Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uff. Zmęczyłam się i nastrój mi siada.

Mam nadzieję, że od poniedziałku mi przejdzie. :roll:

Jutro jeszcze się zmęczę więc marne szanse na nastrój jak u skowronka. :roll:

Kto wie, może chociaż wroną zostanę, mój syn właśnie mi powiedział, że ciągle w domu kraczę. :o :evil:

...

Kto wie, może chociaż wroną zostanę, mój syn właśnie mi powiedział, że ciągle w domu kraczę. :o :evil:

... ieeee ... to nic nowego :lol: :wink: ... u mnie również jest wrona :roll: :wink: ... no i zmęczyłem się :( (gościów będę miał pod wieczór) :)

pozdróweczka

Czekaj, przyjedziecie, to Jej powiem, co Ty tutaj wypisujesz! :lol:

Maila jakiegoś byś popełnił, nie wiem, co słychac w temacie. :roll:

... przeca Ona wi, że kracze :roll: ... po jakieś sweterki pojechała (przecena zimowych "szmatków") :) :wink: ... popełnię cóś pewnie w przyszłym tygodniu - narazie biegam po kuchni i podczytuję "zaległości"

buziaczki

Braza - ja Ci dam kartkę, czekaj!

Niech no tylko Karlita cos wywinie... :lol:

Chefie, chyba w przelocie zdążyłeś trochę słonka mi przesłać. :D

Nie, żeby Floryda tutaj była, ale chociaż jakieś przebłyski są, pierwsze od tygodnia. :o

Chlebek rano Sołtys osobiście zamieszał. 8)

Ja przygotowałam już dla Gości kieszonki z ciasta francuskiego, w kieszonkach przegląd tygodnia... :wink:

Może się kiedyś skuszę, ale do tych "słodkawych" sosów podchodzę trochę jak pies do jeża ... pewnie nie zasłużyły na takie podejście, ale cóż ...

Też tak mam...

Nabyłam dzisiaj "ekologiczną chlebową" mąkę pszenną typ 750 oraz takąż mąkę orkiszową typ 2000 :o

Zaraz ciasto zamieszam, bo chlebek mi się skończył.

Ponieważ trzeci chlebek wyszedł dokładnie taki jak trzeba, zaczynam eksperymentować. Teraz będzie jeszcze w miarę normalny - połowę mąki pszennej zastąpię tą orkiszową i coś tam jeszcze dodam.