DPS 16.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No i ja mroziłam w pudełku, ale mimo wszystko, nie był taki, jakbym chciała. Poza tym, my sporo mrozimy, mamy duża zamrażarkę, a i tak nie możemy się do niej pomieścić. Pogoda nam przed południem już się poprawiła, pranko zrobiłam, syropek z róży i rzodkiewki zagotowałam, goście obiad zjedli, jeszcze tylko chleb szybko drożdżowy upiekę (na kolację nie ma chleba, zeżarli wszystko ) i już fajrant. No i fajnie, że mój net jeszcze łączy, w ciągu dnia nie chciał w ogóle pracować, teraz jakoś chęci trochę nabrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No i masz, znowu gdzies sobie poszli. Dzień dobryyyyy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry dobry..przynajmniej nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Spać poszłam, a co!!! Kiedyś trzeba, no nie?? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam słonecznie. Depesiu Twoje rzodkiewki w curry biją wszelkie rekordy popularności. Chyba resztę rzodkiewek też tak zaprawię. Bo z powodu próbowania zjedli juz połowe słoików A jak tam u Ciebie z grzybami. U nas po trochu sie pojawiają. Są prawdziwki, kurki. Ale pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gosia-Anbudowa ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 06 Sty 2009 Posty: 1176 Skąd: kuj-pom Wysłany: Wto, 16 Czerwiec 2009 08:35 Temat postu: dzeszczowe bry zostawiam _________________ gosia MASZ DWOREK? Zdjęcia ruinki Pomoc dla Tomek1950,Gabriela Gab 02-433 Warszawa ul. Przednia 5m6 65 1140 2004 0000 3402 2793 9103 Powrót do góry A TO CO DZIEŃ DOBEREK wrzeszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie kumam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie kumam.. Spróbuj zarechotać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gosia - ja naprawdę tego postu nie widziałam. Ale dzisiejszy widzę. Dzień dobry, kochaniutka! Wciornastku - miło mi, że smakuje, jestem nawet troszkę dumna z siebie, że sama takie coś wymysliłam. Co prawda wymyśliłam tylko, żeby dać w tę zalewę rzodkiewki, bo zalewa to Frosino-mamowa jest. No ale zawszeć wymyśliłam, prawda? Niewiele osób wpadłoby na zaprawianie rzodkiewek. Sołtys świeżą partię posiał. Pojedyncze grzybki tez się pojawiają, mieliśmy już gulasz wzbogacony świeżymi kazakami czerwonymi i białymi, są tez pojedyncze prawdziwki, ale bardzo robaczywe, jak zawsze te pierwsze. Dopiero jesienne będa bardziej "nadające". Pogoda u nas w sumie sprzyjająca, trochę słońca, troszkę deszczyku, wszystko ładnie rośnie, jest nadzieja, że będą jakieś poludzkie plony. Wyplewiłam dzisiaj skalniak obok basenu - zarośnięty był taka wąską, wszędobylską trawką, a trawka jest taka specyficzna, że potrafi np. duży jałowiec płożący zadusić. No i dłonie mi od tego jakoś nabrzmiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 NOOOO w nagrodę kawusie daję może uda Ci się zobaczyć http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pracowita z Ciebie kobieta Depesiu. U mnie dzisiaj pismactwo odchodzi całą parą. Do tego milion telefonów od upier.... rolników tj. jak ja to mówie rolników z Placu Wolności. Czasami zastanawiam się jak taki może cos uprawiac jak nie odróżni marchwi od pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kawusi to może i nikt nie zauważy, ale obsługę to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Oooo, Gosia, taką obsługę to zawsze, a jakże... Wciornastku, ja tam nie taka aż znowu przepracowująca się , w końcu to tylko takie tam drobne prace domowe, które kobietki wykonują wszędzie... Ale doskonale się nadaję do roli poganiacza niewolników - tak mówią moi synkowie. No ale coś też muszą przecie robić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mogę podesłać swoją nastolatkę. mogę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ooooo .. ja tam wiem kiedy sie zjawic Widze, ze serwujecie moja ulubiona Manuel Sublime I to przez rozpraszajaco przystojnego bariste Dwie pokusy to juz zbytek Depsia, jak tam lapki? Niech Soltys rozmasuje wszystkie paluszki razem, a potem kazdy osobno! Ulga gwarantowana A my juz w Mielnie ... pogoda jak u naszej Gospodyni czyli troche slonka, troche wiatru, troche cieplo a troche chlodno No i przygode malo fajna zaliczylismy ... Plusz zostal zaatakowany przez malpe Nawet nie pytajcie co malpa robila na srodku deptaku, bez nalezytej opieki i prawie samopas ... ja nie wiem, wiem tylko ze mala wredota chciala wyrwac Pluszowi tylne lapy Na szczescie wszystko skonczylo sie tylko wyrwana sierscia u Plusza ... wole nie myslec co by bylo, gdy ktorekolwiek z nas zostalo przez nia dziabniete ... szukaj potem wiatru w polu czy egzotyk byl szczepiony na wscieklizne czy moze przenosi jakies inne chorobska ... Cieplo pozdrawiam i oddalam sie w kierunku lozka, bo dzisiaj od 4.30 jestem na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Tiiiaaa ... radośc letnich kurortów, egzotyka psia krew w polskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Mogę podesłać swoją nastolatkę. mogę???? Podesłać możesz, a jakże. Poganiać nie będę, to bardzo męcząca czynność, dosyć się ze swoimi namęczę. Ambercia - MAŁPA??? Samopas bez właściciela??? Świat się kończy, dobrze rzeczywiście, że Was nie pogryzła, bo pełna obaw najgorszych byłabym. Straż miejska albo gminna czy ktoś tam powinien się tym zająć, może warto w urzędzie miasta zgłosić to? W końcu to niebezpieczne jest, dla ludzi i zwierząt. Życzę Wam miłego dalszego wypoczynku, doskonałej pogody i żadnych przykrych przygód. Na pewno już sie umawiacie z Brazą, szczęściary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 cześć kłaniam się wesoło, ja też z tych poganiaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Depsia, jak nie będziesz poganiać to kicha ... nic nie zrobi z własnej woli ... zaraz, nie ... z własnej woli będzie leżeć przed byle jakim odbiornikiem TV Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A jak zgłodnieje, to przygotuje sobie paszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts