niezapominajka 05.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Musi być jakiś przerywnik w szkoleniach, żeby sobie wiedzę nabytą przyswoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2009 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Pogoda tutaj cały czas piękna, słońce świeci, naprawdę mamy czas na zwiedzanie i łażenie. Tylko Sołtys biedę ma, bo w plecy coś mu wlazło. Ale i tak chodzi, nie chce darować. Wycieraczka oczywiście średniowieczna, a jakże, przecie tam niczego innego nie ma! No i rację ma Niezapominajka - jakby przerwy nie było na przyswojenie, to by się człowiek niczego nie nauczył, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nawet pies z kulawą nogą nie zajrzał? Cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Zaglądałam, ale niczego mądrego do napisania nie miałam, a głupio pisać mi sie nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Napisz, jak tam komunistka, jak sobie radzicie z nawałem zajęć kościelnych. No i jak było po komunii, co dostała i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ... Wycieraczka oczywiście średniowieczna, a jakże, przecie tam niczego innego nie ma! ... ... toże zaglądał ... atwieta atrzimał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 W ogóle dzisiaj nie włączałam komputera, pół dnia siedziałam w mieście o 9 km ode mnie, później poszłam na grzyby i znalazłam całe 6 sztuk a później się przespałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Napisz, jak tam komunistka, jak sobie radzicie z nawałem zajęć kościelnych. No i jak było po komunii, co dostała i w ogóle! Na razie sobie nie radzimy, znaczy komunistka jeszcze na różańcu nie była. Jutro angielski i basen, więc pojutrze trzeba będzie. Muszę się dopytać, czy komuniści sa jakoś specjalnie zbierani, bo jeżeli tak, to trza konsekwentnie na Jazy jeździć, a jeżeli nie, to można ukradkiem tu chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Agduś masz przyszłoroczna komunistkę? Kurcze ja mam 3 chrześniaków do komunii w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja na szczęście mam to już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Magda jest w drugiej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Agduś - jutro przyjeżdżamy! Najpierw i tak jeszcze jest w planie mały wypad w góry, a po południu odjazd na Niepołomki, więc nie stresuj się, że od rana będziemy Ci na głowie siedzieć. Zresztą na pewno dzisiaj wieczorkiem zadzwonię to doumówimy się na szczegóły. Każdy zagląda, a nikt nic nie gada. To chyba z zazdrości, że ja jeszcze mam urlop, a Wy nie... No dobra, wiem, nie jesteście zazdrośni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dopiero po południu??? Buuuu!!!!A ja miałam zamiar czekać od rana.Ale rozumiem Was - góry takie piękne jesienią.Jakoś w tym roku nam się udało tylko raz wyrwać, a pogoda nie była rewelacyjna. Może jeszcze się uda w listopadzie, bo w październiku już nie mamy wolnych weekendów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No właśnie, tak teraz pięknie w górach. I nie ma tabunów wrzeszczących dzieci i turystów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przyszłam jako zazdrośnica miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Że niby ja zazdrosna?? Ja??? No dobra - trochę! Zaglądam i nawet zagadałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Uff, zmęczyłam się dzisiaj! Nazbieralim wiaderko rydzów!!!!!!!!!!!!!!! I robilim weki z tych rydzów!!!!!!!!!!!!! Matko, ależ tutaj mają wysyp rydzyków... Aż zazdrość człowieka bierze, naprawdę. No i ciepło się tutaj zrobiło, jutro ma być 25*C. Zaplanowaliśmy wyjście w góry, więc mam nadzieję, że będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wiaderko rydzów Ty szczęściaro Bawcie się dobrze, uściski dla Sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 U mnie tylko papierzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a u mnie tylko pieczarki Depsia, buziaki i milej gorskiej przechadzki Jeszcze tu zagladne Za tydzien wyjezdzam Ale tylko na tydzien, a potem zaczna sie dlugie miesiace pracy ... i tak do konca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts