Agduś 10.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Mniszek jaśniejszy. Ciemniejsza sosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Aloo, aloo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór rzeczywiście mniszek dobry na poprzeziębieniowe kaszelki i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mniszek jaśniejszy. Ciemniejsza sosna. Nieeee, na odwrót!!! Mnieszek jest ciemniejszy, czarny bez jaśniejszy!!! Agduś, sosnowego to oni nie mają, wtym roku jakoś niewiele bardzo zrobiłam i nawet nie wpisywałam... Ciągle mnie dzisiaj z netu wywala! No to idę teraz do Was zobaczyć, jak się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A ja mam sosnę, a nie wiem, czy mam bez... To co ja mam, skoro coś z zeszłego roku zostało, a miałam chyba właśnie sosnę i mniszek? W dodatku na jednej półce postawiłam wszystkie i już za chiny nie rozpoznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja tam nie wiem na moim pisze że mniszek a prawie czarny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Oczywiście nie podpisałam żadnego słoiczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no ja też nie ale mój był w wersji dla mniej inteligentnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jak ten jasny otworzysz i poczujesz zapach sosny to sosnowy będzie, a jak kwaiatowy - to z kwiatów czarnego bzu. Te ciemniejsze to na pewno mniszek! Aaaaa, i jeszcze chciałam podziękować Wam, dziewczynki kofane, wszystkie cyferki dawno doszły i w ogóle, tylko ja nie sprawdzałam przez ten czas... Buziaki i samcznego dla wszystkich!!! Wusia, w razie potrzeby daj znać. Dziecko młodsze mi się bardzo zasmuciło i przeżywa bardzo, bo mu się panna zbiesiła... Pocieszyć jakoś biedaka próbuję, bo mocno to przeżywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 DPS-ia jasne że dam bo coś czuję że nie na długo mi starczy jak te moje dwie kukuły co wieczór po dwie łyżeczki spijają tylko reszta coś niezdecydowana oooooooooooo to rzeczywiście smutne utul czym dobrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dziecko młodsze mi się bardzo zasmuciło i przeżywa bardzo, bo mu się panna zbiesiła... Pocieszyć jakoś biedaka próbuję, bo mocno to przeżywa... a ile dziecko ma lat? Bo moze wystarczy dac 20 zeta i wyslac na sobotnia potancowke ... optyka dystansu nabierze, zycie kolorytu, a Ty znowu czas spokojnosci bedziesz miala Hmmm a moj syrop mniszkowy jasny jest ... przyznam, ze bardzo mi sie ta jasnosc podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Niestety, po półrocznym zakochaniu dziecko nie da się pocieszyć kwotą 20 zł, tym bardziej, że ma 19 lat... A szkoda, fajnie byłoby. Ambercia, Ty masz jasny, bo Ty masz wersję bez karmelu, tylko na miodzie, a dziewczynom wybierałam z karmelem właśnie, żeby łatwo odróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No to co, ja mam jasny ten mniszek, czy ciemny - bo mi to akurat robi różnicę Miłośc przychodzi ... odchodzi ... znowu przychodzi i odchodzi ... można tak w kółko. Szkoda, psia krętka, ale ... życie toczy się dalej... (dotyczy 19-latków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Braza w refleksyjnym nastroju wpadła... Poczekaj, poczekaj, nas to dopiero czeka... Ciebie raz, mnie trzy razy. Może dojdę do wprawy... Chociaż moje wcześnie zaczynają - Małgo już mężatką jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Karla właściwie też mężatka, od przedszkola, Ona udaje że nie pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Małgo już oświadczyła pani, że się w innym zakochała, ale jej mąż jeszcze o tym nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No właśnie: przychodzi .. odchodzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Depsia chyba wczoraj do późna synka pocieszała, bo coś jej nie było tu z rana. Pobudka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej Wam tam! Depeś zajęta jest, wyszywa kolejny piekny obrazek. Moze pokaze? Czy u Was tez taka zgnila pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Też. Pogoda kominkowa - nic tylko napalić w kominku, rozłożyć sie wygodnie na worku sako z książką, kawką, jabłuszkiem, czekoladą, a wieczorkiem jeszcze jakimś grzańcem i z przyjemnością wyglądać od czasu do czasu przez okno myśląc - jak dobrze, że nie muszę wychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts