DPS 13.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ty nie dygaj, tylko zadzwoń albo cos i gadaj, co tam knujesz. Na wieści jakieś czekam, a ona mi tu dyga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ... ... u nas wciąż grzybów nie ma i raczej już nie będzie, bo zimno się zrobiło, ... ... ... takoż i u mnie "grzibów niet" Jesień już powoli "maszeruje" ... choć po temperaturach tego nie widać (w nocy 20-22*C, w dzień 28-30*C) ... mogło by się trochę ochłodzić http://www.chefpaul.net/Florida/2009Jesien01s.jpg z pozdrówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 13.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to chodźcie do mnie na grzyby! http://img379.imageshack.us/img379/1046/obraz024large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Marketowe były. W markecie są lepsze niż w sklepie, bo u nas w sklepach tylko te z trójką są, a w marketach nawet z zerem można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ty popatrz, a u nas odwrotnie! W sklepie tak zwanym "pegeerowskim" u nas są najlepsze jajka, a w markecie - bleeee!!! Pawełku, Ty szczęściarz jesteś z tymi temperaturami, u nas dzisiaj i wczoraj około 4*C w dzień, w nocy jeszcze zimniej. Zupełnie jakby późna jesień była. Bramer - i gdzieżes Ty tego nazbierał, co? U Was tyle grzybów jest? Dobrze, że chociaż mam rydze z gór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 U mnie też są grzyby. W niedziele po niespełna 2 godzinnym spacerku znajomi wiaderko wywieźli do Kołobrzegu. Witanko! Nic nie knuję. Znudziło mi się knucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja w zamian nie piję Nie, nie, żaden pryszcz - buziaki Dochtorze Kochany http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_16.gif no............ już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Depsiu Sloneczko przypominam sie Ty wiesz o co biega brazunia, rozumiem Twoj nastroj ... i Ciebie tez ... ja juz od miesiaca bylabym w K-gu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobry powiem... na tyle mnie dzisiaj stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Zasypalo Was, tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Oj, Amberciu, sorki... Ciągle zebrać się nie mogę, ganiamy jak z piórkiem, mimo, że w polu przecież już nie ma żadnych pilnych robót poza przygotowaniem gleby do zimy. Braza - no to nie knuj, kochana, uwierz w siebie, kup węgla i piec elektryczny chociaż jeden, w taki sposób dacie radę spokojnie. Jeśli w planach masz ewentualną wymianę wkładu kominkowego w przyszłym roku, to nie szczypałabym się i tam też od czasu do czasu węgla podrzuciła - byłoby od razu cieplej w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Braza, trudna decyzja przed Tobą i nikt jej za Ciebie nie podejmie. Możemy radzić, ale to nie my siedzimy w zimnym domku w środku lasu. Jakkolwiek nie zdecydujesz - popieram Cię. Jeżeli zostaniesz, to skorzystaj z rady Depsi i kup ten węgiel - raz rozpalisz i nie będziesz musiała co chwilkę latać i dokładać, bo węgiel dłużej trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Przestała się chyba do mnie odzywać, nawet rano nie zaszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No chyba nie o mnie mówisz, bo ja byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Depsia, to ja sobie cichutko posiedze i poczekam I aby wszystkim cieplo i bezpiecznie bylo, a juz nacieplejsze fluidy dla brazuni i Jej dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No chyba nie o mnie mówisz, bo ja byłam Ale się ostatnio rozpisujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cześć A Ty dalej mnie igno...olewasz brak tima itp...buziaki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ....... nawet rano nie zaszła. i całę szczęście jakby tak każda rano zaszła to szłoby zrobić biznes na żłobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kłóliczku, a gdzieżbym ja Cię mogła igno... olewac! Ja Cię love i Ty wiesz, tylko nie zaglądasz do mnie. Po świecie kicasz sobie i foczki wyrywasz, trzpiocie. Buziaki masz ode mnie i zaglądaj do mnie! Jamles - a wiesz, że Ty rację chyba masz? No ale ona mówi, że była, a nic wtedy nie powiedziała, że jest! Braza, jak nie odzywasz się, to Ciebie nie widać! I coś Ty taka gadatliwa się zrobiła? Węgiel kupiłaś może? Ambercia, dzisiaj wieczorem się postaram, słowo harcerza!!! Wszystko przez ten brak czasu i dużo pracy. No i gości przez chwilkę miałam wczoraj bardzo fajnych na kawie, wrócą w poniedziałek. Już się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Noż się w mordę odezwałam przeca - 14 października 2009 godz. 09.06 - jeno faktycznie nie mam ostatnio za wiele do powiedzenia, bo bardzo monotematyczna jestem Jamlesik - Ty chłopie dobrze myślisz Ambercia - dzięki za ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts