Agduś 19.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mgliste dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 U nas tez mgła jak mleko, tylko pic nie próbowałam..., jeszcze. A od samego rana złoszczą mnie czarnowidztwa wpisujących sie w mój pozytywny wątek o Polakach! Trzymajcie mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No to Cię trzymam, żebyś nikomu nie przywaliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nic na to nie poradzę, sa tacy którym zawsze i wszędzie źle. Tylko, ze nie cierpię jak wmawiają mi, ze to cecha Polaków. To co ja mam mówić, u nas w 21. Wieku bracia się pozabijali. A ja wciąż kocham swój kraj i wszystkie nacje tam żyjące. Nie można generalizować. Wszędzie są dobrzy i zły ludzie. W każdy kraju sa złodzieje i uczciwi ludzie. Nie cierpię jak mówią, u nas jest źle, bo to Polska. Do dupy bym wtedy nakopała. Założyłam watek pozytywny, to nie mogli sobie odpuścić, marudy wieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ślad zostawiam, żeby nie było, że nie byłam http://zielonastrona.blox.pl/resource/The_Human_Footprint.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No to spory ten ślad zostawiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A ma się ten gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Wero ma większy... ... ten gest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nie tylko gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dobry wieczór a u nas po mglistym poranku zrobiło się słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 U nas wczoraj trochę słonka kole połednia też było. Dzisiaj na razie się nie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A u nas już świeci. Na trawie szron bielusieńki jeszcze, niebo błękitne, ziąb poranny przenikający, ale - wstaje nam piękny dzień!!! Wiecie co? Nie znoszę informatyków. Chyba. Ich choroba zawodowa to brak rzetelności i terminowości, lawirowanie, stawianie zaporowych cen, zamiast powiedzieć od razu: nie mogę się tego podjąć, mam za wiele zleceń, proszę spróbować gdzie indziej albo ustalmy jakiś odleglejszy termin, kolejkę, bo teraz nie dam rady. A oni "nie ma problemu, to się zrobi bez żadnych trudności", a potem "urlop mam", "muszę zaległe rzeczy zrobić", milczenie i nieodpowiadanie na maile, wreszcie zmiana warunków i podnoszenie ustalonej już ceny o prawie 100%!!! A żeby ich cholera wzięła. Myślę, że moja batalia o przyzwoitą stronę internetową naszego stowarzyszenia skończy się tym, że dam tę robotę młodemu chłopakowi, który dopiero co skończył studia, nie ma jeszcze doświadczenia, ale ma chęć do pracy i nie jest jeszcze zmanierowany. Jak nie będzie czegoś wiedział, to przynajmniej powie o tym i spróbujemy razem problem rozwiązać. Zna ktoś rzetelnych informatyków? Miasto nie ma znaczenia, i tak komunikacja odbywałaby się drogą mailową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nasza joshi sie zna, a w domu z coreczka siedzi, moze zapytaj... Dzien dobry. Marudze od rana, bo wszystko boliiiiiiiiiiiiiiiii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Też Joshi polecam, ma dziewczyna głowę do tego!!! Witanko pochmurne i zimne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry bleeee jak leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 doberek ... chłodnawo się u mnie zrobiło (chyba trochę za wcześnie jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 O - i JoShi to już jest jakiś pomysł. Myślałam też po cichutku o naszym Maksiu, ale on tyle ma roboty, że nie wiem, czy podjąłby się następnej... Jak młody nie zacznie działać w najbliższym czasie, to napiszę do JoShi, macie rację! Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? ... no teraz jest 21 ... ale rano było tylko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? ... no teraz jest 21 ... ale rano było tylko 17 Toż to mróz trzaskający. Bez baranicy ani rusz. A w kwestii barana jak myslisz pasztet z jagniaka bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? ... no teraz jest 21 ... ale rano było tylko 17 Wiedziałam, normalnie wiedziałam!!! Jak mówi Wciornastek - nie wiem, jak Wy takie mrozy przetrzymacie, może Ty lepiej przyjedź na zimę do nas, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts