Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mniszek jaśniejszy. Ciemniejsza sosna.

Nieeee, na odwrót!!! :lol:

Mnieszek jest ciemniejszy, czarny bez jaśniejszy!!! :lol:

Agduś, sosnowego to oni nie mają, wtym roku jakoś niewiele bardzo zrobiłam i nawet nie wpisywałam...

Ciągle mnie dzisiaj z netu wywala! :evil:

No to idę teraz do Was zobaczyć, jak się uda... :wink:

Jak ten jasny otworzysz i poczujesz zapach sosny to sosnowy będzie, a jak kwaiatowy - to z kwiatów czarnego bzu.

Te ciemniejsze to na pewno mniszek! :lol:

Aaaaa, i jeszcze chciałam podziękować Wam, dziewczynki kofane, wszystkie cyferki dawno doszły i w ogóle, tylko ja nie sprawdzałam przez ten czas... :oops:

Buziaki i samcznego dla wszystkich!!! :D :D :D

Wusia, w razie potrzeby daj znać. :wink:

Dziecko młodsze mi się bardzo zasmuciło i przeżywa bardzo, bo mu się panna zbiesiła... :roll:

Pocieszyć jakoś biedaka próbuję, bo mocno to przeżywa... :(

Dziecko młodsze mi się bardzo zasmuciło i przeżywa bardzo, bo mu się panna zbiesiła... :roll:

Pocieszyć jakoś biedaka próbuję, bo mocno to przeżywa... :(

a ile dziecko ma lat? Bo moze wystarczy dac 20 zeta i wyslac na sobotnia potancowke ... optyka dystansu nabierze, zycie kolorytu, a Ty znowu czas spokojnosci bedziesz miala 8) :wink:

Hmmm a moj syrop mniszkowy jasny jest ... przyznam, ze bardzo mi sie ta jasnosc podoba :D

Niestety, po półrocznym zakochaniu dziecko nie da się pocieszyć kwotą 20 zł, tym bardziej, że ma 19 lat... :o

A szkoda, fajnie byłoby.

Ambercia, Ty masz jasny, bo Ty masz wersję bez karmelu, tylko na miodzie, a dziewczynom wybierałam z karmelem właśnie, żeby łatwo odróżnić. :wink: :D

No to co, ja mam jasny ten mniszek, czy ciemny - bo mi to akurat robi różnicę :roll:

Miłośc przychodzi ... odchodzi ... znowu przychodzi i odchodzi ... można tak w kółko. Szkoda, psia krętka, ale ... życie toczy się dalej... (dotyczy 19-latków :wink: )

Też. Pogoda kominkowa - nic tylko napalić w kominku, rozłożyć sie wygodnie na worku sako z książką, kawką, jabłuszkiem, czekoladą, a wieczorkiem jeszcze jakimś grzańcem i z przyjemnością wyglądać od czasu do czasu przez okno myśląc - jak dobrze, że nie muszę wychodzić...