DPS 13.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 I gada, że do lodówki się nie daje? No mój czasem i 2 tygodnie tam stoi, w ogóle zawsze tylko tam go trzymam, wszystkie inne dziewczyny też. To co nam w tym cieście rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Oj wu, u mnie zakwas caly czas (oprocz dni pieczenia) rezyduje w lodowce Lacznie z dluzszymi i dlugimi pobytami, gdy wyjezdzam co sie czesto zdarza I jakos nic mu nie jest, robotny jak malo kto, a efektywny jak 500 procet normy za nieboszczki Polski Ty wez lepiej wypytaj tu i tam gdzie Twoj Malz pracowal Wieczor dobry, klaniam sie nisko i wlasnie chleb na zakwasie z ogromna iloscia sliwki i orzechow w maszynie zamknelam Bedzie zamiast porannej owsianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór, Amberciu, a ja już ledwie na oczy patrzę, idę spać, bo do łózka nie trafię... Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór, Amberciu, a ja już ledwie na oczy patrzę, idę spać, bo do łózka nie trafię... Dobranoc! nie, nie, nie!!! nie zostawiaj mnie samej, bo im blizej polnocy tym bardziej sie boje A zasnac, nie zasne ... to tak jakby w srodku dnia isc kimac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 musze przesledzic linki kasiorka depeesia ja wlasnei chcialam ci sypnac ze jest watek starych erwuowcow nowo zalozony (wielu osobom brakowalo starej ekipy) ale widzialam ze sama juz go namierzylas dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 DPS-ia ja to uknułam teorię że jak oni potrzebowali tego dużo no i codziennie to może trzymali zakwas w ciepełku żeby on szybciej był gotowy bo chlebuś z tej piekarni jadłam i bardzo dobry był bo to pewnie jak z drożdżami jak w lodówce siedzą to cicho są a jak do ciepełka dasz to od razu do boju ruszają to może i z zakwasem tak jest że jak w lodówce trzymasz to go "zwalniasz" jak w cieple to "przyspiesza" Ambercia nie muszę pytać bo byłam w tej piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 amberka , kiedy ty spisz skoro o 6-ej zrywasz sie juz do biegow ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 wuska nic sie nie boj tez trzymam w lodowce i ..zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 amberka , kiedy ty spisz skoro o 6-ej zrywasz sie juz do biegow ????????? jutro sobota - silownia czynna dopiero od 9.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ooooooo cześć Żab-żab zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 amberka , kiedy ty spisz skoro o 6-ej zrywasz sie juz do biegow ????????? jutro sobota - silownia czynna dopiero od 9.00 zatem tylko po biezni latasz? a po polu to nie laska ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ooooooo cześć Żab-żab zobaczymy jutro czesc -czesc ide sie kapac i do.....sexu ..bo to juz najwyzsza pora spalic pare kalorii nazarlam sie dzisiaj jak swinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 amberka , kiedy ty spisz skoro o 6-ej zrywasz sie juz do biegow ????????? jutro sobota - silownia czynna dopiero od 9.00 zatem tylko po biezni latasz? a po polu to nie laska ????? tylko na swoje usprawiedliwienie tylko dodam, ze asfalt mi nie sluzy bo za twardy, a trawniki tez nie ... bo przez psy obs...ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.11.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ... ide sie kapac i do.....sexu ..bo to juz najwyzsza pora spalic pare kalorii ... ... mogą kijanki wyjść z tego "spalania" pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dzien dobry!Znowu rzucam cos fajnego. Mozna ozdabiac doslownie wszystko.http://asket.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?406299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Noooo, ten to fajny blog dopiero! Dziękuję!!! Dziewczynki, aż mi wstyd, wczraj taka spiąca byłam i poszłam, a tymczasem Wy tutaj same musiałyście sobie radzić. Dzisiaj szczęśliwa jestem niezmiernie, bo po kilku dniach przegrzebywania sieci znalazłam wreszcie duże schody drewniane do samodzielnego montażu za naprawdę przyjazną cenę. Zaraz wezmę się chyba za dokończenie haftu , potem trochę chałupę ogarnę... I przypilnuję synusia, żeby za dużo nie myślał o pannach, tylko robotą się zajął. Pogoda u nas dzisiaj piękna, a ciepło jak wiosną!!! 14*C i słońce - żyć, nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 14.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A u mnie pada śnieg już od wczoraj, bialutko jak przed świętami i mrozik nie najgorszy. Czas na grzane winko. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Depsia, pomocy mi trza! Wieczorkiem wpadnę poczytać, co się dzieje, a teraz tylko wklejam: Magda miała sie nauczyć na konkurs poezji angielskiej. Konkurs w poniedziałek, a ona zgubiła karteczkę z wierszykiem, który dostała od pani. Każde dziecko miało inny, więc nie mamy do kogo zadzwonić. Wierszyk był krótki (góra 10 krótkich wersów) o bałwanku, ale inne dzieci miały różne tematy, więc nie musi być zimowy. Przeszukałam książki w domu, ale niczego takiego nie znalazłam. Jeżeli ktoś mógłby mi przepisać krótki łatwy wierszyk na dowolny temat albo podać link do jakiejś strony z takimi wierszykami będę dozgonnie wdzięczna! Pewnie znasz takie wierszyk na poziom i możliwości Madzi (ona się od zeszłego roku uczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 za decoupage nawet sie nie biore, bo bede stracona mnie tak starsznie szybko wciagaja wszelakie robotki domowe jejku , jakbym miala conajwyzej 7 lat utul mlodego i powiedz , ze nie warta byla jego uczuc lepiej wczesniej niz pozniej dowiedziec sie ze cos jest nie teges aczkolwiek nawet i po 40/tce mozna znalezc swoja druga polowke wiec jeszcze troche ma czasu narazie niech sie cieszy wolnoscia i przebiera w babkach jak w ulegalkach bo potem juz nie bedzie tak latwo agdus , po niemiecku moglabym ci jeszcze pomoc ale w angolu jestem noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Hej froschia. Dobrze, ze ta Depsia jest, to jest sie gdzie spotkac, nie? Kupilam na Allegro pare rzeczy do decoupage. Ze strachiem czekam czy mi sie uda. Na poczatek wezme drewniane deseczki, ponoc to najlepsze dla poczatkujacych. No to zobaczymy. Czuje, ze jesli sie uda, bede decoupage-ować wszystkie starocie i smieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts