frosch 23.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Teraz to ja mogę tylko napisać, że i tak Cię kocham. cytuje Bodzia : no normalnie lesbijska milosc i tak bede o frosie walczyl , bo jest tego warta a gdzie ja k$%&&wa w tym wszystkim jestem ??? Depeesia , poczekaj jak ja z P. pojde na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bry wieczorne przyszłam powiedzieć od tego chlebka to głoooodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dobra, dobra. Bodzia nie kochom, bo nie chce do mnie zajechać. To by była nieszczęśliwa miłość. A Ciebie i tak kocham. Człowiek powinien w życiu zbierać nowe doświadczenia, prawda? Braza - no przecie mówię, że ten kwas to przygotowac trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bry wieczorne przyszłam powiedzieć od tego chlebka to głoooodna jestem Zapraszam, jak już wreszcie przyjedziecie, to napiekę, ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 bry wieczorne przyszłam powiedzieć od tego chlebka to głoooodna jestem Zapraszam, jak już wreszcie przyjedziecie, to napiekę, ile wlezie. TY pierwsza z rewizytą czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 23.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dobry wieczór ja to najeść sie dzis wpadłam, ze trzy kromki poproszę, bo zmokłam i wyjeździłam sie daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 bry wieczorne przyszłam powiedzieć od tego chlebka to głoooodna jestem Zapraszam, jak już wreszcie przyjedziecie, to napiekę, ile wlezie. TY pierwsza z rewizytą czas W sezonie? W sezonie mam przyjechać? Z chlebem na Was czekam, na Piątkę też. Proszę się częstować. http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/06/p6060041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ale piękny!!!!! Napatrzę się do woli to może znienawidzę i nie będzie mnie kusił W sezonie? W sezonie mam przyjechać? To kiedy Ty chcesz do Uroczyska przyjechać? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wtedy, kiedy i Ty do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No to się rozminiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 taak skąd ja to znam.. DPS była 2km ode mnie, a nie chciała zajrzeć, tylko swoje sosny mi zachwalała..jakas nieufna była, czy co moje to mniej urodziwe czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.06.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Aka - może zaczniesz do mnie częściej zaglądać, co? Tak miło Cie gościć, a nie bywasz, oj, nie bywasz u mnie... to to grzecznie się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć ... powoli się dziś ruszam jak moja przyszła zupka http://www.chefpaul.net/Florida/zolwII02.jpg ... ciepło jest i ... nic nie chce popadać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 taak skąd ja to znam.. DPS była 2km ode mnie, a nie chciała zajrzeć, tylko swoje sosny mi zachwalała..jakas nieufna była, czy co moje to mniej urodziwe czy jak Oooo, kochana, to potwarz i kalumnia jest, że nie chciałam. Chciałam, ale rady bym nie dała, a jeszcze auto się zepsuło. Jak mozna tak człowieka oczerniać. Aka, sama widzisz, jak mnie tutaj traktują. Ja do nich z chlebem, a oni nic - i jeszcze przyjechać nie chcą. Idę po flagę i saperkę. Okopię się i oflaguję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 [quote name="Piątka" Aka, sama widzisz, jak mnie tutaj traktują. Ja do nich z chlebem, a oni nic - i jeszcze przyjechać nie chcą. Idę po flagę i saperkę. Okopię się i oflaguję. [/quote] no teraz to się nie dziwię, że tak wyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć ... powoli się dziś ruszam jak moja przyszła zupka http://www.chefpaul.net/Florida/zolwII02.jpg pzdr a to wystarczy przewrócić na plecy i zalać wrzątkiem jak Gorący kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ... a to wystarczy przewrócić na plecy i zalać wrzątkiem jak Gorący kubek ... nie tak łatwo jak byś kciał ... odpowiem Tobie na przykładzie: Pewnego razu pewien President miał ochotę niezmierną na zupę żółwiową. wybrał się więc do restauracji słynącej z doskonałego przygotowania tego przysmaku. Usiadł za stołem i upewniwszy się, że zupka w Menu zamówił ową. Kelner zamówienie przyjął i popędził do kuchni. President siedzi i czeka, czas ucieka a dania nikt nie przynosi. Zniecierpliwiony już bardzo wysłał swego ochraniarza do kuchni, aby ten sprawdził dlaczego to tak długo trwa. Ochraniarz wchodzi do kuchni i jego oczom przedstawia się następujący widok: Kucharz spocony okrutnie w jednym ręku trzyma żółwia, w drugim nóż i nijak żółwia zaszlachtować nie może, tak powiadając; "Co go na stole położę i drugą ręką łep wyciągnę, jak złapię za nóż on łep zaraz schowa, zupę wprawdzie umiem ugotować bardzo szybko, ale Chef'a jeszcze nie ma, a nie widziałem jak on to robi, ... nowy tu jestem". Ochraniarz popatrzył na kucharza, popatrzył na żółwia, spojrzał w sufit i mówi: "Dawaj zwierza, pokażę Tobie jak to się robi". Wziął zółwia z rąk kucharza, wsadził mu palec do doopy (żółwiowi), ten łep wystawił a ochraniarz szybko nożem go odciął. "Masz go i szybko ugotuj tą zupę, bo President się strasznie niecierpliwi". Kucharz zdziwiony strasznie pyta ochraniarza: "Skąd wiedziałeś jak to się robi ?" ... "z praktyki", odpowiada ochraniarz, ... "Jak to z praktyki ? Przecież jesteś ochraniarzem, a nie kucharzem ?" Ochraniarz spojrzał na kucharza, przewrócił oczyma i tak mu odpowiada: ... "Zobacz, to jest tak, ... President ma krótką szyję ?" ... "no maaa", mówi kucharz, ... "a widzisz" powiada ochraniarz, ... "a krawacik zawiązać trzeba". wszystkich smakoszy żółwiowej zupki (i nie tylko) serdeczniutko i smakowicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dobre. DPS kochana, chyba żartujesz gdzież bym smiała mieć złe zamiary..mam nadzieję, że następną razą na wagary wyskoczysz do nas..bo ja do Ciebie pod te sosny kiedyś pojadę ten chlebuś skosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czy ta zupka nadal biega ... to znaczy ... przechadza się?Opowieść o niezastąpionym i wszechstronnym ochroniarzu bomba, ale żółwiki takie słodkie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts