rrmi 14.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wszyscy uciekli... Gdzie jesteście? No ja jestem , zawsze przy Tobie. Z Pablisiem Lezymy sobie Zawsze tutaj jestem , to co sie tak pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jestem ... jeszcze!! Ogłoszeń w sieci szukam i dlatego znikam ... Przeprowadź bardzo powazną rozmowę z tymi małymi z siana i myszami!! Małe z siana ... poszły won, myszy - na swoja stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Gospodyni spac poszla ,wszak o 6 rano z pieleszy wychodzi , to sie wyspac przeciez kiedys musi. Mnie prosze jutro nie budzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 A obudzę!!! O 8.oo jadę do K-lina, to dlaczego Ty masz spać, kiedy ja nie śpię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Brazuniu My mamy poranne siku juz o 6 rano . Moj Stary nie wierzy , ze ja moge wstac o takiej porze Wczoraj zaspana w pizamie wyszlam na mroz No dobra ,to mozecie wpasc rano na kawke A Ty co , do urzedu do Koszlina czy dzialke ogladac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ani jedno ani drugie - jazda Szczerze mówiąc, to już mnie to nudzi, no ale trzeba będzie jakoś bezproblemowo dojeżdżać do tych włości, no nie Myslę nad egzaminem,czy i za którym razem się uda Tak po 7-ej wodę nastaw, podejdę na kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No to ja Miłych Gości zapraszam na kawusię z samego rana. http://m.onet.pl/_m/3ed4677b8f77419968da70a51bd223b2,5,12.jpg Brazunia, dla Ciebie w sam raz z samego rana przed jazdą, a dla Rrmisi w celu podtrzymania funkcji życiowych na tym mrozie, też z samego rana. Mayland, mam nadzieję, też nie pogardzi. Proszę się częstować! Dobrze, że napisaaś, Rrmisiu, że leżycie cichutko z Pablisiem, to mi się zaraz cieplej koło serduszka zrobiło. Braza to zawsze niezawodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Wpadłam na kawkę z kawką Dzień dobry Kto tu gardzi Nawet ciacha przyniosłam http://kuchnia.gazeta.pl/im/6/2443/z2443626A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dobry dzionek. Ja już parter wysprzątałam, bo na kolędę czekam. Drzwi otwarte, pies siedzi w przedsionku. Wychowuję ludzi, którzy włażą do domu bez pukania. Emisia łagodna jest, ale robi wrażenie i kiedy ktoś tak otworzy drzwi bez pukania i stanie z nią oko w oko, to... szybko zamyka drzwi i puka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Fakt, Emi robi silne wrażenie. Dobrze, że taka przyjazna i... dobrze, że przy jej pomocy wychowujecie niesfornych gości. Musi być niezły ubaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dobrze, że napisaaś, Rrmisiu, że leżycie cichutko z Pablisiem, to mi się zaraz cieplej koło serduszka zrobiło. I o Tobie gadalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Fakt, Emi robi silne wrażenie. Dobrze, że taka przyjazna i... dobrze, że przy jej pomocy wychowujecie niesfornych gości. Musi być niezły ubaw! Kolędnicy zapukali i w ogóle było bardzo przyjemnie. Ale chyba dwa lata temu władowali się bez pukania i Emi ich obszczekała więc dali tyły i grzecznie zapukali. A najlepszy numer był z facetem, od którego tak nieprzyjemnie kupowałam ten trójkącik ziemi. Otworzył drzwi za pierwszym razem bez pukania, a że podjazdu i chodniczka jeszcze nie było, to stojąc przed domem miał pysk Emi na wysokości twarzy! W dodatku facet z tych, co to tylko złego łańcuchowego psa znają i innej opcji nie dopuszczają. Sam potem przyznał, że miał ciepło w gaciach! I za każdym razem, gdy do nas przychodził bajki opowiadać (kłamca wredny!), to nie wszedł, póki ktoś z nas własnym ciałem Emi nie zasłonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Agduś, nieźle się uśmiałam, wyobrażając sobie to wszystko!!! Zwłaszcza, że Emi taka kochana jest, hihiiiiiiiii.... a facet ciepło w gaciach i panika, hiiiiiihihihhiiiiiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.01.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cześć dziewczyny Na kontrolę wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cześć!!! To ja tę wczorajszą kawę dopiję ... nie zdążyłam ... A moja psuka to wrażenie robi okropne, bo pyska drze niesamowicie, gdy ktoś wchodzi. Ba - nawet straszy, że zamorduje ... Nie jest to przyjemne, ale podobno z owczarkami tak właśnie jest - mają bardzo silne poczucie własności terenu ... a my chyba gdzieś jakiś błąd popełniliśmy ... Jeszcze nikog nie zamordowała, no ale wrażenie nie jest za przyjemne ... Agduś ją poznała z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cześć dziewczyny Na kontrolę wpadłem Królik, Ty nie bądź taki rewizor, zaglądaj częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cześć!!! To ja tę wczorajszą kawę dopiję ... nie zdążyłam ... A moja psuka to wrażenie robi okropne, bo pyska drze niesamowicie, gdy ktoś wchodzi. Ba - nawet straszy, że zamorduje ... Nie jest to przyjemne, ale podobno z owczarkami tak właśnie jest - mają bardzo silne poczucie własności terenu ... a my chyba gdzieś jakiś błąd popełniliśmy ... Jeszcze nikog nie zamordowała, no ale wrażenie nie jest za przyjemne ... Agduś ją poznała z tej strony Brazunia, myślę, że trzeba jednak postarać się to zmienić, bo jest to uciążliwe dla sąsiadów i nieprzyjemne dla Waszych gości. Poszukałabym, poczytała. W dziale zwierzęcym chyba są dziewczyny, które mogą podesłać pożyteczne linki, może warto założyć wątek, bo taki problem ma wiele osób i chętnie by pewnie czegoś się dowiedziały. Jak tam, Szanowny Pan na kursach? Pozdrowić go proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Próbowaliśmy .... próbujemy ciągle ... większych rezultatów brak ... Ale sie nie poddajemy, chociaż psuka ma już 6 lat. Szanowny wkuwa Mocno wkuwa! Pozdrowię oczywiście!! Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 To my też pozdrawiamy! Myślę, że domowymi sposobami to psucza jest niereformowalna. Znawcy trza! Tylko znawca, nie wiedzieć czemu, rękę zawsze wyciąga po kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No właśnie ... znawca ... tylko że jakoś nie mogę na niego trafić ... A z drugiej strony to ten znawca musiałby siedzieć z nami 24 h/dobę, bo sucz szczeka nieregularnie i nie na każdego!! Pomyślę jednak nad tym ... Szanowny bardzo dziękuje za pozdrowienia, również Was mocno pozdrawia i zastrzega sobie - grzecznie oczywiście - czas na trzymanie kciuków i duchowe wspieranie za 12 dni!!! 28.01. - zapiszcie w kalendarzach, przypominajki w telefonach włączcie ... nie wiem co jeszcze .. ale od rana jak mantrę powtarzajcie: "Zdasz, zdasz, zdasz...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts