Agduś 27.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 U nas kanie wróciły! Dzisiaj zebrałam cztery i juz je zjedliśmy, ale jeszcze z dziesięć rośnie. Ciekawe, czy zdążą kapelusze otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Podczytałam, że interesuje Cię Dom Polski. Coś się znajdzie w moich zasobach Tylko musisz mi dać trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ooo fajne te okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 to wygrzebałam z zasobow tak na prędkohttp://www.dwory-polskie.pl/x.php/1,35/Wnetrza-i-atmosfera-dworu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Edziu, no właśnie, z jednej strony fajnie, z drugiej - szkoda, że tak krótko kwitną... A planowany wyjazd pewnie Ci się rzeczywiście przesunie, to takie rzadkie jest, żeby wszystko wyszło planowo! Słoneczko do nas dzisiaj przyszło. Gościom w domku przynajmniej będzie trochę sympatyczniej. DPS-iu ten właśnie wyjazd przeciąga sie już od stycznia tego roku. W ubiegłym roku układałam i obsadzałam murki ze łzami w oczach, bo myślałam, że nie będzie mi dane cieszyc się nimi tej wiosny... na szczęście się udało. Ten majowy jest już ponoć pewny, choć podejrzewam,że realny termin to będzie sierpień, wrzesień... ze względu na dzieciaki w wieku szkolnym. Dziń dybry! Wusia, ja też na sklerozę cierpię, więc doskonale Cię rozumiem, nie martw się. Braza, czy Ty już zawsze będziesz taka małomówna? Mnie moja skleroza zaczęła już dziś niepokoić . Jakieś 3 tygodnie temu dostałam trochę śliwek, zrobiłam sok i trochę powideł i .....dziś nie pamiętałam, że mam powidła. ... U Brazy pytałas o kury... no one są mojej siostry choć ja je też dokarmiam i korzystam z jajek. Zasadniczo przebywają na ogrodzonym podwórku, ale wiesz jak chcą to i płot pokonają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nooo, nareszcie Jej Małomówna Wysokość przemówiła! Wusia, Baaaardzo Ci dziękuję i nie zaśmiecasz mi wątku, tylko spełniasz moją prośbę! Oprawka i okulary faktycznie fajne, chyba jak będę w pobliżu Krakowa, to pomyślę o znalezieniu tego pana, może jaki biznes zrobiemy. Edziu, no to macie fajną jazdę z kurami, pewnie nieraz już rozgrzebały, co chciały. Skleroza... Ech, temat - rzeka... Nawet wstyd się przyznać, o czym człowiek zapomina... Mogę tylko powiedzieć, że wiele lat temu, jak nasi synkowie chodzili do młodszych klas podstawówki, Sołtys miał młodszego odwieźć do szkoły. Podjechał pod dom, siedział czekając na małego, nieco zamyślony. Po czym ruszył i pojechał do szkoły. A osłupiałe dziecko zostało na środku podwórka... Mina Sołtysa po powrocie spod szkoły - bezcenna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry DPS-ia ale ja sądzę że jak w jakimś troche lepciejszym optyku zapytasz - a wiesz już o co - to sądzę że i na miejscu takie coś dostaniesz a oprawki w różnych kształtach kolorach i fasonach są pod takie nakładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 28.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zdzisiu, a u Was w dolinach już też śnieg leży? No masz, a u Pawła słoneczko i ciepełko... Ameryka to jednak wieeeeelki kraj! Wczoraj całą dolinę przykrył biały puch i ciągle jeszcze dziś pada. A grzybki to u nas bywają wyżej ( nie w dolinie) i tam śnieg już od dawna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No masz, jeszcze im grzyby pod tym śniegiem rosną... U nas pokazały się kanie i zielonki. Jutro wyjeżdżamy, ale jak wrócimy w poniedziałek, to zajrzymy do lasu, może chociaż pierogów z zielonkami uda się zrobić, mniaaaammmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Skleroza to fajna jest! Ja dawno temu postanowiłam zrobić uroczystą kolację i podac schab nadziewany. Całe piątkowe popołudnie ganialiśmy z Szanownym Panem po sklepach dokonując zakupów potrzebnych składników. W sobotę rano okazało się, że i owszem, składniki mam tyle że bez ... schabu Małomówna Wysokość wita się łaskawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 DPS-ia ja się przypominam że Ty mnie miałaś coś i tak dalej matko za prażuchy z zieleniatkami to bym się chyba dała na łyso ogolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gdybym umiała, to bym Ci zrobiła! Oczywiście dla wyegzekwowania obietnicy A okularki fajne są - w VE chyba takich nie mają, bo mi nie zaproponowali. Te zwykłe szkła się nie rysują od zakłądania ciemnych? Z drugiej strony wyciągam - czyżby Gospodyni zaspała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Agduś umiałabyś tylko z zieleniatkami problem może ich tam w VE trzeba zapytać czy mają coś takiego bo przewaznie idą na masówkę a szkła sie nie rysują bo po założeniu nakładki to ona sie nie przemieszcza tylko siedzi w jednym miejscu no i te ciemne maja polaryzację czyli poprawiają dodatkowo jakość widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 29.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. U mnie już zima a obiecany wpis i fotografie jesienne na moim blogu już wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Na razie mam nowe okulary, ale kiedy przyjdzie czas na zamiany, na pewno poszukam tego patentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Hej depeesia melduje sie , zebys nie chodzila potem po wsi i nie gadala, ze jestem ta najgorsza u nas wszystko w porzadku , wszyscy zdrowi i weseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Depsia to chyba wyjechana jest Cześć wieczorne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No to i ja się wieczornie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no własnie DPS-ia się wyjechała miała coś posłać i nie posłała buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wusia, ale z poezją to za Pani Siostra jesteś, widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts