braza 26.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ... ale do mrozonej cieleciny z racji osobnych komnat sie nie dostal Może to i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 To ładnie, że taki twardziel z niego. Gazety, powiadasz, popalcował? Łap nie umył? Chyba musi to teraz odpracować. Dzień dobry! U nas dalej słońca nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 U mnie widać ... słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 hej.....pochmurno u Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Dzisiaj to na północy wybrani mieszkają i słońce mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 U nas wczoraj przez cały dzien groziło aż wreszcie wieczorem zagrzmiało i lunęło. I tak pada sobie do dzisiaj...A Madzia jutro rusza na Podkarpacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nie wiem, jak na północy, ale u mnie na północnym-zachodzie ładnie - czuję się wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Uff. Zmęczyłam się i nastrój mi siada. Mam nadzieję, że od poniedziałku mi przejdzie. Jutro jeszcze się zmęczę więc marne szanse na nastrój jak u skowronka. Kto wie, może chociaż wroną zostanę, mój syn właśnie mi powiedział, że ciągle w domu kraczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... Kto wie, może chociaż wroną zostanę, mój syn właśnie mi powiedział, że ciągle w domu kraczę. ... ieeee ... to nic nowego ... u mnie również jest wrona ... no i zmęczyłem się (gościów będę miał pod wieczór) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czekaj, przyjedziecie, to Jej powiem, co Ty tutaj wypisujesz! Maila jakiegoś byś popełnił, nie wiem, co słychac w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Który to syn, młodszy czy starszy, bo nie wiem na którego zaadresować kartkę z powinszowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czekaj, przyjedziecie, to Jej powiem, co Ty tutaj wypisujesz! Maila jakiegoś byś popełnił, nie wiem, co słychac w temacie. ... przeca Ona wi, że kracze ... po jakieś sweterki pojechała (przecena zimowych "szmatków") ... popełnię cóś pewnie w przyszłym tygodniu - narazie biegam po kuchni i podczytuję "zaległości" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jestem Chefie ... a dlaczego Ty biegasz po kuchni ... nie możesz po prostu usiąść i coś ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Braza - ja Ci dam kartkę, czekaj! Niech no tylko Karlita cos wywinie... Chefie, chyba w przelocie zdążyłeś trochę słonka mi przesłać. Nie, żeby Floryda tutaj była, ale chociaż jakieś przebłyski są, pierwsze od tygodnia. Chlebek rano Sołtys osobiście zamieszał. Ja przygotowałam już dla Gości kieszonki z ciasta francuskiego, w kieszonkach przegląd tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Depsia, wrzuć coś więcej na temat tych kieszonek!!! A jak Karlita coś wywinie, to się nie przyznam w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kieszonki brzmia smakowicie w szczegolnosci ich przeglad Depsia zapodaj przepis, bardzo prosiem U nas dzisiaj na szybko, czyli hawajskie szaszlyki z biustow, glazurowane w miodowym syropie i modyfikowane, ale nie gentycznie risotto Ale wczesniej jedziemy sie pofitnessowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ten syrop miodowy ... co to za ustrojstwo, nie za słodkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ten syrop miodowy ... co to za ustrojstwo, nie za słodkie? eeeee tam ... miod (koniecznie jakis ciemny: gryczany, spadziowy) w proporcjach 1:1 mieszam z sokiem z ananasa i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Może się kiedyś skuszę, ale do tych "słodkawych" sosów podchodzę trochę jak pies do jeża ... pewnie nie zasłużyły na takie podejście, ale cóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Może się kiedyś skuszę, ale do tych "słodkawych" sosów podchodzę trochę jak pies do jeża ... pewnie nie zasłużyły na takie podejście, ale cóż ... Też tak mam... Nabyłam dzisiaj "ekologiczną chlebową" mąkę pszenną typ 750 oraz takąż mąkę orkiszową typ 2000 Zaraz ciasto zamieszam, bo chlebek mi się skończył. Ponieważ trzeci chlebek wyszedł dokładnie taki jak trzeba, zaczynam eksperymentować. Teraz będzie jeszcze w miarę normalny - połowę mąki pszennej zastąpię tą orkiszową i coś tam jeszcze dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts