AmberWind 04.07.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Depsia, podsune Ci fajny pomysl dla Gosci i dla Was rzecz jasna na jesienne chlody i zimowe mrozy. Moze pokusicie sie na zbudowanie ruskiej banii? No wiesz latem chlodek z basenu, a zima, jesienia i na kwietniowe swieta zdrowa ruska bania Jak dla mnie absolutna rewelacja i nawet saune bije o glowe I pomysl, wygrzac sie w takim ustrojstwie a potem hop na snieg i batozkiem po plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ambercia, jest taki pomysł już od kilku lat, ale na razie mowy nie ma - trza dzieci wykształcić, dodatkowe pokoje zrobić, żeby trochę ponad 10 osób móc przyjąć, bo jaki sens tysiące inwestować dla kilku osób? Ale dziękuję za pomysł, za to, że myslisz, kochana, o nas. A może... masz pomysł, jakby tu bez kasy tę banię zbudować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 To ja z tym batożkiem stanę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobry wieczór!O banię to ja się popytam mojego wujka - zapadł na emeryturze w białowieskie ostępy, zasymilowal się i w bani u leśniczego przesiaduje. Leśniczy banię chyba sam wyzdajał własnym sumptem i nie sądzę, żeby tysiące w nią włożył. Tam u niech to męska rozrywka, ale moja świętej pamięci ciotka jakoś się wkupiła. Głównymi punktami programu są konsumpcja księżycówki zaprawianej bukwicą i okładanie brzozowymi miotełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nie wiem o co chodziło, ale tu by dziwny wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A może... masz pomysł, jakby tu bez kasy tę banię zbudować? takie rzeczy to tylko w erze Ale banie mozna po gospodarsku wybudowac W wielu gospodarstwach agro w Bieszczadach sa, nawet w tych calkiem malutkich, wnioskuje wiec ze gospodarze znalezli moze nie latwiejszy ale tanszy sposob, niz nabycie konstrukcji u producenta Depsia, ja tak tylko sobie gdybam, bo sama wiesz ze w kazdym biznesie zawsze bedzie ktos lepszy od nas i zawsze bedzie ktos tanszy ... pojedynek i cymesik rozgrywa sie tak naprawde w wartosci dodanej, a taka balia po kuligu to ho, ho, ho ... jak najlepsza przyneta na miastowych BTW Bieszczad postanowilismy sie i w tym roku wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mój kumpel ma w Bieszczadach konie i świetne ponoć rajdy organizuje. Nie masz ochoty się załapać przy okazji? O ile znam Józka, to jego konie są nieziemsko spokojne - udziela się im od własciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mój kumpel ma w Bieszczadach konie i świetne ponoć rajdy organizuje. Nie masz ochoty się załapać przy okazji? O ile znam Józka, to jego konie są nieziemsko spokojne - udziela się im od własciciela. a widzisz ... wlasnie szukam jakiegos fajowskiego miejsca z konmi i fajnym gospodarstwem. Wybieramy sie ok. 20 sierpnia ... Moze rzucisz namiarem? Bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ups! Pomyłka. Jakiś czas temu miał konie w okolicach Ustrzyk, a dzisiaj widzę na stronie, że wrócił do Rytra. Ale rajdy po Bieszczadach organizuje. Ywentualnie będzie umiał polecić jakiś ośrodek w Bieszczadach.http://www.rajdykonne.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ups! Pomyłka. Jakiś czas temu miał konie w okolicach Ustrzyk, a dzisiaj widzę na stronie, że wrócił do Rytra. Ale rajdy po Bieszczadach organizuje. Ywentualnie będzie umiał polecić jakiś ośrodek w Bieszczadach. http://www.rajdykonne.com/ dla osob dobrze jezdzacych konno to super sposob na spedzenie paru dni. Jak w tym roku zaczne jezdzic, a nie tylko wsiadac na kon to w przyszlym roku bardzo chetnie bym sie wybrala. Ten 5-dniowy rajd w sierpniu to dopiero musi byc fajowska sprawa Mnie to tak z natury ciagnie do czegos mocno aktywnego na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Naczytałam się i naoglądałam zdjęć z tych rajdów Józka i sama nabrałam ochoty zrobić kiedyś u siebie coś takiego. Mam nadzieję, że wypali !! I wybrałabym się na taki rajd, oj wybrała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Na rajdzie można się dużo nauczyć, jeżeli tylko umie się wsiąść i trzymać wodze. No i jeżeli wytrzyma się to kondycyjnie, ale Ty raczej o to nie musisz się martwić. Podczas dlugich przejazdów większość czasu jedzie się stępem i kłusem. Galop tylko na baaardzo krótkich odcinkach. Przygodą za to bywają przeprawy przez rzeki, wąwozy, strome zjazdy i podjazdy. Na dłuższych trasach często trzeba zsiadać i prowadzić konie, żeby odpoczęły, ale nie wiem, czy Józek organizuje takie długie dzienne przejazdy (to na rajdach - zawodach się stosuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mi na początek to i 1 dzień by wystarczył!! A nawet przejażdżka nad jezioro i z powrotem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Agdus, dodalam strone do ulubionych Na poczatku sierpnia zadzwonie i wypytam. Moze jeszcze w lipcu wezme pare lekcji w jakiejs stadninie pod miastem, aby nie byc zupelnie zielona Na taki weekendowy rajd bardzo chetnie bym sie zalapala No nic ... ide z siersciuchami na siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2009 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Brazunia - jeśli był i nie ma, to i dobrze, na co nam tutaj dziwne wpisy. Z tą banią to fajna sprawa, też bym chciałą, tylko trzeba by poszukać, popatrzeć, jak i z czego. Agduś, jeśli możesz wypytać - będę wdzięczna, bo informacje są ważne. U nas niebo dzisiaj szare, w prognozach wciąż mówią, że gwałtowne burze spodziewane. Mam już szczerze dość burz, od dłuższego czasu jest u nas co najmniej jedna dziennie, takie z ulewami i wichurą. I mówią, że tak nadal będzie. Ja chcę spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 U mnie bez burzowo, ale chłodek miły mam - miły po wczorajszej "patelnio-żarówie". ....doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Od środy ma padać. Jechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A co ... z cukru jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 N ie, ale w czasie deszczu dzieci się nudzą, a dziećmi dysponujemy w ilości pokażnej, więc i nudy dużo będzie. Ja tam sie nie nudzę w swoim towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jest szansa, że nie będzie padac cały czas ... warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts