Gwoździk 28.08.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I tu też zajrzałam, a co! no to i ja się przywitam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Fajnie tak z Gwoździem w duecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 no no ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No nieee - tak się rumienić? jak młodzieniaszek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Melduję się Depsia możesz sobie to votum sepa...cośtam .. zgłaszać, a jak Jamles do mnie nie zajrzy tooooo .... Gwoździk, jak rany, ależ Ty się pięknie rumienisz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No nieee - tak się rumienić? jak młodzieniaszek???? bo Wy Wszystkie nie wiecie, że ja jestem młodzieniaszek ... tylko mocno wbity ... jak to młody gwóźdź ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No żyłam w nieświadomości, nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 masz już dostęp do neta ..? ...pytam... bo już dawno nie odpowiadałaś na posty tak SZYBKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Nadal telefoniczny, ale postanowiłam zaszaleć Za chwilę się wyłączam, niestety. Może w przyszłym tygodniu będzie już normalnie Buziaki, Ocynkowany Przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Gagatko, dziennik istnieje, ale link na razie wypadł ze stopki, może pomyślę rano, żeby go przywrócić. Zresztą, niewiele tam nowego, już od dawna... Gwoździk, jak Ty się rozgadałeś dzisiaj! Ostatnio to taki raczej małopiśny byłeś... Brazunia, ja już nie mogę się doczekać tego Twojego neta. Dlaczego Orange się nie spieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Buziaki, Ocynkowany Przyjacielu ... no i znowu muszę się zaczerwienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Gwoździk, jak Ty się rozgadałeś dzisiaj! Ostatnio to taki raczej małopiśny byłeś... nadrobiłem ... o "fahofcu" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wstałam przed kogutami, a może wcale się nie kładłam, tylko mi się wydawało , i przyszłam bry powiedzieć pourlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.08.2009 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ... kukuryku ... ani "be", ani "me" ... z Texasa ... hopsa sasa Buziaki, Ocynkowany Przyjacielu ... no i znowu muszę się zaczerwienić ... Ty sie Papiok nie czerwien tak czesto dobre rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Łooo, no dzisiaj to chyba ja powinnam się zaczerwienić, u mnie tylu gości już, wszyscy powstawali, tylko ja śpię. Na swoje usprawiedliwienie powiem, że tak naprawdę to ja nie śpię, tylko chlebek wstawiłam już do pieczenia i chwilkę mi z tym zeszło. Pawełku, info dla Ciebie poszło. Afrofytka, nareszcie wróciłaś! Napisałaś chociaż u siebie, jak było? Gwoździk - historia o "fachofcu" jest ciekawa, ale najbardziej pasjonująco to chyba teraz dopiero się zrobi - jak on zareaguje na brak wypłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Teraz możemy z czystym sumieniem na dożynki jechać. znaczy sie teraz bedzie juz tylko z gorki A skoro tak, to nowe zastosowanie dla tego kosza mam Kladziesz go do gory dnem, na dno ukladasz poduszke, sama siadasz na wygodnym fotelu na przeciwko, a udreczone latem stopki wywalasz na rzeczony kosz z poduszka na czubku Moze byc? Dzien dobry, klaniam sie nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Cukinie wczoraj robiłam z tą zalewą słodko kwasną. Jeszcze mi tej zalewy zostało bo za duzo zrobiłam wiec chyba dziś też zrobię kilka słoików Musze tylko rekonesans po polach sąsiadów zrobić i coś użebrać do słoików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Muszę Ci specjalne zaproszenie wystawiać, żebyś do mojego dziennika zajrzała. Wisi tam parę fotek, od 5-tej rano które mogłabyś obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Afrodytko - pewnie, że tak! Ja mam neta tak nędznego (komórkowy, zasięg 3 kreski to max), że nie mam czasu ani mozliwości sprawdzać wszystkich wątków, bo zajęłoby mi to cały dzień, Dlatego zawsze proszę znajomych o info, że coś napisali, bo tak, to zanim mi się otworzy w celu sprawdzenia każdy dziennik, to ja tu mumią zostanę zasuszoną... Amber - jesteś wielka!!! Natychmiast zakonotuję w pamięci fantastyczny sposób wykorzystania kosza - baaaardzo mi się podoba, jest chyba zresztą jedynie słuszny!!! Mayland - cukinia na pewno będzie bardzo smaczna, nasi goście jedzą aż im się uszy trzęsą, nie będziesz żałowała! Znowu to durne słońce świeci, a deszczu ani kropli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 U mnie pada własnie. Od rana sie zanosiło. Cukinie zdobyłam, nawet dwie duże olbrzymki. Już pociete i miękną nasolone, puszczają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts