Chef Paul 20.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? ... no teraz jest 21 ... ale rano było tylko 17 Toż to mróz trzaskający. Bez baranicy ani rusz. A w kwestii barana jak myslisz pasztet z jagniaka bedzie cacy ... gadanie ... swetr musiałem nałożyć, by sobie z ranka pojarać na tarasie ... w kwestii baraniej ... pasztet będzie bardzo cacy, ale szkoda jagniątka ... przerobił bym go na wspaniałe szaszłyczki, albo jeszcze lepiej upiekł w całości faszerowanego "dzikim ryżem" i pachnącym boczusiem ... mniam ... Wiedziałam, normalnie wiedziałam!!! Jak mówi Wciornastek - nie wiem, jak Wy takie mrozy przetrzymacie, może Ty lepiej przyjedź na zimę do nas, co? ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jakby Agdus szukala swojego awatarka, jest we "pozytywnym watku" Co to ja jeszcze chcialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Na pewno język pokazać. A swoją drogą - Agduś, gdzie Ty masz swój awatarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Za stara jestem na to, ale jak kcesz, sie zalatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Chefie, jak Ty zniesiesz taki ziąb biedaku ... wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1331.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zauważyłam, że mi awatarek wcięło. Widziałam już taki wewątek o wciętym awatarku. Jakaś zaraza czy cóś???Gdzie mój liżący się kotek na klawiaturze? (gołąbek pocztowy był kiedyś)Aaaa tam. Najwyżej znajde nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ja kota widzę cały czas, jest dokłądnie taki sam ja zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mojego kota widzisz? Chyba wizje masz! Przyznaj się, czym Ty w tych piecach palisz!Ja od rana kota nie widziałam. Wylizał się całkiem, czy polazł gdzieś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Widzę Twojego kota całego i zdrowego, nadal namiętnie liże się po tylnej części ciała olewając totalnie klawiaturę!!! Widze go cały dzień i zastanawiam się, o co ten cały hałas??? Trzeźwa jestem a pod kuchnią palę drewnem Idę spać, padam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kota nie widzę. A czym to drewno nasączyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Tyż kota nie widzę, gołąbka za to od Zeljki widzę. Braza, a to drewno koło czego stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 21.10.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ... Pawełku - a ile u Ciebie stopni, pewnie z 24*C spadło na 20*C, co? ... no teraz jest 21 ... ale rano było tylko 17 Przestańcie biadolić. U mnie z rana było 4*C, a teraz po połedniu jest 10*C i daje się żyć. Wkrótce przyjdą mrozy i świńską grypę diabli wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kotek wrócił! Na myszkach był pewnie wczoraj. Albo poszedł na podryw dokładnie umyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry fakt kotka trochu nie było wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Do oklisty muszę iść. Nadal kotka nie widzę. Dzień doberek, dzisiaj jadę do operetki wieczorem! Na "Barona cygańskiego", aha! Mamy po sąsiedzku w Cottbus bardzo dobry teatr i operetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Do oklisty muszę iść. Nadal kotka nie widzę. Dzień doberek, dzisiaj jadę do operetki wieczorem! Na "Barona cygańskiego", aha! Mamy po sąsiedzku w Cottbus bardzo dobry teatr i operetkę. ... (a później wyprawa do "Fisharmonii") tylko nie zacznij tak "chadzać" na stałe ... lecę do roboty pozdrówka z buziaczkamy ps - również i mnie przydałoby się z lettka "odchamić" ... dawno już w takich przybytkach nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja to już nic nie mówię jak pomyślę jak dawno nawet w głupim kinie nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 To tak jak ja Wusia, tak jak ja Kot był cały czas, a drewno stoi tuż obok tej wrednej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts