braza 02.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Z lekka mi ulżyło ... już się obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Spoko! Mmmmm... Chlebem mi pachnie... Tym genetycznie obciążonym... Piecze się, bo ostatni wypiek rozdałam i małż zaczął się biesić, że w domu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Też bym zjadła ... miłe mam wspomnienia, ale to pewnie bardziej z ludźmi niż tylko z chlebem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jeżeli pieca nie rozpinkolisz, to będziem piec latem. W piekarniku odmawiam! Mam pewien pomysł dla Ciebie, gdybyś już postanowiła twardo, że pieca w kuchni nie będzie, ale na razie nie poweim, bo byś zrealizowała jeszcze i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Pieca w kuchni nie będzie, twardo obstaję przy tej opcji! Gadaj, co to za pomysł. Kasy nie mam to i tak od razu nie zrealizuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No właśnie o to chodzi... Zrealizujesz... Ale nie zapodam, bo mnie Depsia zlinczuje. Na 100%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Na Depsię znajdziemy jakiś sposób, noż qurna, przeca Ona nie wiedźma jeno Mądra Kobieta, a to różnica!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Agduś zlituj się toż mnie się klawiatura utopiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dewey zaciągnął ją do wanny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie zaśliniłam się od chlebowej wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Brazunia, dziękuję Ci za dobre słowo! Agduś - ja już mówiłam, że w życiu nie zlinczuję, ja nawet bardzo bym chciała, żeby Braza pozbyła się tej kuchni, bo ja wtedy ją odkupię... Zlinczuję, jak okaże się, że chcesz podkupić! Właśnie, też muszę dzisiaj chlebka upiec. Mój małżonek też już się burzy... Dzień doberek wszystkim! Wczoraj tak się nasprzątałam, że dzisiaj aż mnie kości bolą! Przestawialiśmy meble, zmienialiśmy ich przeznaczenie, wywalaliśmy ich całą zawartość i porządkowaliśmy... Ale za to teraz jaki porządek w jednym pomieszczeniu! Sołtys już mi w kominku napalił, kawusia zaraz będzie, można rozpocząć nowy dzień. Też pełen zajęć, a nawet wyjazd do miasta nas czeka. Mam nadzieję, że znajdę coś ciekawego w moim ulubionym sklepie ze starociami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzieńdoberek! Chlebek mi słabo wyrósł. Chyba za szybko robiłam i zakwas się nie zregenerował po poprzednich wysiłkach. No właśnie Depsiu, ile on potrzebuje odpoczynku? Jednak smak jest taki jak trzeba, więc właśnie zajadam z samym masełkiem. Pychota!A gdzie Ty ten piec od Brazy postawisz? - tak z ciekawości pytam. Też bym go chciała, ale pewnie mnie nie stać. No i nie wiem, czy kafle dobrze by się czuły na polu, bo ja potrzebuję piec kuchenny z chlebowym i wędzarnią przy tarasie postawić. W domu kuchnię mam za małą, nad czym zaczęłam ubolewać.Gratuluję porządku. Ja powinnam wyleźć na strych i poszukać wszystkich czapek, rękawiczek i innych takich, a jakoś mi się nie chce. Dzisiaj mam w planach czyszczenie akwarium i różne inne pierdółki domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Agdusia to już celowym okrucieństwem trąci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Chcesz zakwas i przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no pewnie że chcę a najchętniej to od razu taki do zeżarcia z masełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ten zakwas to w sumie powinien te 3 dni odpocząć, tak myślę. Nam ostatnio też nie chciał rosnąć, podejrzewamy brak ciepełka letniego w atmosferze. Po upieczeniu był niższy niż zwykle, choć smakował przyzwoicie. Jutro chyba namieszam z rana i postawię przy kominku, a nie do zimnego piekarnika na noc. Wusia, przepis na chlebek Ci Agduś da, jest też dokładnie podany na moim blogu, szukaj w pieczywie domowym (kategoria taka). Tam ze zdjęciami w trakcie pracy i chyba dośc dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 DPS-ia ja to już wszystko wyoglądałm przepisa na zakwas też znalazłam ale z chronicznego braku czasu to ja bym tak gotowca zeżarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja lekko podgrzewam piekarnik po wstawieniu chlebka do rośnięcia. Poczekam trzy dni, chociaż znów jeden bochenek oddałam, więc został nam tylko jeden. Chyba kupię trzecią foremkę... Wczoraj mieszałam rano. To dzisiaj rano minął dzień, jutro dwa... pojutrze upiekę dopiero. Wusia, to jak? Chcesz ten zakwas? To daj adres, bo tamtą kartkę gdzieś zgubiłam. Zresztą tam kodu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 jasne że chcę moje łakomstwo chyba jednak większe niż lenistwo ale z instrukcją łopatologiczną poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wedle życzenia - będzie łopatologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts