Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Agduś ale to się bierze taką uczciwą pierzynkę zanosi do pani pani czyści pierze i daje nowy wsyp i przeszywa ładnie w kwadraty i masz leciuśką cieplutką kołderkę puchową :lol: nam teściowa sprezentowała pierzynę i teraz mamy super kołderkę puchowa taką 200x220 :lol: :lol: :lol:

No i Wuśka dobrze gada, tak powinno się zrobić z pierzyną. 8) :D

Wciornastku, jak Ty masz takie zdolne dziecko, to ona na bank wyhaftuje cos pięknego, babcie będą te hafty na honorowych miejscach trzymały! :wink:

Tia szczególnie teściowa robi coś na kształt ołtarzyka. :o :o

Ale w sumie to mam z małą kłopoty bo ma jak na dzisiejsze dzieci dziwne zainteresowania czym prowokuje szczególnie dziewczyny w klasie i się na niej wyżywaja i znęcają. Po prostu nie pasuje do stada :cry:

Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach.

Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków...

Może nauczy je to robić i nawiąże w ten sposób więzi? :roll:

inaczej sprawy wyglądają pod pierzyną 8)

Ty to zawsze coś takiego powiesz... :lol: :lol: :lol:

Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach.

Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków...

Gdyby to było takie proste, ale tym małolatom imponuja tylko markowe ciuchy. :-?

Gdyby to było takie proste, ale tym małolatom imponuja tylko markowe ciuchy. :-?

jakieś przytępawe te małolaty :evil:

Aż się boję o mojego pierowodnego :roll: On też z takich innych...Na razie mam spokój, ale kto wie, kiedy zacznie przeszkadzać reszcie??

jakieś przytępawe te małolaty :evil:

Aż się boję o mojego pierowodnego :roll: On też z takich innych...Na razie mam spokój, ale kto wie, kiedy zacznie przeszkadzać reszcie??

No niestety wkraczają w największy wiek głupoty tj. koniec podstawówki. Wydaje im sie że takie dorosłe po zaraz gimnazju i te sprawy. Do tego zaczynaja im organizmy dawac w hormon i wszystko co odstaje od grupy jest zwalczane. Wiecie to wczesniejsze kończenie podstawówki i gimnazjum to totalna głupota. A Kasiu sie nie martw chłopcy to przechodza ( jesli wogóle) znacznie pózniej. Bo najokropniejsze w tym wzgledzie sa dziewczyny.

A Kasiu sie nie martw chłopcy to przechodza ( jesli wogóle) znacznie pózniej. Bo najokropniejsze w tym wzgledzie sa dziewczyny.
No to wiem, widzę co się dzieje u mojego syna w 4 klasie. Ja nie wiem kto tym dziewczynom pozwala sie tak ubierać, MALOWAĆ!!! :o normalnie opad rąk :roll:

Ty to zawsze coś takiego powiesz... :lol: :lol: :lol:
że niby Ty taka cnotliwa, a ja taka ekhm? tak?? :lol:

Nie. :lol:

Ja lepiej się kamufluję. :p :oops: :lol:

Wciornastku, wiem, że nie jest łatwo, bo mój straszy synek tez był "innym" dzieckiem i przez cała podstawówkę, gimnazjum nie zdołał nawiązać bliskich więzi koleżeńskich.

Pocieszałam go zawsze mówiąc mu: "popatrz, czy moi koledzy i koleżanki są teraz ważni w życiu? Nie! Nie ma się kim martwiś, i tak odejdą w mroki niepamięci już za 2-3 lata..."

W liceum spotkał już inteligentne dzieciaki, nie było zbieraniny, która musi szkołę skończyć i tam już zrobiło się normalnie. :D

Może mała znajdzie bratnie dusze na jakichs zajęciach plastycznych albo innych dotyczących jej kręgu zainteresowań...?

Wiem, z dowozami ciężko, moi na kółka nie chodzili żadne prawie, bo nie było potem autobusu do domu. :evil:

Depeś no pokaz ta babe fioletowa. :D

Koniecznie pokaz, ciekawam tego cuda :D :D

Depesiu co do córki świete słowa. Ewa na szczęście jest zakochana w koniach i chodzi do klubu. Tutaj ma bratnie dusze.

Ochodząc do tematu to czekam kiedy Braza zacznie przyjmowac gosci na końskie wakacje :wink:

Cześć, dziewczynki...

No kurna, nie lepiej mi, tylko temperatury dostałam. :evil:

I jakies zawroty głowy mam. :evil:

A żeby to cholera wzięła. :evil:

Wciornastku - no właśnie, i tak z dzieckiem trzymaj! :D

Babę fioletową pokażę, a jakże, tylko jak będę miała siłę z łóżka zleźć... :oops:

Wyprasować ją jeszcze trzeba. :roll:

Muszę poprosić o gar kaszy jaglanej, mówią, że zmienia pH organizmu na takie, w którym wirusy nie przeżyją. :o