Agduś 03.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Na razie czekamy na zamówiony dla dzieci (prezent na dzień dziecka) wielki fotel "sako". Może czasem nam pożyczą do posiedzenia przy kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie liczyłabym na to, chyba że za jakieś pół roku, jak już im się znudzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Eeee tam - wcześniej niz my chodzą spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No tak ... chyba, że się zawezmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 My też możemy się zawziąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wystarczy, ze dorosną..moj starszy chodzi ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zanim dorosną, to ten worek wykończą - nie ma cudów. A naszym już się zdarzało, że szły spać później niż my. Wszystkie trzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Niestety, mojej już też się to zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Już? To i tak późno zaczęła... Małgo ma dobry przykład - siostry naśladuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nadrabia, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ja dobrze rozumuję, że sako to taki fotel z worka? Nieeee, no jakbym miała wybierać, to ja bardzo, bardzo - na ten Piątkowy... Piąteczko, dziękuję Ci, ależ sie rozmarzyłam! Dzieci to miały u nas zakaz chodzenia spac póxniej niż o 23.00, przez długie lata. Teraz to ja już mam dwójkę dorosłych dzieci... Zimno - w kominku trzeba palić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.06.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zimno - w kominku trzeba palić! Jakie zimno? U nas cieplo, w szczegolnosci w mieszkaniu ... wietrze i wietrze bo chyba nawet troche duszno Depsia, wstawaj!!! Czas laska powymachiwac, chleb do pieca wstawic - moj juz dochodzi No wstyd, abym sie tutaj tlukla przed gospodynia Moja ulubiona Manuel Sublime dla Wszystkich http://www.kawamanuel.org/manuel-caffe-cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Gospodyniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... miastowe już nie śpią a kawa fajnie wygląda tylko podejrzanie ........ za biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Nawet ja wstałam!!!! Ambercia, my z Jamlesem to tylko czarne plujki uznajemy Ale i tę przyjmiemy jako dobrą wróżbę na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 hej, hej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witejcie, ptaszki moje ranne! Ambercia, Ty się nie nadymaj, bo ja to zdązyłam gościom śniadanie przygotować, posprzątać, sołtysa do roboty w polu zapędzić i w ogóle. I teraz trzeba będzie rozpalać pod kuchnią, zimno w chałupie, a tak i ciepło się zrobi i coś się ugotuje i papiery się spali. No to idę po drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witejcie, ptaszki moje ranne! Ambercia, Ty się nie nadymaj, bo ja to zdązyłam gościom śniadanie przygotować, posprzątać, sołtysa do roboty w polu zapędzić i w ogóle. I teraz trzeba będzie rozpalać pod kuchnią ...... i papiery się spali. na kogo te papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witejcie, ptaszki moje ranne! Ambercia, Ty się nie nadymaj, bo ja to zdązyłam gościom śniadanie przygotować, posprzątać, sołtysa do roboty w polu zapędzić i w ogóle. I teraz trzeba będzie rozpalać pod kuchnią ...... i papiery się spali. na kogo te papiery Też mnie ciekawość zżera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a wybory tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witejcie, ptaszki moje ranne! Ambercia, Ty się nie nadymaj, bo ja to zdązyłam gościom śniadanie przygotować, posprzątać, sołtysa do roboty w polu zapędzić i w ogóle. I teraz trzeba będzie rozpalać pod kuchnią ...... i papiery się spali. na kogo te papiery Już wykorzystane, można spalić. Nie powiem, na kogo, bo co to byłaby za tajemnica, gdyby każdy wiedział? Poza tym, niech się delkiwent/ka boi, bo nigdy nie wiadomo, na kogo to, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts