Pigwa 09.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Czasu mam mało, po górach się szwendam. O Jezuniu, jakie piękne kolory, do domu nie chce się wracać, tylko grzyba nie uświadczysz choć ulewa wczoraj była. Pewnie już za zimno. U nas zima wcześnie przychodzi i wyższe partie już pod grubą warstwą śniegu. Znalazłem chwilę to się kłaniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Depsiu, lekcja wekowania u Ciebie baaardzo by mi sie przydała Postanowiłam, że od przyszłego roku sama przetwory będę czynić Wyobrażasz to sobie??? Słonko, a jak Twoje kurki? Niosą już, czy wciąż za małe. Tak pytam, bo mój dobry chłop od jajek w tym tygodniu nie mógł przyjechać i musiałam jaja marketowe nabyć ... raaany z czego one mają skorupkę? Solidnie trzeba walnąć aby się rozbiła O smaku nic nie napisze ... to dla mnie zbyt bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Niektórzy to mają fajnie ... Szczęściara, jeszcze na urlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... również zajety jestem ostatnio jak jasna Octoberfest ... wczoraj 15 godzin, dziś 8 i lecę z powrotem do roboty po dwugodzinnej przerwie (pewnie nastepne 8 mnie czeka przy kolacji jak nic) pozdrówka ps - coś może "dryzdnę" w blogu z tej imprezki w przyszłym tygodniu (jeżeli ktoś będzie uprzejmy pstryknąc jakies fotki, bo sam napewno nie wyrobię) ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Koniec tego szczęścia, wróciłam do szarej rzeczywistości... Wusia, o chlebie poczytaj tutaj, mnóstwo przepisów, na zakwas też i doskonałe rady i przepisy na wypieki. Wypróbowałam i polecam. Amberciu, te sklepowe jajka to ja nie wiem z czego, bo na pewno nie z jajka normalnego... Wstyd mówić, ale jak jestem gdzieś poza domem, to staram się nie jeść niczego z jajek (chyba że też wiejskie mają), bo te fermowe cuchną jak konkursowe zbuki, że o smaku nie wspomne - bleeeeeee!!! Na lekcje wekowania zapraszam serdecznie, pewnie byłoby wesoło. Niezapominajko, niedługo już, też będa dni wolne - spójrzcie, zaraz będzie Wszystkich Świętych, zaraz potem już w sklepach zaczną wywieszać dekoracje świąteczne, będzie zimowo i pięknie! Pawełku - i tak lepiej mieć za dużo pracy niż za mało, już ja coś o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dzień dobry dzięki DPS-iu już sobie dodałam do ulubionych niech ja się tylko dorwę do większej kuchni uuuuuuuuuuu będę sobie piec chlebuś i bułeczki mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No to się cieszę, że jesteś zainspirowana, mam nadzieję, że wypieki będą przepyszne i aromatyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 10.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam cieplutko, booo u mnie dzis slonecznie.Przejrzalam "chlebowego" bloga i zglodnialam. Wszystko pieknie i ladnie ale kiedy mysle ile to pracy aby upiec taki pachnacy i smaczny chlebek to, tooo wolalabym juz nie jesc /zartuje/, sama wypiekam chleb ale latwiejszym sposobem bo wrzucam wszystkie skladniki /suszone drozdze/ , zamykam maszyne i otwieram kiedy juz wyjmuje upieczony chleb, aleee moj chlebek nie ma takiego smacznego wygladu a o formie juz nie wspominam; jak widzialam na zdjeciach u DPS'i i na blogu, niestety i teraz zastanawiam sie czy wogole ma taki sam smak jak ten pieczony w piekarniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.10.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 też bym zjadł polskiego chleba .... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć. Strasznie mnie dzisiaj głowa bolała, migrena mnie dopadła. Patrzeć na żadne światło nie mogłam, zaciemnienie w domu miałam. Teraz trochę lepiej, ale już się boję, co to będzie jutro... Migrena u mnie kocha poranki i przedpołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Przyszłam "siooooo" migrenie powiedzieć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Brazunia, chyba Cię zatrudnię na lekarza osobistego. Podziałało, migrena przeszła!!! Dziękuję za przegonienie paskudztwa i dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wstyd mówić, ale jak jestem gdzieś poza domem, to staram się nie jeść niczego z jajek (chyba że też wiejskie mają), bo te fermowe cuchną jak konkursowe zbuki, że o smaku nie wspomne - bleeeeeee!!! A u mnie jajecznicę zjadłaś... No naprawdę nie trzeba był się tak poświęcać! Mogłam coś innego na śniadanie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witanko Depesiu Cieszę się, że odpoczęłaś, należalo Ci się Ja już chlebka nie piekę, normalnie leń u mnie zagościł jeśli o to chodzi Ale znalazłam niedaleko mnie piekarnię, w której piecze się chleb w piecu opalanym drewnem, taki wiejski, pachnący, a bułeczki jakie pyszne som Na grzybach byłam w sobotę.....same trujaki i kilka podgrzybków.........robaczywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wstyd mówić, ale jak jestem gdzieś poza domem, to staram się nie jeść niczego z jajek (chyba że też wiejskie mają), bo te fermowe cuchną jak konkursowe zbuki, że o smaku nie wspomne - bleeeeeee!!! A u mnie jajecznicę zjadłaś... No naprawdę nie trzeba był się tak poświęcać! Mogłam coś innego na śniadanie podać No przecież miałaś dobre jajka! Nie marketowe! Aniu - u nas wciąż grzybów nie ma i raczej już nie będzie, bo zimno się zrobiło, może jedynie jeszcze gąski zielonki się pokażą... Co zrobić, raz na kilka lat tak właśnie bywa - mam nadzieję, że przyszły rok to nam wynagrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie rozumiem Nikt się moim dyganiem nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie rozumiem Nikt się moim dyganiem nie zachwyca ja lubię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie rozumiem Nikt się moim dyganiem nie zachwyca ja lubię .... Dla Ciebie uśmiech http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11900_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 przecież Ci powiedziałem, żebyś Ty jeszcze nie paliła, to co to jest? pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja w zamian nie piję Nie, nie, żaden pryszcz - buziaki Dochtorze Kochany http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts