rrmi 17.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Depeesiu i jak się kocia czuje?? I ja czekam na newsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kocia... sama nie wiem. Nie płacze, nie miauczy, nie narzeka, bo... wciąż śpi. 3 lub 4 razy spróbowała przejść kilka kroków, ale zataczała się jak po litrze dobrej whisky i dała spokój. Wrócili koło 20 i ona wciąż od tego czasu śpi. Położyłam ją koło kominka, żeby miała ciepło (ja sama jak się budziłam z narkozy kiedyś, to okropnie się z zimna telepałam, to ponoć normalne po operacji). I śpi! Zobaczymy, jak będzie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ..takam miastowa jaka ty teraz u nas miescina gminna ..bieda az piszczy...a tak serio ..to tesknie czasem tyko za gruszkami ze swojej gruszy za jablkami z wlasnej jabloni...za garscia malin pozeczek ...za sliwkami...i jeszcze truskawki....no i ogrod z warzywami..i babcia co go plewila i dziadek w polu.... kurcze.... .a teraz wszystko ze straganu......i dlatego buduje na wsi 2km od tej miesciny zasadze drzewa owocowe ..moze posieje pietruszke ...zeby moje dzieci poczuly choc namiastke swojego zeby moje wnuki zrywaly pierwsze kosze owocow...no dobra...koszyczki ...chyba sie starzeje... No, chyba jednak po prostu normalna jesteś, nie? Mnie się zdaje, że każdy tak ma, bo jednak nie ma to jak na wsi. Chyba, że ktoś nieuleczalny miastowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć dziewczyny Na kontrolę wpadłem Królik, Ty nie bądź taki rewizor, zaglądaj częściej! zaglądam...bo ja lubię wiochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ha... Wiocha to najlepsze miejsce dla Królików. Jeden Królik to miał nawet nasze słoiki przetrzebić, ale jakoś go nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ha... Wiocha to najlepsze miejsce dla Królików. Jeden Królik to miał nawet nasze słoiki przetrzebić, ale jakoś go nie widać... Ale wiocha Daj znać jak kotka się dzisiaj czuje. Aha, i wyślij męża niech jej trochę myszy nałapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Kotunia dziś dużo lepiej, choć widać, że jest obolała. Ale już coś tam zjadła i coś wypiła, może jako tako chodzić. A ten pomysł z mężem łapiącym myszki - niezły, naprawdę niezły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 To sie ciesze bardzo Teraz juz bedzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 wpadnę i ja się przywitać pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 No ja bym chciała zobaczyć, jak Pweł sobie z tymi myszami radzi ... Tylko niech nie woła "taś, taś" bo jakie licho znowu wywoła W ogóle niech się nie odzywa, bo myszy ciszę lubią Buziaki dla koci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hallo jest kto wpadlam napic sie kawki rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 O rany, mam nadzieję, że znaleźliście kawę (w tej szafce nad czajnikiem) i poradziliście sobie jakoś. Nie mogłam honorów gospodyni pełnić, bo musiałam do miasta jechać. Muszę teraz chyba się brać za uszycie kaftanika dla koteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Muszę teraz chyba się brać za uszycie kaftanika dla koteczki. Najlepiej jakby mial troczki do wiazania na pleckach Moze tak szybko by nie zdjela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Muszę teraz chyba się brać za uszycie kaftanika dla koteczki. Najlepiej jakby mial troczki do wiazania na pleckach Moze tak szybko by nie zdjela Nie ma szans!!!! Jak potrzeba, to koty z gumy są!!! Wszędzie sięgną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 http://images28.fotosik.pl/143/41477f07ab5cddf2m.jpg Wygląda, jakby miała szpitalną koszulę rodem z Hameryki , tam dają takie z troczkami na plecach. Albo jakby pieluszkę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dobrze pozuje do zdjęcia i pewnie dobrze się czuje, ja królik, to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dobrze wyglada Bardzo dobrze i moze sie do kaftanika przyzwyczai Jutro zobaczysz , ze bedzie duzo lepiej i tego Wam zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzięki Waszemu wsparciu jutro już chyba będzie dużo lepiej. Póki co poszła spać i śpi bardzo spokojnie, więc się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts