Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, Tolunia, witaj, kochana! :D

Wstaje tutaj piękny ranek, mgła ściele się gęsto jeszcze nad jeziorem, a szczyty widać lekko zza niewielkich chmur. Potem mgła podnosi sie jak chmura znad jeziora, a na szczytach widać granie oświetlone słońcem. Pięknie, ech... :D

Rydze zrobiliśmy na maśle, z cebulką.

No mówię Wam, poezja!

Jeszcze w życiu tak dobrych grzybów nie jadłam! 8)

Tak się kursanty uczyli chlebek piec.

http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070102.jpg

http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa070104.jpg

:lol:

Depsia, pobierac nauki od takiej osobki jak Ty, to sama przyjemnosc! Sama chleb wypiekam od miesiecy, ale chetnie zauczestniczylabym w takich warsztatach :D Jak kiedys do Ciebie przyjade, to pisze sie na lekcje domowego chleba i wekowania! Koniecznie :D

A z grzybami nie przesadzaj. Wiem, wiem ze pyszne ale lobuzy takie ciezkostrawne, ze lepiej sie troche ograniczac ... jesli mozna :lol: :wink:

Kurczę, a my nie mamy za Chiny ludowe czasu, żeby na te rydze pojechać! :cry: A ja w życiu rydzów nie zierałam! :cry: I nie jadłam :cry: :cry: :cry:

Zbierania to ja za Ciebie nie wykonam, spróbowanie - mogę Ci zapewnić jeszcze dzisiaj. 8) :D

Ambercia - ino przyjedź, to ja Ci pokażę - wszystko!!! :D :D :D

Nie da się zrezygnować z tych grzybków, kurczę. :roll:

No nie da się! 8)

Fantastyczne.

A u nas puszek w lesie też pełno, a i telewizorów i opon starych i innego świństwa przy dróżkach leśnych. Jakbym dorwała... :evil: :evil: :evil:

Jak wrócę do domu, to postaram się wstawić na bloga przepis na te rydzyki, bo naprawdę doskonałe są. :D

Ewa, a te na kaniowy sposób też takie dobre? No proszę, na to bym nie wpadła! :wink:

Siedzę sobie na Agdusiowym łóżku w gościnnym u Agdusiów, wczoraj zdjęcia oglądaliśmy, niektórych powinny były policzki wczoraj piec, na przykład Brazę, ale nie tylko! :p

I dzień doberek! :lol:

No te, które jadam też na maśle, ale z dodatkami, więc tam podam, z fotkami. :D

Oczywiście słoiczkowane. Mniam! :D

Tolunia, mam nadzieję, że już więcej do Ciebie to paskudztwo nie wróci, tfu, tfu! :-?