Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, Ty se robisz w papiury... :lol:

Jakos trza Jej wybaczyc ... Ona teraz taaaka elektryczna, czy cóś ? :wink:

Depsia, a Ty nie przeginaj! Znaczy sie ... sie nie przeginaj, tylko na sztywniaka podazaj ;) Kregoslup w rekonwalescencji nadmiaru wyglupow nie lubi, wiec sie miarkuj Kochana :-) I zdrowka zycze, tak jak Zeleczce ... Zelka, tys sie Kobieto na dlugi dystans zalatwila :-? :roll: Nic madrego nie napisze, bo zdaje sobie sprawe , ze ani takiej kontuzji specjalnie nie moglas uniknac, ani jej porzadnie wyleczyc :roll: Bardzo mi przykro, bo niestety bedzie sie to paskudztwo za Toba "ciagnelo" latami :(

Ivo - gdybyś była, to nie wyobrażam sobie, żebyś nie zajechała, zwłąszcza, jeśli będziesz jechała trasą A4, Wrocław - Berlin przez Olszynę. 8) :D

To naprawdę żabi skok! :D

Ambercia, staram się, dzisiaj troszkę mi dokucza, więc do obiadu podszykowałam Sołtysowi jadalnię i stół, babcia obiadek też zrobiła, poda już sam, ja będę grzecznie leżała... :oops: :roll:

Słuchajcie, dostałam onegdaj taką fajną prezentację od mojej Mamy, jak miałam gorszy dzień. No i jedno zdjęcie muszę Wam pokazać, jest po prostu rozwalające:

http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/06/kotek-poddaje-sie.jpg

:lol: :lol: :lol:

Depsia, rozbrajajacy kotecek 8) :D Tylko ciekawe czy futrzakowi tez do smiechu ;)

A tys gdzies sie zapodziala? Chyba wole sobie teraz wmawiac, ze grzecznie w lozeczku polegujesz, Soltys co jakis czas wode w termoforze zmienia, stopki Ci masuje, a Ty tylko laska wskazujesz co i jak aby najlepiej bylo, he? 8) No przytaknij, ze jest jak pisze, to spac spokojniejsza pojde :D

Ja? Ja w takiego kotecka?

Ja go uratowałam i aż tutaj wyciągnęłam, żeby ten facet (barbarzyńca jakiś :o ) czasem mu krzywdy nie zrobił, słodziakowi slicznemu, maleństwu słodkiemu. 8)

Jestem zbulwersowana, jak mogłyście mnie o takie cos posądzić. :o :x

Oburzające. :-?

Amberciu - tylko rano chodziłam trochę, potem dziecię biad podało, a ja cały czas zalegam, aż doopa mnie już od tego leżenia chyba boli. :lol:

Laseczka wciąż jeszcze koło mnie stoi. 8) :oops: :D

Depsia, dobrze ze jeszcze placze sie po laczach i moge napisac, ze na odlezyny tez Soltysowy masaz bedzie najlepsiejszy 8) Miej to na uwadze, gdy terapie bedziecie uskuteczniac 8) :lol:

No nic ... ide spac ... nie wiem czy dacie wiare, ale sie zawzielismy na wczesne wstawanie i juz od 6.30 mecze interwaly na biezni, potem pakuje ze sztangami, potem znowy interwaly, a na zakonczenie masaz na Power Plate :D Konczac zajecia czuje, ze mam tyle energii ile po wiaderku espresso, ale jak tylko postoje pod goracym prysznicem, to wraca sen o snie i najchetniej zaleglabym na rozgrzanych kafelkach, albo w upalnej saunie 8) A tu nie ma zmiluj, dzien trzeba zaczac, komputery "odpalic" i dzialac 8)

Kolorowych senkow i do switu :lol:

Ja? Ja w takiego kotecka?

Ja go uratowałam i aż tutaj wyciągnęłam, żeby ten facet (barbarzyńca jakiś :o ) czasem mu krzywdy nie zrobił, słodziakowi slicznemu, maleństwu słodkiemu. 8)

Jestem zbulwersowana, jak mogłyście mnie o takie cos posądzić. :o :x

Oburzające. :-?

Amberciu - tylko rano chodziłam trochę, potem dziecię biad podało, a ja cały czas zalegam, aż doopa mnie już od tego leżenia chyba boli. :lol:

Laseczka wciąż jeszcze koło mnie stoi. 8) :oops: :D

oczywiście Sołtysa,

Ambercia, Ty już w zeszłym roku o jakichś masakrycznych porach wstawałąś, żeby rasno ćwiczyć - jestem wciąż i nieustająco pełna podziwu dla Ciebie z tymi ćwiczeniami, naprawdę. :o :D

Dochtór, zawsze musisz takie jakies oczywiste oczywistości pisać, ja nie wiem... :roll: :lol:

Kieckę nową kup se, latasz w tej starej od zeszłego roku i zupełnie niemodny się zrobiłeś, wyglądasz jak zaniedbana wiejska baba, tfu, tfu. :lol:

Dzień dobry, dziękuję Amberci za kawę, z rana jest konieczna, więc szybko biorę i wypijam. :wink:

Znowu dziś do pracy jadę, znowu na krześle kilka godzin... :(

Matko, żebym ja musiała o 6.30 i to jeszcze z perspektywą "upodlenia" się na jakiś bieżniach i sztangach :o Za żadne skarby!!! To już wolę o 17.00 z księżniczką pogawędzić :D

Nie daj się Depsia, co to znaczy, że jakiś tam kręgosłup będzie Tobą pomiatał!!!!!

P.S. Dochtór - ta kiecka to faktycznie już niemodna, ale ja nie chciałam być nieuprzejma...

... dzieńdoberek :D

Ivo - gdybyś była, to nie wyobrażam sobie, żebyś nie zajechała, zwłąszcza, jeśli będziesz jechała trasą A4, Wrocław - Berlin przez Olszynę. 8) :D

To naprawdę żabi skok! :D

To jeszzce nic pewnego....już raz przymiarki były ale jakoś nie wyszło...zobaczymy może teraz wyjdzie....tylko jak ja z takim wielkim brzuchem tam będę wyglądać :roll:

Ivo, a Ty myślisz, że kogokolwiek tam Twój brzuch obejdzie? :lol:

Namotasz chustkę wokół bioder i będzie git, albo co tam uznasz za stosowne. :wink:

Klapki koniecznie zabierzcie, bo na jednej z części wszędzie jest taka ranitowa kostka, źle bardzo sie po niej boso łazi. :wink:

I czekam na info, jaka decyzja - mam nadzieję, że pozytywna! :D

Braza - no, żebyś wiedziała, że pomiata, by to szlag... :x

Piąteczko - starać się będe bardzo, ale takie krzesło, jakby nie patrzyć, zawsze w dupę da... :-? :lol: