DPS 17.10.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dochtór, ja nie wiem, czego Ci się nie otwiera, wszystkim się otwiera i mają to samo hasło! Ty lepiej powoli i dokładnie to hasełko wpisz, może coś inaczej piszesz i przez to się nie chce otworzyć. Mój net dzisiaj każdą stronę przeładowuje kilka minut. Mam nadzieję, że uda mi się odczytać jeszcze jakieś wątki. Dziękuję wszystkim za gremialną reakcję na wpis na blogu, nie spodziewałam się takiej lawiny! Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. Dzień doberek więc wszystkim, lecę spróbować przeczytać co u innych się dzieje... Aha - pakować będę w przyszłym tygodniu, wysyłac też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 bo,Ty mi na złość robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 17.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Zdzisiu, mam nadzieję, że będzie z tego piękny wpis na blogu Twoim, bo inaczej - moi ludzie Cię znajdą... Przecież jest tam już zeszłoroczny wpis z fotkami z tego miejsca. Czy wypada mi powtarzać się? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 17.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 DPS-iu, mam nadzieje, że nie podpadłam Tobie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dochtór - Ty już całkiem zramolałeś i gupoty takie wygadujesz. Niezapominajko - Aaaa... czyżbyś hasełko kciała? Zara spróbuję PW wysłać, jak nie dam rady, to niechże Wusia albo Braza Ci zapodadzą, bo nie wiem, jak ja sobie dzisiaj z netem radę dam... I tak za chwilę spróbuję powysyłać privy, tylko nie wiem, jak mi pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Niezapominajko - Aaaa... czyżbyś hasełko kciała? sygnały dymne poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 17.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dzięki, zagladam na Twój blog- a tam: nie mozna nie wtajemniczonym no i odwrót...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Uff, chyba wysłałam, chyba nawet PW dla Wusi najpierw Niezapominajce posłałam! Jeszcze jak uda mi się na bloga wejść, to całkiem szczęśliwa będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja Ci mówię, Ty sobie weź tego Freedom Pro!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 DPS-ia prywata poczytana jeno wiesz co ja jeszcze potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 17.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dzięki za wiadomości! Poniewaz jeszcze jestem zszokowana, muszę z lekka ochłonąć i się zastanowić nad listą, tyle pyszności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Niezapominajko, spokojnie, przecież nie każdy musi... Dzień doberek! Piękny dzień nam wstaje, pada, jest zimno i nie ma prądu! Spróbuję Wam pokazać, jak u nas ostatnio wygląda, jeśli uda mi się wrzucić fotkę. Naprawdę, widać, że zmiany klimatyczne nas nie ominęły. Nad nami świeciło słońce, a tuż była już chmura burzowa - wielka, czarna, aż strach było patrzeć. Na szczęście tylko wichura i ulewa z niej były... http://podsosnami.files.wordpress.com/2009/10/pa130081a.jpg No i czy nie można się przestraszyć, jak coś takiego nad nasz dom idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Niedzielne pozdrowienia przesyłam Chmura straszliwa u nas z takiej śniegiem sypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 18.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Faktycznie ponure to niebo na fotce i oddaje nastrój nadchodzącej burzy... Przeżyłam w lipcu nawałnicę, która przeszła nagle nad moją działkąw nocy... Smaczku i grozy dodaje fakt, że była to moja pierwsza noc w baraczku na mojej działce! I... nocowałam tam zupełnie sama, bo nastepnego dnia zaczynały się prace budowlane... Jakoś przeżyłam, ale takich piorunów nie powstydziliby się ich tropiciele... To było niesamowite wstrząsające przeżycie! Nooo, ale wszyscy byli pełni uznania, że nie umarłam ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Oooo, Ania - witaj, kochana, kopę lat! Jak miło Cię widzieć! Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, kochana i też uściski dla Ciebie! Niezapominajko - noooo, to miałaś spore przeżycia, naprawdę. Gdybym była sama w baraczku na działce, to na pewno bardzo bym się bała takiej burzy. Dzielna bardzo jesteś, że na serce nie padłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 o, wyjazd od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ty się nie chwal, Dochtór, że byłeś, bo to jakoś przed 100 laty było. Cała reszta tera jensza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To znaczy, że ja też mam nieaktualne dane Buziaki, przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dobry wieczór DPS-ia na można mieć pelne spodnie na taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No właśnie, Wusiu, też trochę wystraszona byłam... Braza - oczywiście, że masz nieaktualne dane, zmieniło się wiele, a Ty nie przyjeżdżasz. Dzień doberek wszystkim, u nas mgła już się podnosi robi się wreszcie jakaś normalna pogoda, choć zimna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts