Żelka 12.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No ja tez nie muszę ale dobija mnie ta pogoda. Dziś ledwo z łóżka sie wyczołgałam. A do wiosny daleko. A wczoraj miałam gorący barszczyk, paszteciki, naleśniki z mięsem, znowu gorący barszczyk… I nic nie pomogło. No fakt, nie byłam głodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A ja muszę... To były tylko marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A ja muszę... To były tylko marzenia... Skubana. Udalo Ci sie mnie oszukac. Ja wyjade tylko na poczte. Ale to tu blisko, z 2km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ukradlam z bolga naszej Kasiorek http://pchli.blogspot.com/ Fajna stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wieczorek! Haftowałam to wczoraj, dzisiaj to musieliśmy do miasta pojechać... Ale u nas pogoda całkiem niezła, nawet słoneczko świeciło. Tylko, że miasto jako takie nielubiane przez nas w sumie jest. Bo w mieście to hałąs, kurz, spaliny i w ogóle. Wywieźliśmy dzisiaj przyczepę śmieci na wysypisko - zebrane pracowicie na strychu przez 20 lat stare buty, kurtki, urządzenia i inne takie. Boszszsz, ile tego jeszcze tam jest! Ale zaczęliśmy, to najważniejsze. I okazało się, że wywóz 2 starych lodówek, 1 wielkiego starego dywanu z dederonu, 1 wora butów, 1 wora kurtek i jeszcze żyrandola starego z kuchni i paru pomniejszych urządzeń typu stary zepsuty opiekacz kosztował nas... 8 zł!!! A te cholery jasne z zakładu oczyszczania zdzierają, jakby te śmieci ze złota były! Zastanowimy się nad zerwaniem umowy i samodzielnym wywożeniem śmieci na wysypisko, słowo daję! Grosze to kosztuje i człowiek nie obawia się, że majątek straci na wyrzucaniu śmieci. Wszystko przez Agduś, bo napisała, że miała dzień strychowy. No i my też z Sołtysem poszliśmy porządkować. Wieczorkiem jeszcze mam zamiar dalej sobie pohaftować. No i idę zobaczyć ten blog od Kasiorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A ja muszę... To były tylko marzenia... Skubana. Udalo Ci sie mnie oszukac. Ja wyjade tylko na poczte. Ale to tu blisko, z 2km. Ja tradycyjnie odbywam trzy spacerki dziennie, w sumie z 10 km. Często wiecej, bo wyciągam dziecka na spacerki okrężnymi drogami, coby trochę je przewietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Depsia, daj mi troche tego slonca, bo u nas tylko szaro, buro i mokro ... Z lozka zwloklam sie ze skandalicznym ociaganiem i mimo taaaakich planow, nie zrobilam prawie nic Ale jak widze u Was byla pelna aktywnosc Natchne sie pozytywnie i jutro powinno byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ukradlam z bolga naszej Kasiorek http://pchli.blogspot.com/ Fajna stronka. A ja przez ten pchli targ o mało zapomniałabym się przywitać Cześć i czołem! Depsia, pochwał się co haftujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór ja dziękuję za takie natchnienie rąk od niego nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dzien dobry ... juz po 8.00 a tu takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jakie tam pustki jak Ty jesteś? No i ja teraz. Depeś znalazłaś coś na tej stronię? A ja chciałam sama zrobić kartki Świąteczne. W tym celu poprosiłam Kasiorka o podanie mi fajnych adresów z dodatkami i dostałam. Ale śmiałam sie jak tam weszłam, bo podoba mi sie co nieco, ale nie wiem do czego to służy i co z tym sie robi. Musze sie doszkolić, to może kiedyś będę robić ładne kartki. Może znacie co i jak w tym temacie? Na razie kupiłam na Allegro parę dziurkaczki. Cos mi sie wydaje, ze to będzie droga sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 zapełniam pustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór. Dziękuję, Jamlesik, za zapełnianie pistki, a Zeljkę poproszę o udostępnienie linków do dodatków. Zawsze warto mieć takie coś na podorędziu. Jak w szkole pracowałam, to co roku robiliśmy z dzieciakami mnóstwo kartek ręcznie robionych. Ty wybierz się do dobrego sklepu papierniczego, nakup papierów różnych kolorowych, do tego parę resztek tasiemek i koronek, parę skrawków szmatek i - koniecznie klej, który nazywa się Magik, do kupienia w papierniczych. Każdy inny zwykły klej po pewnym czasie (od godziny do kilku dni) puszcza i cała praca idzie na marne. A na tym blogu, co to go ostatnio linkowałaś już sobie zamówiłam śliczny woreczek na dodatki za bajońską sumę zł 1!!! DZIĘKUJĘ, ZELJCIA!!! Damę prawie już wyhaftowałam, dzisiaj zrobiłam drugi i zaczęłam trzeci odcień, zostało skończyć ten trzeci kolor i porobić ściegi za igłą, te kreski na hafcie. I hyzop dzisiaj porozsadzaliśmy z Sołtysem, z 2 wielkich krzaczorów zrobilismy prawie 20 naprawdę dużych sadzonek! Teraz koło jadalni będzie hyzopowe pole! 2 krzaczki lawendy też musieliśmy przesadzić, bo Sołtys w ich dawnym miejscu wszczął budowę, robił fundamenty. Fajna pogoda dzisiaj była, nie? Ale teraz już siąpi drobniutki deszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Prosze tutaj linki sa Zeljka proszę bardzo sklepy: ( sama w nich robię zakupy ) http://www.artpasje.pl/ http://www.scrapart.p http://craft4you.pl i bardzo fajne forum http://scrappassion.mojeforum.net/ Weszlam nawet na to forum ale cos mam z mysleniem i nie umiem sie tam poruszac. Niby czytam i nie wiem co czytam.... A jeszcze mnie wzielo na decoupage. Dzis znalazlam nawet fajna strone. Tyle, ze tez sie gubie. Zrezygnuje do wiosny, moze obudzi sie moj mozg, bo teraz z tego ca widze, zimowy mam sen... Jeno marudzenie mi zostalo. No i awanture kolejna przegapilam na forum. Ja nie wiem, nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ja z Tobą chętnie pomarudzę. Jak awantura? Ja też chcę poczytać! Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobry wieczór jak awantura też kcem DPS-ia no ja coś popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wusia, no i co, i co? Jak wyszedł? Mów!!! Awantury resztki znalazłam w wątku Barbossy o wolności słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 DPS-ia ja mam nadzieję ze wyjdzie bo póki co to siedzi w piekarniku i niby ma urosnąć zobaczymy bo ten zakwas to tak ostro kwaśnie pachniał to ja nie wiem czy on dobry bo może ja go zamordowałam albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Z zakwasem jest wszystko w absolutnym porządku dopóki nie czuć go wyraźnie zgnilizną. Jeśli tylko w piekarniku nie jest zbyt chłodno (wiadomo, jak to ciasto rosnące, lubi miec ciepło), to spokojnie urośnie! Jak mi się czasem spieszy, a nie chce mi szybko rosnąć, to wwalam z powrotem do michy, dodaję trochę zaczynu drożdżowego i wio z powrotem do foremek, po godzinie gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no zgnilizną nie śmierdziało tylko kwasiasto dawało prawie ocet to może da radę bo mnie małż śmiecham zamęczy bo on 8 lat w piekarni pracował i powiedział że zakwasu do lodówki się nie daje bo będzie do niczego teraz sie pytam mściwie co bedzie jak mi wyjdzie stwierdził że mało prawdopodobne ale jak coś to go zjemy a piekranik był ciepławy bo trochę wcześniej podgrzewałam mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts