Ivonesca 18.09.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Agduś - chyba sie domyslam..ale nie powiem bo znów sie zdenerwujesz ciociu Depesiu - my dalej 2 w 1 doczytałam że na początku października będziesz się uropowac....mam nadzieję że zdążę przed pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 KONKURS Co powiedział pan ze sklepu, w którym zamówiliśmy zmywarkę, kiedy zadzwonił dzisiaj po południu do Andrzeja? Że bombę im, biednym, ktoś podłożył pod tę zmywarkę? Ivo - kibicuję niezmiennie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 KONKURS Co powiedział pan ze sklepu, w którym zamówiliśmy zmywarkę, kiedy zadzwonił dzisiaj po południu do Andrzeja? że zmywarka ta nie ma możliwości odprowadzania wody ... i trzeba ścierkami "wyjmować" ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Łeeee, nikt nie zgadł. Pan powiedział, że zmywarka jest w sklepie i można ją odebrać!Andrzej odebrał, zamontował i można ją podziwiać.Zaraz skończę studiowanie instrukcji i uruchmimy to cudo. Garnki na tę okoliczność zbierałam cały dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 eeee .... myślałem, że to jakieś "cudo" ... a to zwykła zmywarka .... rozczarowany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mirek - a czyjego to autorstwa i co było dalej? Mówisz, że klasyka, a ja nie znam... Zegadłowicz. Zmory. A co było dalej? Było albo nie było , skąd mam wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 eeee .... myślałem, że to jakieś "cudo" ... a to zwykła zmywarka .... rozczarowany jestem Facetem jesteś i tylko dlatego mogłeś tak napisać! ZWYKŁA zmywarka nie jest "zwykła", jeżeli się chyba z miesiąc zmywało w rękach, czekając na nią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 eeee .... myślałem, że to jakieś "cudo" ... a to zwykła zmywarka .... rozczarowany jestem Facetem jesteś i tylko dlatego mogłeś tak napisać! ZWYKŁA zmywarka nie jest "zwykła", jeżeli się chyba z miesiąc zmywało w rękach, czekając na nią! zgadza się .... jestem facetem ... i wielokrotnie zmywałem ręcznie ........ kilkanaście lat .... ..naczynia były umyte SOLIDNIE... ... teraz zmywarka mnie rozczarowuje .... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ależ ja nie wątpię, że facet może umyć gary lepiej niż zmywarka. Jednak uważam, że do innych celów nadaje się lepiej, więc szkoda czasu na gary. Ja już tam wolę takie mniej doskonałe, które się umyły same (żeby jeszcze same wchodziły i wychodziły ze zmywarki...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mirek - a czyjego to autorstwa i co było dalej? Mówisz, że klasyka, a ja nie znam... Zegadłowicz. Zmory. A co było dalej? Było albo nie było , skąd mam wiedziec? Aaaa, widzisz, Zegadłowicza jakoś iespecjalnie czytywałam... Chmielewską wolę i Agathę Christie. ZWYKŁA zmywarka nie jest "zwykła", jeżeli się chyba z miesiąc zmywało w rękach, czekając na nią! No proszę Cię - sama wiesz, ile naczyń zawsze mam, a zmywarki nie mam. To nie żadna katastrofa, choć - przydatna byłaby bardzo, oj, bardzo... Zwłaszcza w sezonie, kiedy gości tylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Żadna zmywarka nie jest zwykłą zmywarką!!!! To są cudowne i wspaniałe urządzenia!!! Kocham je, tak samo jak pralki Przyniosłam znowu trochę grzybów ... i pamiętaj Depsiu, że Cię kocham Ambercia ... a jak Ty rozumiesz hardcore??? Znając Ciebie, chyba trochę inaczej, niż lekarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 18.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Żadna zmywarka nie jest zwykłą zmywarką!!!! To są cudowne i wspaniałe urządzenia!!! Kocham je, tak samo jak pralki zgadzam się w całej rozciągłości, no może poza tą pralką (bo to zupełnie nie moje klimaty ) nasza ma nawet swoje własne imię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ... Garnki na tę okoliczność zbierałam cały dzień! ... żadna nawet najbardziej "cudowna" zmywarka nie umyje dobrze garów Ależ ja nie wątpię, że facet może umyć gary lepiej niż zmywarka. Jednak uważam, że do innych celów nadaje się lepiej, więc szkoda czasu na gary. ... ... coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.09.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ... Garnki na tę okoliczność zbierałam cały dzień! ... żadna nawet najbardziej "cudowna" zmywarka nie umyje dobrze garów Ależ ja nie wątpię, że facet może umyć gary lepiej niż zmywarka. Jednak uważam, że do innych celów nadaje się lepiej, więc szkoda czasu na gary. ... ... coś takiego ? ja się podpisuję...w całej rozciągłosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 18.09.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 to co panowie proponujecie...? tak pod grzybka ze słoiczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.09.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.09.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ... ja się podpisuję...w całej rozciągłosci http://www.chefpaul.net/smiles/thanks1.gif to co panowie proponujecie...? ... ... wraz zes Misiem proponujemy ... rum zacny, w sakwie skórzanej przechowywan lat wiela http://www.chefpaul.net/images/misiuR.jpg ... tak pod grzybka ze słoiczka? zes słoiczka to ja mam flądry, smażone, marynowane w zalewie octowej http://www.chefpaul.net/fish/flWo1.jpg zes pozdrówkami dla garkotłuków "salute" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.09.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 okej rybka może być... w końcu też pływa, co nie? P.S. Depesia nas przegoni w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.09.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ... P.S. Depesia nas przegoni w końcu ... nie przegoni ... ONA również lubi rybkę i ... dobry rum (mam nadzieję) ... nie lubi tylko "mysich piczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.09.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no to ja rybkę okoń http://img170.imageshack.us/img170/4434/1152.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts