DPS 20.07.2009 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nikt nie zajrzał nawet? No to idę, co będę sama z sobą gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Aleś mnie ubiegła Myślałam, że zdążę się przywitać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Widzisz kobieto, co popełniłam?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Im prędzej zaczniesz, tym lepiej Ci będzie szło. Se wzięłam do serca owe słowa i......jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 U nas roboty niezmiennie mnóstwo, Goście sympatyczni, wczoraj wieczorem trochę odpoczęłam, bo udało mi się wysłać wszystkich z domu na ogólnowiejską imprezę ogniskową, ze śpiewami, kiełbaskami i muzyką (akordeon ). Wrócili bardzo późno, więc pewnie było fajnie. roboty Ci nie zazdraszczam, bo sama mam mnostwo i nawet na kogo zrzucic nie ma Ale Gosciom tej fajnej imprezy bardzo, bardzo ... Uwielbiam takie ... Bez nadecia, z ogniskiem, kielbacha, spiewem (moge zawodzic godzinami ), fajna atmosfera i wspanialymi ludzmi A muza na zywo, to miodzio ... Depsia, Ty sie nie gniewac, ze mnie tak malo ... nadrabiam, aby moc na urlop sie wyrwac. Teraz jestem u Mamy bo musze ja zawiezc do Kliniki na kolejna kontrole, zdjecia i dalsze wskazowki do rehabilitacji ... Pewnie tydzien tu zabawie, a potem znowu do pracy i .... i urlop Obiecalam sobie, ze cudne zdjecia na Tarnicy sobie zrobimy i we Lwowie rowniez ... Oczyma wyobrazni widze jak bedziemy zwiedzac, smakowac i bezwstydnie cieszyc sie chwila. Pelna radosc mnie rozpiera ... no jak zwykle, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to płodzę swe dzieło dalej. Najgorzej było zacząć. A teraz mówię Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 20.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nooo dobra, dosc tego podczytywania! Kobiety czy naprawde wstajecie razem z pierwszym pianiem kura? Czy to zegarek w kompie mi szfankuje? I tak od razu maszerujecie na FM? Tak bardzo sie temu nie dziwie, gdyz uwielbiam poranki a najbardziej kiedy jestem na wakacjach i na wsi do ktorej kiedys powroce to wstawanie mialam juz o jutrzence, seeerio! Jest co wspominac. Ale Wy Kobietki jestescie jeszcze lepsze bo od razu zasiadacie do kompa? Nooo szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Bajko - bo my po prostu z poranną kawą siadamy i laptopki bierzemy! Ambercia - ja rozumiem, w końcu wiem, co to spiętrzenie pracy. Tylko odzywaj się czasem, cobyś nam nie zaginęła gdzieś. Wakacji to Ci dziko zazdroszczę, ja ledwie na kilka dni mogę liczyć i to dopiero w październiku, kiedy i tak w sumie trzeba jeszcze z gośćmi być. Ale taka ta moja praca, latem jej najwięcej, kiedy wszyscy mają wakacje - my pracujemy najciężej z całego roku. Taka specyfika. Ale za to nasza praca przyjeżdża do nas, nie musimy z domu wychodzić, a i często bardzo fajnie jest, goście to w ogromnej większości mili i sympatyczni ludzie, więc w sumie nie narzekam, bo zgrzeszyłabym. Please, zaplanujcie na przyszły rok parę dni u nas, co??? Afrodytko - cieszę się, że idzie do przodu Twoje pisanie, pisz, kochana, a ja będę czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 DPS-iu za parę dni zobaczysz co mam fajnego Tak w ogóle to poranne buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 DPS-iu za parę dni zobaczysz co mam fajnego : już jestem ciekawa Witanko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Chciałam się pochwalić nowym wpisem na blogu - zdjęcia z wycieczki z Agdusiami pokazałam, Ambercia - zobacz, gdzie ty znajdziesz takie plenery? Afrodyta - czekam, czekam, już niedługo mi cierpliwości starczy. Aka - foty som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 DPS-ia, aka z Ina cierpliwości, cierpliwości. Wstawię foty do koment popatrzycie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przyszłam się przywitać i do bloga zajrzałam i CUDEŃKA. Piękne rozlewiska a foty swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzień doberek! Do mnie to już całkiem nikt nie zagląda poza Afrodytą i Aką. Witam więc obie Dziewczyny i - obrażona bardzo i urażona - wychodzę z tego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Z własnego tak wychodzić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Depsia- ja codziennie wieczorkiem o Tobie na dodatek myśle, biorąc "Rozlewiska.." w ręke to mowie ja- dziobak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aleś nadziobała, kurna, sama nie wiem, kiedy Ci się to udało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ja zagladam ale cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No widzisz, Maylandziu, a mnie dzisiaj tak smutno, bo syneczek do GB poleciał i zobaczę go dopiero na Boże Narodzenie... Kilka dni oddechu teraz mam, a za parę dni znowu mnóstwo pracy - takie mnóstwo, że nie wiem, czy będę w ogóle miała czas zajrzeć na foruma. No ale co zrobić, z czegoś trzeba żyć... Ostatnio Agduś nauczyła mnie robić dobry sos do spaghetti. wiecie? Szpinaczek na masełko, podsmażyć, dodać czosneczek, do tego śmietana i starty żółty ser, dosolić. Chwilę poddusić. Mniam! No dobra, idę chlebek zamieszać, bo Sołtys odmówi jedzenia kupnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts