Agduś 21.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Z Ciebie to juz niezła wiedźma jest, ale się nie przyznajesz. Ciekawostka, jakie to grzybki zbierałaś jesienią...Kotka nie było, ale wrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No to się oficjalnie przyznaję niniejszym - jestem wredna wiedźma!!!! Howgh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No, no! Tylko bez takich! Wiedźmy nie są wredne! Wiedźma to ta, która wie, czyli mądra kobieta znająca działanie ziół i innych takich. A że głupie ludzie się jej bali, to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Z kuchnią mnie się porypało ... jestem wiedźma, słaba, mało wyszkolona, ale wiedźma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Podszkolisz się. Jeszcze parę lat w lesie i od gości się nie opędzisz, jak im będziesz potrawy z grzybków podawała albo przy otwartym kominku posadzisz i sama napalisz spreparowanym drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 znaczy taki diabelski plan powstał w głowie Brazuli uzależnić gości od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Brzmi pocieszająco ... za parę lat ... Lecę jakieś żarło uszykować dla córci i pralkę włączyć - ot szara rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 znaczy taki diabelski plan powstał w głowie Brazuli uzależnić gości od siebie W mojej głowie... Ja podsunęłam (fachowo nazywa się to podżeganiem). Moja pralka już pracuje (od 13 tani prąd), a żarełko trochę przygotowane. Czas je dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Agduś i takie podżeganie to się fachowo karze wiesz o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Lubię być podżegana ... czasami. A Agduś robi to bardzo fachowo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ..... pralkę włączyć ... osadnicy to na waszbrecie piorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Agduś, no to może byś ją podżegła, żeby wreszcie ten węgiel pod kuchnię kupiła? Ja już nie mam siły do niej. Gada, że mnie lubi, a NIGDY mnie nie słucha. No i słuchajcie, jaka to przyjemność ta operetka, to po prostu nie do opowiedzenia. Piękne przedstawienie, doskonała orkiestra, fantastyczne głosy, jednym słowem - rewelacja. Co prawda jestem w ogóle zagorzałą wielbicielką przedstawień operowych i operetkowych na żywo, wrażenia są naprawdę wielkie i niezapomniane, więc może nie jestem obiektywna, ale byli tam tacy, którzy pierwszy raz w życiu widzieli tego rodzaju sztukę i byli zdumieni, zaskoczeni i zachwyceni, bo nigdy by nie przypuszczali, że sztuka operowa może tak im się spodobać. Kto zaniedbał - gorąco namawiam, żeby się na jakąś operetkę lub operę wybrał! No dobra, to ja też chyba pójdę jakieś pranie wstawić albo obiad ugotować, bo Babcia ma atak rwy kulszowej, trzeci dzień kompletnie unieruchomiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ivo, dziękuję za pozdrowionka, cieszę się, że macie dobre samopoczucie! No i masz, tylko o operetce zaczęłam, a już wszystkich wymiotło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Musi ta operetka jakoś mało pociągająca jest Wieczorek Uściski dla Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dobry wieczór DPS-ia no wiesz jakieś mało kulturne ludzie niech Babcia szybciutko zdrowieje rwa paskudna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No też coś, mało pociągająca... W imieniu Babci dziękuję za dobre słowo. Za długie teraz te wieczory, nie ma co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 DPS-ia nie grzesz kobieto przyjedź do mnie ja mam tyle do roboty że nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 DPS-ia nie grzesz kobieto przyjedź do mnie ja mam tyle do roboty że nie wiem od czego zacząć od Wusi do mnie to już tylko rzut beretem a roboty to do olimpiady w Zakopanem starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry! Mój kotek znów się gdzieś urwał! Drań jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts