Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas roboty niezmiennie mnóstwo, Goście sympatyczni, wczoraj wieczorem trochę odpoczęłam, bo udało mi się wysłać wszystkich z domu na ogólnowiejską imprezę ogniskową, ze śpiewami, kiełbaskami i muzyką (akordeon 8) :D ).

Wrócili bardzo późno, więc pewnie było fajnie. :lol:

roboty Ci nie zazdraszczam, bo sama mam mnostwo i nawet na kogo zrzucic nie ma :-? :wink: :lol: Ale Gosciom tej fajnej imprezy bardzo, bardzo ... Uwielbiam takie ... Bez nadecia, z ogniskiem, kielbacha, spiewem (moge zawodzic godzinami :lol: ), fajna atmosfera i wspanialymi ludzmi 8) A muza na zywo, to miodzio ... :D

Depsia, Ty sie nie gniewac, ze mnie tak malo ... nadrabiam, aby moc na urlop sie wyrwac. Teraz jestem u Mamy bo musze ja zawiezc do Kliniki na kolejna kontrole, zdjecia i dalsze wskazowki do rehabilitacji ... Pewnie tydzien tu zabawie, a potem znowu do pracy i .... i urlop :lol: Obiecalam sobie, ze cudne zdjecia na Tarnicy sobie zrobimy i we Lwowie rowniez ... Oczyma wyobrazni widze jak bedziemy zwiedzac, smakowac i bezwstydnie cieszyc sie chwila. Pelna radosc mnie rozpiera ... no jak zwykle, jak zwykle :-)

Nooo dobra, dosc tego podczytywania!

Kobiety czy naprawde wstajecie razem z pierwszym pianiem kura? Czy to zegarek w kompie mi szfankuje? I tak od razu maszerujecie na FM?

Tak bardzo sie temu nie dziwie, gdyz uwielbiam poranki a najbardziej kiedy jestem na wakacjach i na wsi do ktorej kiedys powroce :) to wstawanie mialam juz o jutrzence, seeerio! Jest co wspominac. :)

Ale Wy Kobietki jestescie jeszcze lepsze bo od razu zasiadacie do kompa? :o

Nooo szok! ;)

Bajko - bo my po prostu z poranną kawą siadamy i laptopki bierzemy! :lol:

Ambercia - ja rozumiem, w końcu wiem, co to spiętrzenie pracy. :wink:

Tylko odzywaj się czasem, cobyś nam nie zaginęła gdzieś.

Wakacji to Ci dziko zazdroszczę, ja ledwie na kilka dni mogę liczyć i to dopiero w październiku, kiedy i tak w sumie trzeba jeszcze z gośćmi być.

Ale taka ta moja praca, latem jej najwięcej, kiedy wszyscy mają wakacje - my pracujemy najciężej z całego roku. Taka specyfika. :wink:

Ale za to nasza praca przyjeżdża do nas, nie musimy z domu wychodzić, a i często bardzo fajnie jest, goście to w ogromnej większości mili i sympatyczni ludzie, więc w sumie nie narzekam, bo zgrzeszyłabym. 8) :D

Please, zaplanujcie na przyszły rok parę dni u nas, co??? :oops:

Afrodytko - cieszę się, że idzie do przodu Twoje pisanie, pisz, kochana, a ja będę czytać! :D

Chciałam się pochwalić nowym wpisem na blogu - zdjęcia z wycieczki z Agdusiami pokazałam, Ambercia - zobacz, gdzie ty znajdziesz takie plenery? 8) :D

Afrodyta - czekam, czekam, już niedługo mi cierpliwości starczy. :wink:

Aka - foty som? :D

Dzień doberek!

Do mnie to już całkiem nikt nie zagląda poza Afrodytą i Aką. :evil:

Witam więc obie Dziewczyny i - obrażona bardzo i urażona - wychodzę z tego zakładu. 8) :wink:

No widzisz, Maylandziu, a mnie dzisiaj tak smutno, bo syneczek do GB poleciał i zobaczę go dopiero na Boże Narodzenie... :(

Kilka dni oddechu teraz mam, a za parę dni znowu mnóstwo pracy - takie mnóstwo, że nie wiem, czy będę w ogóle miała czas zajrzeć na foruma. :-?

No ale co zrobić, z czegoś trzeba żyć... :roll:

Ostatnio Agduś nauczyła mnie robić dobry sos do spaghetti. wiecie?

Szpinaczek na masełko, podsmażyć, dodać czosneczek, do tego śmietana i starty żółty ser, dosolić. Chwilę poddusić. Mniam! 8) :D

No dobra, idę chlebek zamieszać, bo Sołtys odmówi jedzenia kupnego. :D