wu 03.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nio jakoś ostatnio odkryłam że mnie straszna tępota ogarnia więc inaczej nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Z obrazkami ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 noooooooooo to już full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Agduś, a dlaczego nie stać Cię na tę kuchnię, jestem zdziwiona! To ona aż taka cenna????Na Allegro nie widzę zbytniego zainteresowania tymi kuchniami... Buziaki wieczorne! Depsia, jak się udał wypad???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Uff, otworzył stronkę, ciekawe, czy wyśle posta... Wypad, mam nadzieję, przyniesie efekty, w końcu staraliśmy się załatwić co trzeba. Kupiliłam sobie fajną brytfankę, taką dużą i grubą, będzie doskonała do smażenia powideł i innych dżemików. I jeszcze 4 talerze głębokie z Bavarii - uwielbiam, jakość tej porcelany jest powalająca! Fajny ten mój sklep, mówię Wam. Jutro z rana mieszam chleb. Już postanowiłam! Młodszy synek mój jęczy za mną i miny robi cierpiętnicze, oczy też wznosi do nieba. Na skypa bardzo chce. Chyba pogonię go, co...? Maturę próbną z matematyki pisał dzisiaj, mówi, że chyba zda... Oby rację miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie rozumiem, dlaczego miałabyś Go pogonić A moje autko ma nowy akumulator, aha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 normalnie uwzięłyście się mnie dręczyć tym chclebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja Ci coś powiem Wusia: jak Agdusie upiekli u mnie chlebek, to zeżarłam tyle kromek za jednym posiedzeniem, ile normalnie w ciągu 3 dni zjadam!! To jest po prostu raj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 normalnie poduszę jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kit wciska! Jakby Jej smakował, to by sama piekła. Zakwas został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry Agduś daj Jej szansę dopiero z bloków się wyrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zastanawiam się, czy wciskanie mi, że kit wciskam nie podlega pod jakiś paragraf Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zapytam Andrzeja - ona zawsze jakiś paragraf znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak znajdzie, daj mi znać! Zamiast paragrafu znajdę Wam coś do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 NA PEWNO nie dam Ci znać! Sama sobie szukaj paragrafu na mnie! Nie mam obowiązku się obciążać. Andrzej tez może odmówić składania zeznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Phi, pewnie, że Braza jakiś kit wciska. Jakby nie, to by piekła, Agduś dobrze gada. Wusia, ja chcę zobaczyć, jak Ty dusisz jak leci! W związku z tym rezerwuję sobie przywilej bycia duszoną jako ostatnia. Agduś, proszę małżona i progeniturę pozdrowić od cioci DPS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 DPS-ia ale to jak leci to ogranicza się do Was sztuk trzech i obawiam się że mogłabyś mi uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Naprawdę? Myślisz, że dałabym radę? Kochana, ja Ci bardzo dziękuję za to, że tak mnie doceniasz i wysoko cenisz moją młodość i sprawność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Iiieetaaaammmm .. szukanie paragrafów to nie jest moje ulubione zajęcie, tak więc koniec zabawy. Kitu nie wciskam. Smakuje mi własny chleb jak cholera, ale bardziej nienawidzę rozpalać pod tą kuchnia, a nie mam piekarnika. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 DPS-iaaaaaaaaaaaaaaa bo ja zobaczyłam coś a cyferków dalej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts