Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic na to nie poradzę, sa tacy którym zawsze i wszędzie źle. :roll: Tylko, ze nie cierpię jak wmawiają mi, ze to cecha Polaków. :roll:

To co ja mam mówić, u nas w 21. Wieku bracia się pozabijali. A ja wciąż kocham swój kraj i wszystkie nacje tam żyjące.

Nie można generalizować. Wszędzie są dobrzy i zły ludzie. W każdy kraju sa złodzieje i uczciwi ludzie.

Nie cierpię jak mówią, u nas jest źle, bo to Polska. Do dupy bym wtedy nakopała. Założyłam watek pozytywny, to nie mogli sobie odpuścić, marudy wieczne.

:lol:

A u nas już świeci. :D

Na trawie szron bielusieńki jeszcze, niebo błękitne, ziąb poranny przenikający, ale - wstaje nam piękny dzień!!! :D

Wiecie co? Nie znoszę informatyków. Chyba.

Ich choroba zawodowa to brak rzetelności i terminowości, lawirowanie, stawianie zaporowych cen, zamiast powiedzieć od razu: nie mogę się tego podjąć, mam za wiele zleceń, proszę spróbować gdzie indziej albo ustalmy jakiś odleglejszy termin, kolejkę, bo teraz nie dam rady.

A oni "nie ma problemu, to się zrobi bez żadnych trudności", a potem "urlop mam", "muszę zaległe rzeczy zrobić", milczenie i nieodpowiadanie na maile, wreszcie zmiana warunków i podnoszenie ustalonej już ceny o prawie 100%!!! A żeby ich cholera wzięła. :evil:

Myślę, że moja batalia o przyzwoitą stronę internetową naszego stowarzyszenia skończy się tym, że dam tę robotę młodemu chłopakowi, który dopiero co skończył studia, nie ma jeszcze doświadczenia, ale ma chęć do pracy i nie jest jeszcze zmanierowany. Jak nie będzie czegoś wiedział, to przynajmniej powie o tym i spróbujemy razem problem rozwiązać.

Zna ktoś rzetelnych informatyków?

Miasto nie ma znaczenia, i tak komunikacja odbywałaby się drogą mailową. :x

O - i JoShi to już jest jakiś pomysł.

Myślałam też po cichutku o naszym Maksiu, ale on tyle ma roboty, że nie wiem, czy podjąłby się następnej...

Jak młody nie zacznie działać w najbliższym czasie, to napiszę do JoShi, macie rację!

Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? :lol:

...

Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? :lol:

... no teraz jest 21 :oops: ... ale rano było tylko 17 :roll:

Wiedziałam, normalnie wiedziałam!!! :lol:

Jak mówi Wciornastek - nie wiem, jak Wy takie mrozy przetrzymacie, może Ty lepiej przyjedź na zimę do nas, co? 8) :lol: