braza 23.06.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nasz gość dzisiaj na kolację pochłonął 6 kromek! też mi rekord No właśnie Chyba, że gość 7-letni ... to byłby rekord Nie piszę jaka u mnie pogoda, bo zapeszycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 6 kromek chlebka domowego to mnóstwo jest, wierzcie mi. Nasze chłopaki tego sklepowego zjadali po 4-5 kromek (takich całych "pajd" wojskowych, grubych jak paluch u nogi ). domowego max 4 kromki, a on ma format chlebka razowego, więc powierzchnowo kromka mniejsza od sklepowej. Jest dużo bardziej syty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cześć znaczy, że pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jest dużo bardziej syty. oj taaak ... potwierdzam ... moj zje jedna albo dwie wielkosci tostowego i ma dosc Ale On rzeczywiscie malo chleba w ogole jada, za to cale wiaderka owsa i bialego sera Taki chlebek pieczony w domu z duza iloscia paproszkow czyli slonecznika, dyni, czy lnu jest o wiele, wiele ciezszy i mega syty niz ten fabryczy bry Kochani ... idziemy dzisiaj plaza do Sarbinowa ... kolejne 20 kilosow przed nami, a na uwienczenie dnia pewnie bedzie goracy losos z wedzareczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Andrzej wczoraj nie zdzierżył. Tak długo marudził, że ciasto "przerośnie" i oklapnie, że w końcu poddałam się i pozwoliłam upiec wieczorem. Pychota! Pewnie mógłby bardziej wyrosnąć, ale i tak jest świetny! No i czuć ten smaczek zakwasu! Sklepowy, który leży w chlebniku, chyba jakieś kury zjedzą. Tylko, gdzie są te kury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No sama widzisz, Agduś - jeszcze chwila i nie będzie możliwości zakupu chleba w piekarni, bo nie zechcą jeść. U mnie już dawno tak jest, zwłaszcza Sołtys stanowczo odmawia sklepowego. Przyznam, że i ja odwykłam od sklepowej "waty". Jak człowiek nabierze troszkę wprawy, to upieczenie chleba w sumie zabiera tyle samo czasu, co porządne umycie zębów... No dobra, może te 5 minut więcej. Ale nie dłużej niż 15 minut, więc w sumie - żaden kłopot, a chlebek jest znakomity! Ambercia, żyję w nieustającym podziwie dla Waszego wytrenowania i pracowitości w tym względzie. U nas fitness to na polu teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 wpadam do Depsi sie przywitać i poczytac co słyczać, bo dawno mnie u niej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tylko, gdzie są te kury? Kaśka ma za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Tylko, gdzie są te kury? Kaśka ma za płotem depepsia tez ma agdus wysusz to niedobre sklepowe pieczywo i zawiez do depeesi mojemu zakwasowy chleb nie smakuje woli drozdzowy mowi , ze na zakwasie to dobry zur robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 mowi , ze na zakwasie to dobry zur robie mam nadzieję, że spróbuję Witam i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 U nas fitness to na polu teraz. cos w tym jest ... jak w ubieglym roku przekosilam trawnik wokol domu, ogarnelam podjazd, taras i wypielilam po thujami, to jedyne na co bylo mnie stac to polegiwanie na kanapie z bolem w krzyzu i odciskach na recach Oblecielismy nasz dystans, psy padly, a wiatr byl taki, ze Plusza dla bezpieczenstwa na smyczy prowadzilam, bo kto wie gdzie by go ten tajfun poniosl Z dylematem losos, pstrag, czy moze halibut lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 alez się znów naczytałam o chlebku....nic tylko w koncu zakasać rękawy i robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć zakwasożercy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No jakoś tak z tym chlebem ciągle się gada. Aka - może zaczniesz do mnie częściej zaglądać, co? Tak miło Cie gościć, a nie bywasz, oj, nie bywasz u mnie... Ambercia, ja wiem, że Ty mnie rozumiesz, spróbowałas , jak to jest, chociaz pola nie mieliście... Królik - a Ty do DE się teraz wybierasz? No właściwie to czemu nie, prawda? Brazunia - zobaczysz, też zostaniesz zakwasożercą. Pewnie zaprzysięgłym. Oooo, Ivo - witaj, kochana, jak tam Twoje zdrówko? Rękawy zawsze możesz zakasać, ale jak Ci ciężko, to nic na siłę, pamiętaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ostatni raz cos tutaj napisalam od teraz tylko czytam jakies pozdro albo buzi .......a tu null ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kwas żrą Do czego to doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ostatni raz cos tutaj napisalam od teraz tylko czytam jakies pozdro albo buzi .......a tu null ... No to pięknie. To ja siedzę tyle czasu, myslę nad specjalnym postem dla tak rzadko widywanego Gościa, a ona mi z pretensjami wyjeżdża i cały efekt psuje!!! Teraz to ja mogę tylko napisać, że i tak Cię kocham. Kasia, nawet nie wiesz, jaki ten kwas pyszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasia, nawet nie wiesz, jaki ten kwas pyszny! a poza tym, ze pyszny to co on jeszcze robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak chcesz wiedzieć, to musisz wstąpić do partii kwasolubnych i przygotować kwas do spozycia. Rodzina się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Samym kwasem to się raczej nie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.