Chef Paul 10.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ... Pawełku - a Ty JADASZ te kuniki? Proszę Cię, tylko nie mów, że jadasz! ... ... no czasami "se pocyckom" różne robale ... "ciekawym świata" (jak Kargul) ... Chefie, masz jak w banku! Dziewczyny sobie naparki porobią a my zasiądziemy z fajkami ... A to zioło to co? ... ... z dziką rozkoszą ... Tylko nie kłóć się, kochana, że to nieprawda, iż palenie jest szkodliwe. Bo jest szkodliwe jak cholera. ... ... życie "wogle" to bardzo szkodliwe jest (i dla wszystkich tak samo sie kończy) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 na nerwy - serotonina DEPSIU kawałek czekoladki zjedz poziom agresji podobno spada dzien doberek odezwała się następna LOKOMOTYWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witanko Pozdrowienia ze słonecznego Poddąbia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Chyba za dużo roboty mam i od tego nerwowa chodzę. Proszę nie zwracać uwagi na moje humory, chyba jakiś period mnie dopadł. Z wieczora lepiej troche, czy idzie ku gorszemu Bo jak to drugie, to uciekam przed mietłą A roboty to i tak nie ubedzie ... taki czas U mnie to samo, im cieplej tym pracy wiecej braza, ja tam czepiac sie biernego palenia nie bede, ale np. w takim UK wyjscia pracownikow podczas pracy "na dymek" rocznie kosztuje 2 mld GBP, a zwolnienia lekarskie (obliczono, ze palacze biora ich o dwa dni wiecej, niz osoby niepalace) dodatkowy 1 mld GBP. Natomiast spoleczne koszty leczenia palaczy to juz bardzo, bardzo powazne pieniadze. Nie mowiac, ze po drugiej stronie mamy przychody budzetowe np. z akcyzy na fajeczki Oczekiwanym rozwiazaniem takiej "konfliktowej" sytuacji byloby to, aby palacze kupowali papieroski i zasilali budzet, ale aby ich nie wypalali a tym samym nie poglebiali dziury budzetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Podziekowac kcem za telefony i wiesci o Komturze Jestes wielka! No ale to juz wiadomo bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ambercia, no miód mnie na serce lejesz, razem z Dochtorem... Teraz przez weekend mam strasznie dużo pracy, 3 posiłki dziennie dla gości trzeba przygotować i podać... Ale humory jakby przeszły. Jestes wielka! No ale to juz wiadomo bylo. No i musiałas, tak? Teraz się wyda, że muszę jeszcze tyle schudnąć. Ech, Ty... Królik, a gdzie Ty na baby pojechałeś? Czy Ty chociaż pilnujesz się trochę? Czy kicasz swobodnie tu i tam? Pawełku - no nie mogie, robale źresz... Teraz wiem, dlaczego czasem spada Ci samoocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Królik to niedaleko mnie jest A może trochę dalej, niż niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No, no, będzie z Ciebie jeszcze galanta wieśniara! Dzień dobry! Słonko raniuśko było i już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Tiiaaa .. może kiedyś... teraz wstałam, bo do Uroczyska jedziemy A już miałam koguta piejącego na płocie przytargać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kochana, ja już parę rzeczy zdążyłam zrobić od rana, nie śpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nie chwal się! Ja już idę zrobić sobie drugą kawę - to dopiero wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.06.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kochana, ja już parę rzeczy zdążyłam zrobić od rana, nie śpię... przechwalki Wstalam o 5.00, jestem po dwoch zielonych herbatkach , opracowalam 15 wielkoformatowych fotografii, to tu to tam skrobnelam jakies posty, nastawilam chleb, zrobilam zaczyn na drozdzowke i zaraz lecimy na basen Buziaki dla wczesnowstawajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Amberciu, ja Ty możesz pić zieloną herbatę Miłego dnia!!! Popływaj i za mnie, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ha! Wstałam po 5, nastawiłam ciasto na chleb, żeby już rosło, popisałam parę postów, wypiłam herbatę, ogarnęłam w kuchni i i przewracam ksiązki kucharskie, szukając szybkich i smacznych przekąsek dla gości... Pogoda się już kiepści na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Amberciu, ja Ty możesz pić zieloną herbatę Miłego dnia!!! Popływaj i za mnie, proszę... nawet taka zielona bardzo lubie I biala tez, ale ostatnio na topie jest roobios z pokruszonymi daktylami Sadze, ze jak w basenie wirtualnie wskoczysz mi na plecy, to tak jakby wiecej spale Depsia, no to szacun i milego dnia ... wiem, wiem ... bedzie pracowity, az do wieczora ale niech plecki zdrowe beda, pogoda przyjemna, a Goscie mili i z apatytem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jak chcesz spalić więcej, to nawet z córcią obie możemy wskoczyć Miłego ... szykujemy się do wyjazdu! Psukę zabieramy - po raz pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja już karczek na obiad rodzinny upiekłam i zrobiłam sałatkę. Szybka kapiel, włosy zrobione A teraz sobie klikam Zaraz do kościoła, potem do babci na obiad bo kończy 85lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Oj ranne ptaszki. Mnie o 5 psica obudziła bo chciała za porzeba. Więc psi obowiązek i myk pod kołderke. Ale tak dzis w kosciele wala że nici z pospanka. Teraz pare spraw natury godpodarczo domowej. A własnie Depesiu cos o czarnym bzie pisałas. Własnie pasteryzuje słoiki z syropem. Dzis na popołudnie jeszcze mam do zaprawienia szparagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Amberciu, ja Ty możesz pić zieloną herbatę toż to gorsze niż ....rybnicki full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts