"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gwozdzik, a oprocz oczu? No wiesz slabosc do "zabawek", .... ...fakt ... mam słabość do "elektronicznych zabawek" ... ale to normalne u facetów ... ( teraz czas na lustrzankę ) .. reszty nie ujawnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ...fakt ... mam słabość do "elektronicznych zabawek" ... ale to normalne u facetów ... ( teraz czas na lustrzankę ) .. reszty nie ujawnię no wiesz? A moze troszeczke, no wiesz tak zupelnie malutko o nowym nabytu opowiesz? No prosze ... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-respect-43.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zachorowaliśmy z synem na lustrzankę ... nie stać nas na taką profesjonalną jak Twoja .... bo ja bym chciał nowe talerze do Ślicznotki, Junior nową gitarę .. itd . Pani Gwoździkowa dopiero się z tego postu dowie, że takie są plany ... może na dzień dużego dziecka przymknie oko ... PS. Ja lubię robić zdjęcia ludziom ... a syn przyrodzie ... uzupełniamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ambercia - jaka to gazeta??? Kupię i będe się wszystkim naookoło chwalić, że ta wspaniała gwiazda to moja kumpela Ja mam słabość do różnych takich też Ale walczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 PS. Ja lubię robić zdjęcia ludziom ... a syn przyrodzie ... uzupełniamy się. ja tez, tylko ludzie i ludzie ... i psy, konie najlepiej w akcji Nie mniej to czlowiek, w szczegolnosci kobieta jest moim glownym tematem. Mojego Marka tez, wiec jestesmy tutaj absolutnie zgodni A co do lustrzanki, gdybym w pelni nie wykorzystywala sprzetu zawodowo, to nie inwestowalabym az tyle w takie hobby. Jeden, w miare porzadny aparat z dwoma obiektywami w zupelnosci by mi wystarczyl ... a tak na sesji uzywam 3 - 4 i nie ma zmiluj ... trzeba bicepsy cwiczyc na silowni brazuniu, prosze Cie ... jaka gwiazda? No padne tutaj jak nic Wspolpracuje z wieloma magazynami, glownie modowymi i chyba wszystkimi psimi To cos akurat przygotowywalam dla "Mojego psa" i dla "Dog&Sport". To bardzo wdzieczna praca, bo laczy prawdziwa pasje z praca zawodowa Ale z gwiazdorstwem ma tyle wspolnego co slon z baletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ty mi się tu nie kryguj Słońce, tylko powiedz, kiedy zdjęcia będą???? Ty wiesz jaką ja furorę zrobię, jak powiem, że znam tą Panią z gazety prawie osobiście??? "Mojego psa" bywa, że kupuję, chociaż ostatnio lekko się opuściłam, ale o "Dog&Sport" pierwsze słyszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Boschee, tu sami piekny i zaradny. Nawet nie wiem czemu mnie tu przynioslo? Depsia ciesze sie, ze juz Ci lepiej ale pilnuj sie do konca. Ja wlasnie tak sie zalatwilam, ze jak bylo lepiej udawalam, ze jest dobrze. I poszlo. od wtedy juz nigdy nie jest tak jak przed tym. Dlatego ostroznie kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 "Mojego psa" bywa, że kupuję, chociaż ostatnio lekko się opuściłam, ale o "Dog&Sport" pierwsze słyszę!!! "Dog&Sport" to nowy magazyn wydawany dla tych co lubia aktywny wypoczynek z psem czyli agility, obedience, frisbee, obrone i takie tam. Zerknij http://www.dogandsport.pl/ Okladka moja, a i w przyszlym numerze tez bedzie moja Z "Moim psem" wspolpracuje od paru lat. I z innymi psimi tez bo to bardzo fajna praca jest Żeleczko, a co Ty Kochana zmalowalas ze swoim kregoslupem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wow, Ambercia, jaki Ty elegancki awantar masz! Jakaś śliczna dziewczyna na nim, zgrabna jak sam diabeł, a z nią dwa psy, słodkie jak małe dzieciaki... Plecki mają się coraz lepiej, dzisiaj polatałam trochę i do pracy pojechałam - nic się nie dzieje, troszkę jeszcze pobolewa, ale coraz mniej. Zeljcia, a co Ty gadasz, że niby co tu robisz? Jak jeszcze raz zaczniesz takie gupoty opowiadać, to pojadę Ci po majtach, że zobaczysz! I słowo harcerza, że się nie przeforsowuję, ruszam się ostrożnie, a wieczorem grzecznie i wcześnie położyłam się jeszcze na trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A Depsia mnie lubi. Ale wiesz, czasami tez mam gorsze dni.., typu.., mam 40lat i nic w zyciu nie osagnelam..., i takie tam.... Ambercia ja zalatwilam sobie kregoslup dzwiganiem Stefka. A 7 lat temu mialam tak, ze lekko mnie usztywnilo, a poniewaz ja sobie na lezenie nie moglam pozwolic to robilam wszystko. No i jak sprzatalam chcialam podniesc pilke Stefka i przy wyprostowaniu mnie dziobnelo w plecach tak skutecznie, ze juz z kuchni nie bylam w stanie do lozka pojsc. Potem bylo 10dni lekow i lezenia w strasznych bolach. Poniewaz wciaz nie moglam nawet usiasc to dali kolejna porcje na 10 dni i tak mnie faszerowali. 6 tygodni lezalam, a potem bylo tak ze moglam usiasc 5 min, potem za jakis czas 10 min..., potem tak bylo z chodzeniem... Rok czasu spalam albo na prawym boku z podkurczonymi nogami, albo na chwile (bo cierplam) na plecach z podkurczonymi nogami. Do dzis mam przykurcze w nogach, bole mam codziennie.., jak dluzej pochodze, posiedze, poodkurzam.., cokolwiek... Jakbym mogla wrocic do tych dni co to mnie usztywnilo to bym lezala az odpusci. Aha i po roku brania lekow wysiadla mi watroba i skonczylo sie zlotaczka, polekowa. Sama widzis, jaka madra bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Depsia zaspała Nie może być!!!! ... berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ambercia świetny avatar! Dobre zdjecia to połowa sukcesu w niejednym przedsiewzięciu Że o retuszu nie wspomnę Ja teraz wzielam się na sposób. Robie tym moim starym aparatem 30 zdjeć tego samego i zazwyczaj jakieś 2-3 sie nadają, no powiedzmy że mają jakość forumową A ze praca cieżka i wyczerpujaca to sie zgodzę! Kurcze dziewczyny ale Wy sie macie z tymi kregosłupami Szczerze wspólczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No, no, tylko nie zaspała! Jużem kuchnię posprzątała i śniadfanie zjadła. Zeljcia - no to faktycznie, załatwiłaś się na amen... Wątpiłaś, że Cię lubię? Ja tak pomalutku, staram się w ogóle nie schylać jeszcze, a chodzę bardzo ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Iiiieeetaaam bujasz, na pewno zaspałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć o zdrówko przyszłam zapytać..a tu patrzę, polamana jak i ja poprzednio..wspólczuję .. ściskam , trzymaj sie w cieple..mnie powiedział znajomy bym sobie codzień przez kilka m-cy piła galaretkę ( cos z żelatyną) pozdrawiam Szanownego a ty dalej ta laską kierunki nadawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts