braza 29.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ambercia, ja nie kumam, Ty do sosu czosnkowego ziarna kawy i kandyzowany imbir dodajesz Mnie też kręci sos czosnkowy, zawsze robię na jogurcie bałkańskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ja też jestem absolutna fanką czosnku i wszlekich kombinacji z niego. I o dziwo, moje młodsze dziecię (lat 6) też uwielbia. Wydaje mi się, że z sosem czosnkowym zjadłaby wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 No zaplułam się przez Was! Ale tak mi się nei chce już dzisiaj iść do sklepu... ten upał odbiera chęć do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ambercia, ja nie kumam, Ty do sosu czosnkowego ziarna kawy i kandyzowany imbir dodajesz Mnie też kręci sos czosnkowy, zawsze robię na jogurcie bałkańskim whoops ... chyba bylam za malo precyzyjna ... ta nac, mleko, kawa i inne to sa po konsumpcji czosnku, a nie jako dodatek do sosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ambercia, ja nie kumam, Ty do sosu czosnkowego ziarna kawy i kandyzowany imbir dodajesz ... ... ... dzietam ... to stare indiańskie sposoby, żeby później czosnyczkiem nie jechać smaczności życzę ps - czosnku nie dodaję "tylko" do herbaty (chociaż ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ... upssss ... ale nam się razem napisało pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ambercia, ja nie kumam, Ty do sosu czosnkowego ziarna kawy i kandyzowany imbir dodajesz ... ... ... dzietam ... to stare indiańskie sposoby, żeby później czosnyczkiem nie jechać smaczności życzę ps - czosnku nie dodaję "tylko" do herbaty (chociaż ...) Ale ze mnie prostota wylazła, no pewnie!!! Że też mnie ta pietruszka nie naprowadziła na ślad P.S. Dobrze, że ciast nie piekę, bo pewnie wszystkie jechałyby czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ... upssss ... ale nam się razem napisało pozdrówka no ale dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A mój małż - biedaczek - nie pała taką miłością do czosnku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ps - czosnku nie dodaję "tylko" do herbaty (chociaż ...) herbata z czosnkiem jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ps - czosnku nie dodaję "tylko" do herbaty (chociaż ...) herbata z czosnkiem jest bardzo OK eeee ... chyba nie bałdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie próbowałam - nie wypowiadam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ... Dziewczynki, kieszonki są wręcz prostackie, jak wszystko, co robię w kuchni. Kupuję gotowe ciasto francuskie, kroję na kwadraty trochę większe niż pierogi i wpycham: pokrojone okrawki wędlin, paprykę świeżą, podeschnięty żółty ser, może być podsmażana cebulka, jakieś inne końcówki-czegoś-tam. Układam to na cieście, zalepiam w trójkąty albo jak tam mi wygodnie (dziś były prostokątne paczuszki) i wstawiam do piekarnika - 200*C, około 15 minut, aż się lekko zrumienią. I gotowe! Smaczne to jest, jeszcze jak się doda jakiś dip, albo sos czosnkowy jest na stole, to mniam! ... Drobno posiekany "przegląd tygodnia" można również zapakować w cienko usmażone naleśniki, zawinąć "siekankę, panierowć i ponownie podsmażyć na rumiano na masełku. w ten sposób powstaną smaczne krokiety ... można również, zapiec "nasz bałagan" w wydrążonej maślanej bułeczce ... wyjdzie prawie "vol-au-vent" pozdrówka smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie próbowałam - nie wypowiadam się nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie próbowałam - nie wypowiadam się nie wierzę Mi nie wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ps - czosnku nie dodaję "tylko" do herbaty (chociaż ...) herbata z czosnkiem jest bardzo OK eeee ... chyba nie bałdzo Nie próbowałam - nie wypowiadam się ... trza kiedyś spróbować ... szczególnie teraz, kiedy od świnskiej grypy ludziskom ryje urosły ... może odpadną ... ciekawe czy rownież pomocny byłby tenże specyfik na kręcone ogonki pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie próbowałam - nie wypowiadam się nie wierzę Mi nie wierzysz nie wierzę, Szanownego zapytaj jak smakuje herbata z czosnkiem chociaż oficery wolą z rumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 nie wierzę, Szanownego zapytaj jak smakuje herbata z czosnkiem chociaż oficery wolą z rumem trzepie podobnie jak kawa z chili ... z ta roznica, ze po tej drugiej mozna prowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja jak Braza, kawę piję bez dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja jak Braza, kawę piję bez dodatków no faaaakt ... nie wiecie co tracicie Teraz wciagam late z Blue Curacao Pelna profana, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.