Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Chciałam z samego rana powiedzieć, że moje plecy mają się lepiej, kręgosłup, myslę, też, bo prawie mogę chodzić bez laski! :D

Pomogę dzisiaj Sołtysowi mojemu przy podawaniu sniadanka i obiadku Gościom, trochę do pracy pojadę, jakoś się rozchodzę i będzie git. :lol:

Tylko Sołtys musi mi głowę zmyć, bo sama nie dam rady się schylic i łba łapami myć. :oops:

Gwoździku - wiszenie na drążku bardzo dobre jest, tylko skąd wziąć taki mocny drążek? :oops:

Braza - Sołtysowi powiem o tym ulżeniu, nie wiem co on na to... :lol:

Dochtór - a co zaordynujesz na te korzonki jakieś? :D

Wciornastku, Pani Jola rzeczywiście coś tam wspominała o kwasie chlebowym, ale o dzieciu to nie, nie sypnęła Cię... :lol:

No to ja lecę do roboty. :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam z samego rana powiedzieć, że moje plecy mają się lepiej, kręgosłup, myslę, też, bo prawie mogę chodzić bez laski! :D

noooo ... cieszy sie me serce, ze u Ciebie lepiej :-) Nie szarzuj tylko z obowiazkami, a jeszcze pare dni i bedzie ok :-)

Wszystkiego radosnego i beztroskiego w Dniu Dziecka, dla Wszystkich ktorzy Dziecko w sobie maja 8)

Amberciu, jak Ty ślicznie wyglądasz!!!

dziekowac, dziekowac :-) To tak przy okazji wygrzebalam nowe zdjecie do avantara, bo szukalam jakiegos swojego z psami do rubryki w gazecie z ktora wspolpracuje 8) Kazali mi sie ujawnic, wiec po walce i bolach jakos musialam cos wybrac :lol:

Gwozdzik, a oprocz oczu? 8) No wiesz slabosc do "zabawek", "rozrywki" no i to wewnetrzne przyzwolenie na male szalenstwa, po ktorych z drzeniem serca zastanawiamy sie "czy ujdzie nam na sucho"? :lol:

...fakt ... mam słabość do "elektronicznych zabawek" ... ale to normalne u facetów ... ( teraz czas na lustrzankę )

.. reszty nie ujawnię :D :wink:

no wiesz? :evil: A moze troszeczke, no wiesz tak zupelnie malutko o nowym nabytu opowiesz? No prosze ... http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-respect-43.gif

zachorowaliśmy z synem na lustrzankę ... nie stać nas na taką profesjonalną jak Twoja .... bo ja bym chciał nowe talerze do Ślicznotki, Junior nową gitarę .. itd .

Pani Gwoździkowa dopiero się z tego postu dowie, że takie są plany ... może na dzień dużego dziecka przymknie oko ... :wink:

PS. Ja lubię robić zdjęcia ludziom ... a syn przyrodzie ... uzupełniamy się.

PS. Ja lubię robić zdjęcia ludziom ... a syn przyrodzie ... uzupełniamy się.

ja tez, tylko ludzie i ludzie ... i psy, konie najlepiej w akcji :-) Nie mniej to czlowiek, w szczegolnosci kobieta jest moim glownym tematem. Mojego Marka tez, wiec jestesmy tutaj absolutnie zgodni 8) :D

A co do lustrzanki, gdybym w pelni nie wykorzystywala sprzetu zawodowo, to nie inwestowalabym az tyle w takie hobby. Jeden, w miare porzadny aparat z dwoma obiektywami w zupelnosci by mi wystarczyl ... a tak na sesji uzywam 3 - 4 i nie ma zmiluj ... trzeba bicepsy cwiczyc na silowni :lol:

brazuniu, prosze Cie ... jaka gwiazda? No padne tutaj jak nic :lol: Wspolpracuje z wieloma magazynami, glownie modowymi i chyba wszystkimi psimi :lol: To cos akurat przygotowywalam dla "Mojego psa" i dla "Dog&Sport". To bardzo wdzieczna praca, bo laczy prawdziwa pasje z praca zawodowa :D Ale z gwiazdorstwem ma tyle wspolnego co slon z baletem :lol:

Ty mi się tu nie kryguj Słońce, tylko powiedz, kiedy zdjęcia będą???? Ty wiesz jaką ja furorę zrobię, jak powiem, że znam tą Panią z gazety prawie osobiście??? :wink: :D

"Mojego psa" bywa, że kupuję, chociaż ostatnio lekko się opuściłam, ale o "Dog&Sport" pierwsze słyszę!!!

Boschee, tu sami piekny i zaradny. Nawet nie wiem czemu mnie tu przynioslo? :roll: :lol:

Depsia ciesze sie, ze juz Ci lepiej ale pilnuj sie do konca. Ja wlasnie tak sie zalatwilam, ze jak bylo lepiej udawalam, ze jest dobrze. I poszlo. od wtedy juz nigdy nie jest tak jak przed tym. :(

Dlatego ostroznie kochana.

"Mojego psa" bywa, że kupuję, chociaż ostatnio lekko się opuściłam, ale o "Dog&Sport" pierwsze słyszę!!!

"Dog&Sport" to nowy magazyn wydawany dla tych co lubia aktywny wypoczynek z psem czyli agility, obedience, frisbee, obrone i takie tam. Zerknij http://www.dogandsport.pl/

Okladka moja, a i w przyszlym numerze tez bedzie moja 8)

Z "Moim psem" wspolpracuje od paru lat. I z innymi psimi tez bo to bardzo fajna praca jest 8)

Żeleczko, a co Ty Kochana zmalowalas ze swoim kregoslupem, co?

Wow, Ambercia, jaki Ty elegancki awantar masz! :D :D :D

Jakaś śliczna dziewczyna na nim, zgrabna jak sam diabeł, a z nią dwa psy, słodkie jak małe dzieciaki... 8)

Plecki mają się coraz lepiej, dzisiaj polatałam trochę i do pracy pojechałam - nic się nie dzieje, troszkę jeszcze pobolewa, ale coraz mniej.

Zeljcia, a co Ty gadasz, że niby co tu robisz? :o

Jak jeszcze raz zaczniesz takie gupoty opowiadać, to pojadę Ci po majtach, że zobaczysz! :wink: :lol:

I słowo harcerza, że się nie przeforsowuję, ruszam się ostrożnie, a wieczorem grzecznie i wcześnie położyłam się jeszcze na trochę. :p

A Depsia mnie lubi. :wink: Ale wiesz, czasami tez mam gorsze dni.., typu.., mam 40lat i nic w zyciu nie osagnelam..., i takie tam.... :roll:

Ambercia ja zalatwilam sobie kregoslup dzwiganiem Stefka. A 7 lat temu mialam tak, ze lekko mnie usztywnilo, a poniewaz ja sobie na lezenie nie moglam pozwolic to robilam wszystko. No i jak sprzatalam chcialam podniesc pilke Stefka i przy wyprostowaniu mnie dziobnelo w plecach tak skutecznie, ze juz z kuchni nie bylam w stanie do lozka pojsc.

Potem bylo 10dni lekow i lezenia w strasznych bolach. Poniewaz wciaz nie moglam nawet usiasc to dali kolejna porcje na 10 dni i tak mnie faszerowali.

6 tygodni lezalam, a potem bylo tak ze moglam usiasc 5 min, potem za jakis czas 10 min..., potem tak bylo z chodzeniem...

Rok czasu spalam albo na prawym boku z podkurczonymi nogami, albo na chwile (bo cierplam) na plecach z podkurczonymi nogami.

Do dzis mam przykurcze w nogach, bole mam codziennie.., jak dluzej pochodze, posiedze, poodkurzam.., cokolwiek...

Jakbym mogla wrocic do tych dni co to mnie usztywnilo to bym lezala az odpusci.

Aha i po roku brania lekow wysiadla mi watroba i skonczylo sie zlotaczka, polekowa. :roll:

Sama widzis, jaka madra bylam.

Ambercia świetny avatar!

Dobre zdjecia to połowa sukcesu w niejednym przedsiewzięciu :lol: Że o retuszu nie wspomnę :oops: :lol:

Ja teraz wzielam się na sposób. Robie tym moim starym aparatem 30 zdjeć tego samego i zazwyczaj jakieś 2-3 sie nadają, no powiedzmy że mają jakość forumową :lol:

A ze praca cieżka i wyczerpujaca to sie zgodzę! :lol:

Kurcze dziewczyny ale Wy sie macie z tymi kregosłupami :( Szczerze wspólczuję.

No, no, tylko nie zaspała! :lol:

Jużem kuchnię posprzątała i śniadfanie zjadła. 8)

Zeljcia - no to faktycznie, załatwiłaś się na amen... :-?

Wątpiłaś, że Cię lubię? :wink:

Ja tak pomalutku, staram się w ogóle nie schylać jeszcze, a chodzę bardzo ostrożnie. :roll: