DPS 09.11.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Agduś, jakaś Ty dzisiaj gadatliwa! Wusia, tym razem to szare to chyba z południa nam podesłali czy coś, u nas wczoraj ładnie było! A dzisiaj tak spać mi się chce, że coś okropnego, chyba ciśnienie niskie jest. Zeljko - a cóż Ty masz w stopce napisane? Tylko mi nie mów, że prawdę, bo głupoty jakieś napisałaś. Dziękuję, że poszło, będę niecierpliwie czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Przepraszam, ze tyle czekałaś, ale większość z tych wzorków Ty juz masz. A w stopce, prawdę pisze jak zawsze. Tak mi sie przeczytało parę moich postów, po fakcie jak już „odetchnęłam” i doszłam do wniosku, że ile można tak zrzędzić. Mnie tak chwyci czasami i wytrząsam z rękawa, a potem jak to czytam, to się dziwie sama sobie. Więc napisałam w stopce aby ludzie mieli się na baczności. Aby wiedzieli, ze ja gadam by gadać, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 No fakt, bardzo jesteś zrzędliwa... Zeljcia, ja nie mogę, przepraszasz świat, że zyjesz na nim... Tomek to szef aniołów w Polsce, a Ty to chyba szefowa od anielic, przyznaj się, nie wydamy Cię... Jak dobrze Ciebie znać, to Ty sama chyba nawet nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ty, ja nie mogę. Nic nie wiem na temat szefowania. Ale jajo dziś, ale jajo! Stefek miał mieć lekcje, po przerwie chorobowej. Ja cala szczęśliwa, bo Pani wtedy Jego obiadki szkolne przynosi, a jak męża nie ma w domu, to ta ilość nam obu wystarcza i gotuje tylko jak w szkole jest cos co On nie lubi. Frajda jak smok. Nareszcie odpocznę. Tyle, ze dziecek dziś w nocy nie spal, a z samego rana jechałam z Nim na kontrole, potem na pocztę... W końcu pól godziny przed lekcjami był tam zmęczony i marudny, ze Go nakarmiłam i położyłam spać. Mowie, najwyżej Pani sie ucieszy, ze bedzie znowu miała wolny dzien. Tyle, ze ja razem z Nim zasnęłam. Wstaje nagle, piec minut po "tej godzinie" co to Pani ma być..., a Pani jak nie było tak nie ma. Okazało sie, ze Pani była na swoja godzinie, dzwoniła, pukała a ja nic!!! Ale jaja!!! Ja nie mogę. Tego nie było jak jestem na tym świecie abym ja zasnęła i na cos albo gdzie sie spóźniła. Zwale na starość jak Boga kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zeljko to nie starość to po prostu organizm sie upomniał o swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Tez tak mysle. Zmeczenie dalo o sobie znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 najważniejsze że odpoczęłaś troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pospalam. Tylko nie mialam takiego zamiaru i sie nie przygotowalam do tego, wiec teraz mam kark sztywny, bo zle lezalam... A pogoda u nas, faktycznie tylko do spania sie nadaje. Stef wciaz spi, skubany. Wymeczylo Go to chorowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nooo, to porządziliście dzisiaj ze Stefkiem! Zwalaj na statrość, zwalaj, i tak nikt Ci nie uwierzy... Kiedyś musi być ten pierwszy raz, że coś się nie udaje zdążyć, nie? Stefek śpi, a potem w nocy urzędować będziecie. W sumie to jakoś powinno się to chyba regulować, bo to i dla Stefcia niezdrowo, że po nocach urzęduje. Są jakieś nieszkodliwe leki, które namówią go do snu o właściwych porach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Depeś czy tera juz lepiej z tym podpisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 09.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Mnie się zdarza przysypiać coraz częściej. Ostatnio zasnąłem na siedząco przed TV w czasie oglądania mojego ulubionego turnieju tenisowego, ale w życiu nie zgadzam się, że to z powodu wieku ( choć mnie by to usprawiedliwiało), tylko ze zmęczenia. W końcu trochę miodziku grzanego sobie pociągnąłem, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zeljcia, no tera to zupełnie inaczej! Zdzisiu, a Wam w tym Utah to tak wolno miodziku i innych ankoholi pociągać? Toż za winklem policja i prokurator mormoński pewnie się czają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Żelcia, jaki super podpisik!!!! I wiesz co ... z tą zrzędliwością to przesadzasz, w życiu Depsi nie prześcigniesz... Już spadam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Depisaaaa, czy dotarlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ... z tą zrzędliwością to przesadzasz, w życiu Depsi nie prześcigniesz... Daleeeeeeko jej do mistrzyni w temacie. Zeljcia, ale co czy dotarło? Płytka? Toż jak dzisiaj wysłałaś, to nie może tego samego dnia dotrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 09.11.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zeljcia, no tera to zupełnie inaczej! Zdzisiu, a Wam w tym Utah to tak wolno miodziku i innych ankoholi pociągać? Toż za winklem policja i prokurator mormoński pewnie się czają! Chyba macie przesadzone informacje o tych mormonach. W co oni sobie wierzą w tym ich "kościele", to dotyczy wyłącznie ich samych. Utah jest formalnie stanem USA i federalne prawa tu tak samo obowiązują, czyli: wolnośc wyznania, słowa, zgromadzeń, posiadania broni i także używania alkoholu skolko ugodno, czyli zupełnie tak samo jak w innych stanach. Zresztą tych mormonów w samej aglomeracji SLC jest już tylko ok. 50%. Po napływie do stanu ludzi "normalnych" wiekszość pouciekała za opłotki, czyli na ciche prowincjonalne mormońskie enklawy. Jednakże należy ich ( mimo, że "wiara paskudna"), pochwalić za konserwatywny stosunek do życia tak rodzinnego, jak i moralności w ogólności. Dzieki nim ten stan (UTAH) jest doskonale zorganizowany, bezrobocie najniższe w kraju, najniższy wskaznik przestępczości i standard życia przeciętnego rezydenta wyższy niz w innych regionach USA. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Depsia, wpadam na chwile, bo zaraz na tor zdrowotnosci lece Pytanko: sprawdzalas? Dotarlo jak trzeba? Dla wszystkich milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry chociaż dobry to on nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 DD! Co to jest "tor zdrowotnosci" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts