Piątka 12.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Depeszko to dopiero masz moc oczekiwanej radości pozdrawiam cieplutko , dmucham, by przegonić chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A myślisz, że co ja robię Musiałam sobie nieźle nagrabić tym u góry, że takie coś mi za oknem fundują tez tak mysle, ze to Twoja wina Na kolory wydziwisz, piekne belki tez Ci nie leza i w ogole najlepiej to bys tylko robierala, burzyla i na nowo obklejala Nie dziwota, ze wkurzyl sie ktos na gorze i polewa ... dla ochlody Ale skrobnij jak Ci idzie to zaklinanie ... lepiej? Gospodyniiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Gospodyniiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Czas przysiasc i pogaworzyc Jako, ze po obiedzie to moge espresso postawic, co Ty na to? http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Kawy-mielone/O-Ccaffe-Royal-Espresso-5823-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja tylko żartowałam z tym przechlapaniem na górze Nad kolorami się nie pastwię, jeno belki i piaskowiec zagrożone są - belki już mniej, piaskowiec nadal mocno Biorę to espresso, taka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Biorę to espresso, taka jestem takie czorne specjalnie dla Ciebie wystawilam Wiedzialam, ze jak zabiele to nie tkniesz nawet patykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 I za tę przenikliwość między innymi Cię lubię Zbieramy się zaraz do stajni, córcia ma trenig a ja towarzysko się poudzielam . może zaszczytu audiencji u księżniczki i złożenia jej hołdu dostąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Oooo, Ambercia, jaka fajna kawka! Espresso, ale bardzo lurowate poproszę... Wieje u nas jak 150. Mojny robic w polu nic nie może, tylko co chwilę musi uciekać, bo czarne chmury idą, a głowę to wiatr chce urwać. Niby, że od poniedziałku ma być trochę lepiej. Goście nakarmieni, truskawki obrane i pierwszy raz zagotowane. Jutro ciąg dalszy pracy... Jaka to będzie radość, jak odpocznę od kuchni wreszcie! Ide sobie wziąc truskawek z bitą śmietaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.06.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... Jaka to będzie radość, jak odpocznę od kuchni wreszcie! ... ... dziś i jutro przed południem z kuchni to nawet nie wychodzę ... dla jutrzejszych "jebilatów" (30 rocznica ślubu) trochę zakąseczek przygotowuję - "robale" również (pieczarki faszerowane krabami, pomidory faszerowane krewetkami, szynka w galarecie, kabaczki i cukinia faszerowana grzybami, kiełbaska grillowa pieczona z czosnkiem i takie tam) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ide sobie wziąc truskawek z bitą śmietaną. A wspomnij jeszcze raz o jakimś odchudzaniu Chefie, z tych specjałów to ja kiełbaski grillowe z czosnkiem bardzo chętnie ... bardzo ... Nie wiem jednak jak się to tych krabów i krewetek odnieść ... prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ide sobie wziąc truskawek z bitą śmietaną. tak sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 12.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ide sobie wziąc truskawek z bitą śmietaną. tak sama No pewnie takie rozkosze to tylko w samotnosci bo wtedy nikt nie liczy kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Chef, smakosze-rozkosze ... dobrze, ze nie asystuje przy myciu podlogi w Twojej kuchni, bo kraby i krewetki bylyby skrupulatnie wyjedzone ze swoich otoczek Chyba nie uszloby mi to na sucho Depsia, dobrze ze mnie masz Kochana!!! Co ta smietana robi na Twoim talerzu, co? Zaden, absolutnie zaden wysilek nie usprawiedliwia takich pokus! No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja tam lubię dobrą bitą śmietanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja tam lubię dobrą bitą śmietanę alez ja tez lubie bita smietane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No mam już długi czas tak, że czy jem chlebek czy nie, czy się katuję z jedzeniem czy nie to i tak ważę tyle samo. To mam do końca życia pościć? Never! Jesienią sobie znowu troche ponarzekam na wagę... Oj, Pawełku, no ja bym pojadła u Ciebie, nie powiem... Jakiś trackback u Ciebie na blogu się przypętał, widziałeś? Ambercia, dobrze, że Ciebie mam, skąd ja bym, biedulka, ten przepis na biszkoptowe naleśniczki wzięła... Wciornastku, cieszę się, że chociaż Ty mnie rozumiesz, bo mnie tutaj chcą zajeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2009 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A co to, wszystkie śpią? Dzień doberek! Pogoda u nas paskudna, co się zowie. Wiatrzysko, zimnica, szaro, mokro. No i co robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A co to, wszystkie śpią? pomowienie i potwarz! Od 6.00 na nogach, od 6.05 przy komputerze i jedna reka dziobie w sesji do reklamy a druga odliczam dni do wyjazdu Bry! Na zewnatrz jeszcze nie bylam, ale jak tak piszesz Depsiu to chyba poczekam na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja tam spałam ... Wiecie, co ja mam za oknem?? Wiecie?? Ohyda!!!!! Kto mi zaiwanił lato, przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja tam spałam ... Wiecie, co ja mam za oknem?? Wiecie?? Ohyda!!!!! Kto mi zaiwanił lato, przyznać się Pewnie ten z Krainy Deszczowców Trza słac po Smoka Wawelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ponoć Smok nie chce jechać, bo Bartlini urlop ma i bez niego Smok odmawia wyjazdu, boi się schudnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No tak, dziewic jak na lekarstwo to i strat w kilogramach nadrobić szybko się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts