DPS 02.09.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Oj, Frosiu, Frosiu,. kochana Ty nasza... Nie mozna tak krzyczeć, oni dobrzy są, nie wiedzą po prostu. Kochani, dziękuję Wam bardzo serdecznie za wszystkie życzenia, zruszyłam się nawet trochę. Życzcie mi deszczu na urodziny, coooo? Tak bardzo nam porządny deszcz potrzebny, a wciąż ani kropli z nieba nie spada. Dzisiaj nad nami takie chmury piękne, deszczowe, a u nas - sucho. Wczoraj znowu Sołtys na pole podlewać jeździł z beczką, przy domu ganianie ze szlauchem, a kto był, to wie, że terenu wokół domu u nas niemało jest. Dla takich Gości jak Wy trzeba porządne przyjęcie przygotować, więc postarałam się trochę i zapraszam: http://event-factory.com.pl/media/gallery/konferencje/bankiet_po_kongresie_-_politechnika_warszawska__1_.jpg I jeszcze raz - BARDZO DZIĘKUJĘ WAM ZA PAMIĘĆ I MIŁE SŁOWA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i ja przesyłam życzenia a stoły ... hmmmmm aż chce się wpadać w odwiedziny miłego dnia i ... dużo deszczu życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 02.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Moc życierń również z Ioru Nio, nio takie przyjatko to aż strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 U mnie w nocy padało ... czego i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Anetko, samych serdecznosci, wiele ciepla w zyciu, samych Przyjaciol obok i cudnej aury. No i najwazniejsze, aby przy tym wszystkim ZDROWIE bylo No to sobie pofolgujmy http://infolinia.org/klany/files/forum/119/tort-czekoladowo-truskawkowy.jpg Mocne buziaki od calej naszej czworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 spóźnione http://www.kapliczka.waw.pl/picture_library/niezapominajki.jpg PS. jo wczorej mioł szałowanie i zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Moje też spóźnione ale baaardzo szczere http://th.interia.pl/50,b6e2bf1e93212142/_deszcz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 http://www.ulicafotograficzna.pl/foto_galeria/1890_letni%20deszcz%20sharpen_b.jpg deszczu i słońca kiedy Tobie potrzeba STO LAT KOCHANA I BUZIAKÓW MILIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Oj, jak to miło, kiedy tyle osób takie dobre życzenia przesyła - dziękuję Wam!!! Deszczu nam życzcie bardzo mocno, bo już sił zaczyna brakować na codzienne bieganie ze szlauchem i jeszcze wożenie wody na pole, na grządki warzywne. I jeszcze na dodatek lodówka nam się zepsuła, czysta i sucha, a alarm włącza, że niby cała oszroniona i nawet nie chce się wyłączyć, bo myśli, że taka zapaskudzona lodem i szronem i że musi cały czas pracować, żeby to dochłodzić. Po mechanika dzwonić trzeba. No to lecę, szukać numeru telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Kurcze ale z tym deszczem mam na zmienę Depesiu. Wiosną u Ciebie padało a u mnie susza dotkliwa była. Teraz odwrotnie-u mnie popaduje a u Was suchoty WIem co to znaczy z węzem biegać i podlewać. Oby niebawem spadł u Was deszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 depeesia u nas pada wiec i u ciebie wkrotce bedzie zobacz kochana czy nie masz czasami wezyka odprowadzajacego wode zatkanego (tego w lodowce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba grzyby będą Pada od dwóch nocy .... ale nie chce mi się do lasu iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie masz za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie masz za daleko do tego modrzewia dojdzie to ......na pysk pada ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jessss, jessss, jessss! Co jednak może zbiorowe chciejstwo!!! Napadał nam wreszcie deszcz!!! Burza fajna była i deszcz taki porządny popadał!!!! Oby tylko teraz nie przestawało, nawet codziennie niech pada, niech grzyby rosną, a rośliny nie usychają! Dziękuję wszystkim za moc deszczowych życzeń - spełniły się!!! Braza - słowo daję, wstydu nie masz, kobito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 mowilam ci , ze ida czarne chmury do was? co z ta lodowka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.09.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wpadłam zobaczyć co pod sosnami i ... Depesiu moja Kochana. Życzę Ci przede wszystkim zdrówka, nieustannej pogody ducha, wiele radości i słoneczka nad głową i w sercu. I deszczu jak trzeba. http://foto0.m.onet.pl/_m/76b62980b1968c14f723f9fbc713fa18,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 pewnie masz za daleko do tego modrzewia dojdzie to ......na pysk pada ze zmęczenia A żebyście wiedzieli!!! Zapytajcie Verunię!! Nieźle się zmordowaliśmy zanim uzbierało się ma jajecznicę!!! O!!! Wstydu nie mam, taka jestem!!! No nie chce mi się i już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Depesia, moc buziaków, uścisków i życzenia zdrówka, szczęścia i dobrego humoru, że o łaskawości fortuny nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts