DPS 12.01.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ha, obyś miała rację! Póki co korzystamy z gościny u Agduś i jest świetnie, fantastyczna rodzina! Dzisiaj mamy iść "w miasto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ha, obyś miała rację! Póki co korzystamy z gościny u Agduś i jest świetnie, fantastyczna rodzina! Dzisiaj mamy iść "w miasto". pozdrow agdus ode mnie ciekawe czy mnie pamieta z Urzutu pamietam , ze krecila sie namietnie kolo Neferki i Monikach nawet mam jakas fotke w jej szanownej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dpsia Moze Ty jeszcze na tych wczasach o Wawa zbladzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ha, obyś miała rację! Póki co korzystamy z gościny u Agduś i jest świetnie, fantastyczna rodzina! Dzisiaj mamy iść "w miasto". pozdrow agdus ode mnie ciekawe czy mnie pamieta z Urzutu pamietam , ze krecila sie namietnie kolo Neferki i Monikach nawet mam jakas fotke w jej szanownej okolicy Depeesiu, dziękuję za "recenzję" Frosiu, o ile dobrze pamiętam, też bywałaś w okolicy tego stolika. Czy mi się dobrze wydaje, że nie rozstawałaś się z aparatem fotograficznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ha, obyś miała rację! Póki co korzystamy z gościny u Agduś i jest świetnie, fantastyczna rodzina! Dzisiaj mamy iść "w miasto". pozdrow agdus ode mnie ciekawe czy mnie pamieta z Urzutu pamietam , ze krecila sie namietnie kolo Neferki i Monikach nawet mam jakas fotke w jej szanownej okolicy Depeesiu, dziękuję za "recenzję" Frosiu, o ile dobrze pamiętam, też bywałaś w okolicy tego stolika. Czy mi się dobrze wydaje, że nie rozstawałaś się z aparatem fotograficznym? agdus nie mialam aparatu sama w sobie jestem juz wystrczajaca aparatka ale siedzialysmy niedaleko , a momentami chyba nawet obok siebie znalam cie wtedy tylko z widzenia na forum odrobimy to na najblizszym zlocie , ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Jasne!Może to też być zjazd nieformalny u kogoś. Latem planujemy odwiedziny u Depeesi (rewanżyk malutki) i u Brazy (choć wciąż czekamy na rewanż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Cześć!!! Przyjechaliśmy! Było świetnie, wspaniale! Agduś ma fajnego Męża no i świetne dziewczynki. A trzyletnia Małgo to po prosty hit sezonu, ma tyle wiedzy o otaczającym ją świecie, tak bogaty zasób słownikowy i tyle uroku oraz śmiałości, że jestem nią zachwycona! Frosia, Agduś ma rację, można zrobić u mnie jakieś spotkanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja się wpisuje na liste spotkanka!!!!!! Agduś no ja mam nadzieję, że w tym roku ponownie się u nas spotkamy i to na dłużej!!!! A co do rewanżu - pogadamy Depeesiu ja mam nadzieję, że w drugiej połowie lutego uda mi się skorzystać z Twojej gościnności przez dzionek lub dwa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A co tak krótko? Domagam się przynajmniej 3 lub 4 dni, inaczej nic nie zdążę Wam pokazać w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Nie chciałam być bezczelna Chętnie nawet na 2 tyg., ale czas nie pozwoli!! Na maila wyślę konkrety. Zdradzisz, co Ci tam Stańczyk do ucha szeptał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 To sie ciesze z Waszego spotkania integracyjnego Dpsiu Masz fajna torbe Ulubiona firma mojego Meza I ja sie jakos moze pod Was podlacze , mysle , ze Brazia przez stolice bedzie jechala na poludnie to zajedzie w mach mojego podlaczenia pod spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Noooo, byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby udało się wreszcie Jej Wysokość Rrmi ściągnąć w nasze skromne progi!!! Cóż za ekscytująca informacja!!!!! Będę czekać niecierpliwie!!!!! A Męża pozdrów. Brazunia, no coś Ty? Z byka... tfu, z konia spadłaś? Jak możesz myśleć, że dla mnie byłoby za długo? Jak dla mnie - dwa tygodnie to w sam raz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 2 tygodnie to w sam , zeby poopijac wszystkie zaprzyjaznione inwestycje i wytrzezwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dżizus, chyba bym padła... Ale przynajmniej niektóre to mogę opić, czemu nie, z tym, że nie wiem ile wytrzymam, ja słaba w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja to mam leb , kiedys zesmy z Housem i mom Starym litra lyskacza pokonali i nikt nie byl pijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 No to pogratulować. Ja po drugiej lampce zasypiam a następnego dnia leczę kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 No nie mów! Przeca u nas ze dwie lampki wysączyłaś, a na skacowaną nie wyglądałaś następnego dnia!Kiedyś to miałam łeb! nawet studenckie-końskie imprezy wytrzymywałam! Kiedy koledzy "kawał" zrobili i zamiast wódki czysty spiryt wlali do kieliszków, to nawet nie poczułam różnicy! Ale to stare dzieje. Człowiek trenował, to i miał formę. Nie to, co teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Eeee, ze mnie słaby zawodnik jest - swój limit już wyczerpałam!! A po winie np. to zaraz spać mi się chce - i jestem w tej chwili niezmiernie powazna!!! Ale drzewiej to bywało .... oj bywało ... Chyba się psia krętka, starzeję Depeesiu jesteś kochana Córcia ma ferie od 14.02. Dużo zależy też od egzaminów Szanownego. No, ale jak już bliżej będzie to wszystkie konkrety przekażę. Rrmisiu dzięki serdeczne!! Czy ja na pewno będę przez tę Wawę jechać To jak z tym piekłem chyba, co to po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ferie trwają dwa tygodnie. U Depeesi dwa dni... no, możecie ciut więcej, a reszta nas! No proooooszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Agduś - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts