braza 07.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ja znalazłam 6 podgrzybków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I do Depesi wdepnę, żeby sprawdzić jak tam zapasy w spiżarni i inne takie Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2009 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Oooo, Tolunia, witaj, kochana! Wstaje tutaj piękny ranek, mgła ściele się gęsto jeszcze nad jeziorem, a szczyty widać lekko zza niewielkich chmur. Potem mgła podnosi sie jak chmura znad jeziora, a na szczytach widać granie oświetlone słońcem. Pięknie, ech... Rydze zrobiliśmy na maśle, z cebulką. No mówię Wam, poezja! Jeszcze w życiu tak dobrych grzybów nie jadłam! Tak się kursanty uczyli chlebek piec. http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070102.jpg http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 U mnie tylko papierzaki... to my do jednego lasu zaglądamy i popiwne puszki obok nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kurczę, a my nie mamy za Chiny ludowe czasu, żeby na te rydze pojechać! A ja w życiu rydzów nie zierałam! I nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 W jednym miejscu to mam popiwne puszki i takie po paprykarzu szczecińskim ... piwo zakąszać Z drugiej strony to moje ulubione puszki .... służą mi za drogowskazy A te kursanty to coś załapały z tego pieczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Depsia, pobierac nauki od takiej osobki jak Ty, to sama przyjemnosc! Sama chleb wypiekam od miesiecy, ale chetnie zauczestniczylabym w takich warsztatach Jak kiedys do Ciebie przyjade, to pisze sie na lekcje domowego chleba i wekowania! Koniecznie A z grzybami nie przesadzaj. Wiem, wiem ze pyszne ale lobuzy takie ciezkostrawne, ze lepiej sie troche ograniczac ... jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kurczę, a my nie mamy za Chiny ludowe czasu, żeby na te rydze pojechać! A ja w życiu rydzów nie zierałam! I nie jadłam nie jesteś jedyna na rydze to nasz Komtur zapraszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kurczę, a my nie mamy za Chiny ludowe czasu, żeby na te rydze pojechać! A ja w życiu rydzów nie zierałam! I nie jadłam Zbierania to ja za Ciebie nie wykonam, spróbowanie - mogę Ci zapewnić jeszcze dzisiaj. Ambercia - ino przyjedź, to ja Ci pokażę - wszystko!!! Nie da się zrezygnować z tych grzybków, kurczę. No nie da się! Fantastyczne. A u nas puszek w lesie też pełno, a i telewizorów i opon starych i innego świństwa przy dróżkach leśnych. Jakbym dorwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 pozdrawiamy z Wrocka ja i Maciek, który konczy dziś 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 pozdrawiamy z Wrocka ja i Maciek, który konczy dziś 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Pozdrowienia dla wszyskich. Depesiu tych rydzy to zazdraszczam Ale na fotce niezły tłumek ten chlebek wyrabiał. Jestem ciekawa czy wśród tych ludków nie ma naszych gospodarzy ze Stachurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 oj rydze, mniam, sama nie zbierałam ale jadłam... same pyszności ale jadłam zrobione jak kania, po prostu usmażone w jajku i bułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jak wrócę do domu, to postaram się wstawić na bloga przepis na te rydzyki, bo naprawdę doskonałe są. Ewa, a te na kaniowy sposób też takie dobre? No proszę, na to bym nie wpadła! Siedzę sobie na Agdusiowym łóżku w gościnnym u Agdusiów, wczoraj zdjęcia oglądaliśmy, niektórych powinny były policzki wczoraj piec, na przykład Brazę, ale nie tylko! I dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.10.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Miłego dnia zycze. Czekam na fotki i przepisy tez mile widziane. Choć myslę że rydze to najlepciejsze som tak tylko na masełku. Dzisiaj uciekam na Polagre może jakie ciekawostki ogrodnicze nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mówili, że łądnie dygam, to sobie dygnę.http://supergify.pl/images/stories/Bajki/cinderela.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 09.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ewa, a te na kaniowy sposób też takie dobre? No proszę, na to bym nie wpadła! ja się nimi zajadałam, moje dzieci też... ślinka mi cieknie na samą myśl takie na maśle myślę że też pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zajrzałam grzybowego zapachu się nawdychać, bo po grypie żołądkowej grzybki tylko w sferze marzeń i westchnień. Pozdrowionka z zimnego Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 No te, które jadam też na maśle, ale z dodatkami, więc tam podam, z fotkami. Oczywiście słoiczkowane. Mniam! Tolunia, mam nadzieję, że już więcej do Ciebie to paskudztwo nie wróci, tfu, tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry poczytałam o chlebku na zakwasie jęzor mi wisi do podłogi i wszystko jasne tylko jak się ten zakwas produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.