braza 20.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na północnym-zachodzie bez zmian!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Na południu też bez zmian - pada. Do czwartku ma padać. Czasem zagrzmi w ramach urozmaicenia. Rok szkolny zakończony. W poniedziałek jeszcze trzeba świadectwo odstawić do gimnazjum i już wakacje! Wczoraj zakończyłam pracowity dzień o godzinie 16.15 i padłam jak kawka na fotel typu sako. Jak ja nie lubię lata, jeżlei muszę się ubrać nieco eleganciej! No bo wtedy muszę założyć buty inne niż sportowe ściuchciane sandały = mam poobcierane nogi = nawet w ww. sandałach źle mi się chodzi. Właśnie kłócę się z córką o sprzątanie kocich rzygów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nooo, Agduś to przynajmniej jakies interesujące informacje o pikantnych aferach domowych ma. Już zaczęłam się rano martwić o Miśka, bo przed 5 jeszcze go nie było pod świerkiem (a zawsze był!) i nie było go prawie do 8. Na szczęście w końcu się pojawił... Będzie chyba u nas zmiana pogody, bo łeb mnie boli. Sołtys poszedł drzewa ścinać. Goście nabyli drogą kupna 2 chlebki i piszczą radośnie, że ciepłe i pachnące dostali. Pranie się wyprało, trzeba zaraz powiesić. Po południu sprzątnąć domek. Upiec chleb dla rodziny. Takie sobie... życie na wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 u mnie przestało lać nad ranem i nie wieje już za bardzo 10 min. później zaczęło lać . teraz tylko pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.06.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 A u mnie słonecznie. Pościel na słonku schnie. Jola została uszcęśliwiona koprem Po ogledzinach stwierdziła że z tego kopru mozna formowac żywopłot . No cóż obrodzilo latoś. Małżonek szaleje z kosą spalinową. Najadł się musu ślimakowego kosząc zielsko w rowie. Dobrze ze kupiłam piwo bo tak to no było jak przełknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Najadł się musu ślimakowego kosząc zielsko w rowie. Dobrze ze kupiłam piwo bo tak to no było jak przełknąc. U nas też teraz słonecznie, więc pościel wyprałam. Plewić trochę miałam, ale się poleniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Hej, hej U nas tez duzo bylo slonka Rano okrutnie wialo, ale pozniej jakby sie troche uspokoilo i nagle urlopowiecze jak grzyby po deszczu zaczeli wylegac na plaze My dzisiaj znowu 20 km plaza zaliczylismy, a w nagrode przydzielilismy sobie po solidnej porcji wedzonego na cieplo pstraga W miedzy czasie do rodzinnego albumu namnozlylismy cale mnostwo zdjec ... bedzie co wywolywac po powrocie Teraz poobkladam sie kremami wszelakimi bo tu i owdzie jakos mnie podpieklo, chociaz od osmazania slonecznego stronie Milego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Ambercia, fajnie, że dobrze odpoczywacie, a już opalenizne to na pewno będziesz miała konkursową. Tych świeżo wędzonych pstrągów to bym pojadła. Chyba jutro Sołtysa wyslę, coby nabył i zwędzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Królik, a gdzie Ty na baby pojechałeś? Czy Ty chociaż pilnujesz się trochę? Czy kicasz swobodnie tu i tam? Żona mnie pilnowała Jest też dobra wiadomość, wyjechała wcześniej...cztery dni luzu mialem foczki i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nocne cześć Kjójik, ja Ci dam foczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 foczki i ja...patrzcie patrzcie jak się rozbrykał foczek mu sie zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Depsia, wstawaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Depsia, no wstawaj, wstawaj My juz po obfitym sniadanku na zielonym tarasie jestesmy, slonko wysoko, cieplutko i optymistycznie No i w planach wazna audiencje mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Matko bosko, musze manicure zrobić!!!! Po tej wczorajszej demolce i eksmisji zielska z truskawek za płot nie mogę się księżniczce pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Matko bosko, musze manicure zrobić!!!! Po tej wczorajszej demolce i eksmisji zielska z truskawek za płot nie mogę się księżniczce pokazać szykuj sie szykuj ... mojemu powiedzialam, ze na sesje pieknych Kobiet jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Będzie córcia i księżniczka, czyli niewiele odbiegasz od prawdy Ja mam lustro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ja mam lustro... No niepsuj sobie humoru z rana. Pamietaj że Ambercia umie dobry retusz zrobić jak potrzeba i paznokci po chwastach widać nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Eeeee ... humor to mi dopisuje, ja już przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Dobry dzionek! Po szalonej końcówce tygodnia, wczoraj, niejako z rozpędu, zrobiłam to i owo. Niestety, częściowo bez sukcesów Chlebek zakwasowy mi się nie udał Wydrukowałam sobie Depsiowy przepis, zaopatrzyłam się w składniki i miarki, zrobiłam wszystko jak trza i... bulba! Nie urósł! Znawca tematu, czyli Andrzej, stwierdził, że w tym chlebie nie czuć zakwasu - czyżby jednak nie przeżył dłuuugiej podróży? A pachniał (zdaniem znawcy) prawidłowo... Na razie mam w słoiczku odłożoną porcję i ta też pachnie jak trzeba, ale nie wiem, czy próbować jeszcze raz za kilka dni? Czy trzymać ją w lodówce, czy właśnie w cieple, żeby popracowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A do mnie to nawet dzień dobry nie przyszłaś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts