DPS 02.06.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Braza, Ty se robisz w papiury... Piąteczko, no co zrobić, czasem tak człowieka chwyci i nie ma wyjścia, trzeba laski używać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Braza, Ty se robisz w papiury... Jakos trza Jej wybaczyc ... Ona teraz taaaka elektryczna, czy cóś ? Depsia, a Ty nie przeginaj! Znaczy sie ... sie nie przeginaj, tylko na sztywniaka podazaj Kregoslup w rekonwalescencji nadmiaru wyglupow nie lubi, wiec sie miarkuj Kochana I zdrowka zycze, tak jak Zeleczce ... Zelka, tys sie Kobieto na dlugi dystans zalatwila Nic madrego nie napisze, bo zdaje sobie sprawe , ze ani takiej kontuzji specjalnie nie moglas uniknac, ani jej porzadnie wyleczyc Bardzo mi przykro, bo niestety bedzie sie to paskudztwo za Toba "ciagnelo" latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dzień doberek wpadam i zaraz znikam ostatnio myślałam o Tropical Island czy jak to to się nazywa....a to znaczy że byłabym w Twej okolicy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ivo - gdybyś była, to nie wyobrażam sobie, żebyś nie zajechała, zwłąszcza, jeśli będziesz jechała trasą A4, Wrocław - Berlin przez Olszynę. To naprawdę żabi skok! Ambercia, staram się, dzisiaj troszkę mi dokucza, więc do obiadu podszykowałam Sołtysowi jadalnię i stół, babcia obiadek też zrobiła, poda już sam, ja będę grzecznie leżała... Słuchajcie, dostałam onegdaj taką fajną prezentację od mojej Mamy, jak miałam gorszy dzień. No i jedno zdjęcie muszę Wam pokazać, jest po prostu rozwalające: http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/06/kotek-poddaje-sie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 hej ciotka , jak tam? widze, ze troche lepiej ... ale poleniuchuj jeszcze troche druga taka okazja szybko moze sie nie trafic daj mi znac na priv co robimy z tym o czym my tylko wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Depsia, rozbrajajacy kotecek Tylko ciekawe czy futrzakowi tez do smiechu A tys gdzies sie zapodziala? Chyba wole sobie teraz wmawiac, ze grzecznie w lozeczku polegujesz, Soltys co jakis czas wode w termoforze zmienia, stopki Ci masuje, a Ty tylko laska wskazujesz co i jak aby najlepiej bylo, he? No przytaknij, ze jest jak pisze, to spac spokojniejsza pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Odłóż ten rewolwer! Daj kotkowi spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O takie zabójcze instynkta to ja Cię Depsiu nie posądzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ja? Ja w takiego kotecka? Ja go uratowałam i aż tutaj wyciągnęłam, żeby ten facet (barbarzyńca jakiś ) czasem mu krzywdy nie zrobił, słodziakowi slicznemu, maleństwu słodkiemu. Jestem zbulwersowana, jak mogłyście mnie o takie cos posądzić. Oburzające. Amberciu - tylko rano chodziłam trochę, potem dziecię biad podało, a ja cały czas zalegam, aż doopa mnie już od tego leżenia chyba boli. Laseczka wciąż jeszcze koło mnie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Depsia, dobrze ze jeszcze placze sie po laczach i moge napisac, ze na odlezyny tez Soltysowy masaz bedzie najlepsiejszy Miej to na uwadze, gdy terapie bedziecie uskuteczniac No nic ... ide spac ... nie wiem czy dacie wiare, ale sie zawzielismy na wczesne wstawanie i juz od 6.30 mecze interwaly na biezni, potem pakuje ze sztangami, potem znowy interwaly, a na zakonczenie masaz na Power Plate Konczac zajecia czuje, ze mam tyle energii ile po wiaderku espresso, ale jak tylko postoje pod goracym prysznicem, to wraca sen o snie i najchetniej zaleglabym na rozgrzanych kafelkach, albo w upalnej saunie A tu nie ma zmiluj, dzien trzeba zaczac, komputery "odpalic" i dzialac Kolorowych senkow i do switu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.06.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No wstyd i hanba jakich malo ... wczoraj dzien tutaj zamknelam, a dzisiaj otworzylam ... Br , a na dobry poczatek http://www.inspiracjekawowe.pl/container/espresso.jpg a dla aktywistow jak ja http://www.fitnesshealthzone.com/wp-content/uploads/2007/08/jogging.jpg no to lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.06.2009 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja? Ja w takiego kotecka? Ja go uratowałam i aż tutaj wyciągnęłam, żeby ten facet (barbarzyńca jakiś ) czasem mu krzywdy nie zrobił, słodziakowi slicznemu, maleństwu słodkiemu. Jestem zbulwersowana, jak mogłyście mnie o takie cos posądzić. Oburzające. Amberciu - tylko rano chodziłam trochę, potem dziecię biad podało, a ja cały czas zalegam, aż doopa mnie już od tego leżenia chyba boli. Laseczka wciąż jeszcze koło mnie stoi. oczywiście Sołtysa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ambercia, Ty już w zeszłym roku o jakichś masakrycznych porach wstawałąś, żeby rasno ćwiczyć - jestem wciąż i nieustająco pełna podziwu dla Ciebie z tymi ćwiczeniami, naprawdę. Dochtór, zawsze musisz takie jakies oczywiste oczywistości pisać, ja nie wiem... Kieckę nową kup se, latasz w tej starej od zeszłego roku i zupełnie niemodny się zrobiłeś, wyglądasz jak zaniedbana wiejska baba, tfu, tfu. Dzień dobry, dziękuję Amberci za kawę, z rana jest konieczna, więc szybko biorę i wypijam. Znowu dziś do pracy jadę, znowu na krześle kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cześć..dobrego dnia..nie daj sie krzesłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Matko, żebym ja musiała o 6.30 i to jeszcze z perspektywą "upodlenia" się na jakiś bieżniach i sztangach Za żadne skarby!!! To już wolę o 17.00 z księżniczką pogawędzić Nie daj się Depsia, co to znaczy, że jakiś tam kręgosłup będzie Tobą pomiatał!!!!! P.S. Dochtór - ta kiecka to faktycznie już niemodna, ale ja nie chciałam być nieuprzejma... ... dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ivo - gdybyś była, to nie wyobrażam sobie, żebyś nie zajechała, zwłąszcza, jeśli będziesz jechała trasą A4, Wrocław - Berlin przez Olszynę. To naprawdę żabi skok! To jeszzce nic pewnego....już raz przymiarki były ale jakoś nie wyszło...zobaczymy może teraz wyjdzie....tylko jak ja z takim wielkim brzuchem tam będę wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ivo, a Ty myślisz, że kogokolwiek tam Twój brzuch obejdzie? Namotasz chustkę wokół bioder i będzie git, albo co tam uznasz za stosowne. Klapki koniecznie zabierzcie, bo na jednej z części wszędzie jest taka ranitowa kostka, źle bardzo sie po niej boso łazi. I czekam na info, jaka decyzja - mam nadzieję, że pozytywna! Braza - no, żebyś wiedziała, że pomiata, by to szlag... Piąteczko - starać się będe bardzo, ale takie krzesło, jakby nie patrzyć, zawsze w dupę da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 DPS trzymaj się..chociaż wirtualnie sie pomasuj + masaż stóp http://www.inwestycje.pl/resources/fotel1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dobry dzionek!Jaki fajny fotelik! Ja też taki chcę!Tylko gdzie go postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 przed kominkiem Agduś + okład z ciepłych kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts