Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazuniu

My mamy poranne siku juz o 6 rano . :D

Moj Stary nie wierzy , ze ja moge wstac o takiej porze :roll:

Wczoraj zaspana w pizamie wyszlam na mroz :oops:

No dobra ,to mozecie wpasc rano na kawke :D

A Ty co , do urzedu do Koszlina czy dzialke ogladac ?

Ani jedno ani drugie - jazda :-? Szczerze mówiąc, to już mnie to nudzi, no ale trzeba będzie jakoś bezproblemowo dojeżdżać do tych włości, no nie :D

Myslę nad egzaminem,czy i za którym razem się uda :-?

Tak po 7-ej wodę nastaw, podejdę na kawusię :D

No to ja Miłych Gości zapraszam na kawusię z samego rana. :D

http://m.onet.pl/_m/3ed4677b8f77419968da70a51bd223b2,5,12.jpg

Brazunia, dla Ciebie w sam raz z samego rana przed jazdą, a dla Rrmisi w celu podtrzymania funkcji życiowych na tym mrozie, też z samego rana. Mayland, mam nadzieję, też nie pogardzi. Proszę się częstować! :D

Dobrze, że napisaaś, Rrmisiu, że leżycie cichutko z Pablisiem, to mi się zaraz cieplej koło serduszka zrobiło. :D

Braza to zawsze niezawodna. :D

Dobry dzionek. Ja już parter wysprzątałam, bo na kolędę czekam. Drzwi otwarte, pies siedzi w przedsionku. Wychowuję ludzi, którzy włażą do domu bez pukania. Emisia łagodna jest, ale robi wrażenie i kiedy ktoś tak otworzy drzwi bez pukania i stanie z nią oko w oko, to... szybko zamyka drzwi i puka :wink:

Fakt, Emi robi silne wrażenie. :lol:

Dobrze, że taka przyjazna i... dobrze, że przy jej pomocy wychowujecie niesfornych gości. :wink: Musi być niezły ubaw! :lol: 8)

Kolędnicy zapukali i w ogóle było bardzo przyjemnie. Ale chyba dwa lata temu władowali się bez pukania i Emi ich obszczekała więc dali tyły i grzecznie zapukali.

A najlepszy numer był z facetem, od którego tak nieprzyjemnie kupowałam ten trójkącik ziemi. Otworzył drzwi za pierwszym razem bez pukania, a że podjazdu i chodniczka jeszcze nie było, to stojąc przed domem miał pysk Emi na wysokości twarzy! W dodatku facet z tych, co to tylko złego łańcuchowego psa znają i innej opcji nie dopuszczają. Sam potem przyznał, że miał ciepło w gaciach! :lol: I za każdym razem, gdy do nas przychodził bajki opowiadać (kłamca wredny!), to nie wszedł, póki ktoś z nas własnym ciałem Emi nie zasłonił.

Agduś, nieźle się uśmiałam, wyobrażając sobie to wszystko!!! :lol:

Zwłaszcza, że Emi taka kochana jest, hihiiiiiiiii.... a facet ciepło w gaciach i panika, hiiiiiihihihhiiiiiii..... :lol:

Cześć!!! To ja tę wczorajszą kawę dopiję ... nie zdążyłam ... :oops:

A moja psuka to wrażenie robi okropne, bo pyska drze niesamowicie, gdy ktoś wchodzi. Ba - nawet straszy, że zamorduje ... Nie jest to przyjemne, ale podobno z owczarkami tak właśnie jest - mają bardzo silne poczucie własności terenu ... a my chyba gdzieś jakiś błąd popełniliśmy ... Jeszcze nikog nie zamordowała, no ale wrażenie nie jest za przyjemne ... Agduś ją poznała z tej strony :oops:

Cześć!!! To ja tę wczorajszą kawę dopiję ... nie zdążyłam ... :oops:

A moja psuka to wrażenie robi okropne, bo pyska drze niesamowicie, gdy ktoś wchodzi. Ba - nawet straszy, że zamorduje ... Nie jest to przyjemne, ale podobno z owczarkami tak właśnie jest - mają bardzo silne poczucie własności terenu ... a my chyba gdzieś jakiś błąd popełniliśmy ... Jeszcze nikog nie zamordowała, no ale wrażenie nie jest za przyjemne ... Agduś ją poznała z tej strony :oops:

Brazunia, myślę, że trzeba jednak postarać się to zmienić, bo jest to uciążliwe dla sąsiadów i nieprzyjemne dla Waszych gości. :roll:

Poszukałabym, poczytała. W dziale zwierzęcym chyba są dziewczyny, które mogą podesłać pożyteczne linki, może warto założyć wątek, bo taki problem ma wiele osób i chętnie by pewnie czegoś się dowiedziały. :D

Jak tam, Szanowny Pan na kursach? Pozdrowić go proszę! :D

No właśnie ... znawca ... tylko że jakoś nie mogę na niego trafić ... A z drugiej strony to ten znawca musiałby siedzieć z nami 24 h/dobę, bo sucz szczeka nieregularnie i nie na każdego!! Pomyślę jednak nad tym ...

Szanowny bardzo dziękuje za pozdrowienia, również Was mocno pozdrawia i zastrzega sobie - grzecznie oczywiście - czas na trzymanie kciuków i duchowe wspieranie za 12 dni!!! 28.01. - zapiszcie w kalendarzach, przypominajki w telefonach włączcie ... nie wiem co jeszcze .. ale od rana jak mantrę powtarzajcie: "Zdasz, zdasz, zdasz...." :wink: