Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • DPS

    6661

  • braza

    3758

  • wu

    1831

  • Agduś

    1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, Tolunia, witaj, kochana! :D

 

Wstaje tutaj piękny ranek, mgła ściele się gęsto jeszcze nad jeziorem, a szczyty widać lekko zza niewielkich chmur. Potem mgła podnosi sie jak chmura znad jeziora, a na szczytach widać granie oświetlone słońcem. Pięknie, ech... :D

 

Rydze zrobiliśmy na maśle, z cebulką.

No mówię Wam, poezja!

Jeszcze w życiu tak dobrych grzybów nie jadłam! 8)

 

Tak się kursanty uczyli chlebek piec.

 

http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070102.jpg

 

http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070104.jpg

 

:lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Depsia, pobierac nauki od takiej osobki jak Ty, to sama przyjemnosc! Sama chleb wypiekam od miesiecy, ale chetnie zauczestniczylabym w takich warsztatach :D Jak kiedys do Ciebie przyjade, to pisze sie na lekcje domowego chleba i wekowania! Koniecznie :D

 

A z grzybami nie przesadzaj. Wiem, wiem ze pyszne ale lobuzy takie ciezkostrawne, ze lepiej sie troche ograniczac ... jesli mozna :lol: :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kurczę, a my nie mamy za Chiny ludowe czasu, żeby na te rydze pojechać! :cry: A ja w życiu rydzów nie zierałam! :cry: I nie jadłam :cry: :cry: :cry:

 

Zbierania to ja za Ciebie nie wykonam, spróbowanie - mogę Ci zapewnić jeszcze dzisiaj. 8) :D

 

Ambercia - ino przyjedź, to ja Ci pokażę - wszystko!!! :D :D :D

 

Nie da się zrezygnować z tych grzybków, kurczę. :roll:

No nie da się! 8)

Fantastyczne.

 

A u nas puszek w lesie też pełno, a i telewizorów i opon starych i innego świństwa przy dróżkach leśnych. Jakbym dorwała... :evil: :evil: :evil:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak wrócę do domu, to postaram się wstawić na bloga przepis na te rydzyki, bo naprawdę doskonałe są. :D

Ewa, a te na kaniowy sposób też takie dobre? No proszę, na to bym nie wpadła! :wink:

Siedzę sobie na Agdusiowym łóżku w gościnnym u Agdusiów, wczoraj zdjęcia oglądaliśmy, niektórych powinny były policzki wczoraj piec, na przykład Brazę, ale nie tylko! :p

I dzień doberek! :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No te, które jadam też na maśle, ale z dodatkami, więc tam podam, z fotkami. :D

Oczywiście słoiczkowane. Mniam! :D

 

Tolunia, mam nadzieję, że już więcej do Ciebie to paskudztwo nie wróci, tfu, tfu! :-?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...