DPS 17.11.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No to podrzucę coś jeszcze: http://pchli.blogspot.com/ Piekne rzeczy czasami za grosze, symboliczna złotówkę. Warto pogrzebać, ja sobie śliczny woreczek na drobizgi zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Przez te filmy z Youtube to mi net teraz wolno chodzi ale sprawde jak tylko znowu zaplace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Na youtube to ja w ogóle nie wchodzę, zbyt limitożerne to jest, a przyjemności na minutkę albo dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry Agduś ale to się bierze taką uczciwą pierzynkę zanosi do pani pani czyści pierze i daje nowy wsyp i przeszywa ładnie w kwadraty i masz leciuśką cieplutką kołderkę puchową nam teściowa sprezentowała pierzynę i teraz mamy super kołderkę puchowa taką 200x220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Fajne te blogi z inspiracjami. Moje twórcze dziecko postanowiło w tym roku dla babć wyhawtowac serwetki. Znalazła jakiś wzór. Zobaczymy coz tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No i Wuśka dobrze gada, tak powinno się zrobić z pierzyną. Wciornastku, jak Ty masz takie zdolne dziecko, to ona na bank wyhaftuje cos pięknego, babcie będą te hafty na honorowych miejscach trzymały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No i Wuśka dobrze gada, tak powinno się zrobić z pierzyną. inaczej sprawy wyglądają pod pierzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tia szczególnie teściowa robi coś na kształt ołtarzyka. Ale w sumie to mam z małą kłopoty bo ma jak na dzisiejsze dzieci dziwne zainteresowania czym prowokuje szczególnie dziewczyny w klasie i się na niej wyżywaja i znęcają. Po prostu nie pasuje do stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach. Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków... Może nauczy je to robić i nawiąże w ten sposób więzi? inaczej sprawy wyglądają pod pierzyną Ty to zawsze coś takiego powiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ty to zawsze coś takiego powiesz... że niby Ty taka cnotliwa, a ja taka ekhm? tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach. Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków... Może nauczy je to robić i nawiąże w ten sposób więzi? Gdyby to było takie proste, ale tym małolatom imponuja tylko markowe ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach. Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków... Może nauczy je to robić i nawiąże w ten sposób więzi? Gdyby to było takie proste, ale tym małolatom imponuja tylko markowe ciuchy. jakieś przytępawe te małolaty Aż się boję o mojego pierowodnego On też z takich innych...Na razie mam spokój, ale kto wie, kiedy zacznie przeszkadzać reszcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 17.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Myślę, że jeśli ma zainteresowania artystyczne, to może warto, żeby spróbowała przełamać tę niechęć stada małymi własnoręcznie wykonanymi upominkami przy różnych okazjach. Dziewczynom powinny się podobać jakieś plecionki z ich imionami, wisiorki, bransoletki z żyłek czy rzemyczków... Może nauczy je to robić i nawiąże w ten sposób więzi? Gdyby to było takie proste, ale tym małolatom imponuja tylko markowe ciuchy. jakieś przytępawe te małolaty Aż się boję o mojego pierowodnego On też z takich innych...Na razie mam spokój, ale kto wie, kiedy zacznie przeszkadzać reszcie?? No niestety wkraczają w największy wiek głupoty tj. koniec podstawówki. Wydaje im sie że takie dorosłe po zaraz gimnazju i te sprawy. Do tego zaczynaja im organizmy dawac w hormon i wszystko co odstaje od grupy jest zwalczane. Wiecie to wczesniejsze kończenie podstawówki i gimnazjum to totalna głupota. A Kasiu sie nie martw chłopcy to przechodza ( jesli wogóle) znacznie pózniej. Bo najokropniejsze w tym wzgledzie sa dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A Kasiu sie nie martw chłopcy to przechodza ( jesli wogóle) znacznie pózniej. Bo najokropniejsze w tym wzgledzie sa dziewczyny.No to wiem, widzę co się dzieje u mojego syna w 4 klasie. Ja nie wiem kto tym dziewczynom pozwala sie tak ubierać, MALOWAĆ!!! normalnie opad rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ty to zawsze coś takiego powiesz... że niby Ty taka cnotliwa, a ja taka ekhm? tak?? Nie. Ja lepiej się kamufluję. Wciornastku, wiem, że nie jest łatwo, bo mój straszy synek tez był "innym" dzieckiem i przez cała podstawówkę, gimnazjum nie zdołał nawiązać bliskich więzi koleżeńskich. Pocieszałam go zawsze mówiąc mu: "popatrz, czy moi koledzy i koleżanki są teraz ważni w życiu? Nie! Nie ma się kim martwiś, i tak odejdą w mroki niepamięci już za 2-3 lata..." W liceum spotkał już inteligentne dzieciaki, nie było zbieraniny, która musi szkołę skończyć i tam już zrobiło się normalnie. Może mała znajdzie bratnie dusze na jakichs zajęciach plastycznych albo innych dotyczących jej kręgu zainteresowań...? Wiem, z dowozami ciężko, moi na kółka nie chodzili żadne prawie, bo nie było potem autobusu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 nooooooo DPS-iu taka puchowa kołderka to jest skarb, leciutka, cieplutka, miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depeś no pokaz ta babe fioletowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depeś no pokaz ta babe fioletowa. Koniecznie pokaz, ciekawam tego cuda Depesiu co do córki świete słowa. Ewa na szczęście jest zakochana w koniach i chodzi do klubu. Tutaj ma bratnie dusze. Ochodząc do tematu to czekam kiedy Braza zacznie przyjmowac gosci na końskie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzieńdobry DPS-ia lepiej Ci ja też babę chcę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cześć, dziewczynki... No kurna, nie lepiej mi, tylko temperatury dostałam. I jakies zawroty głowy mam. A żeby to cholera wzięła. Wciornastku - no właśnie, i tak z dzieckiem trzymaj! Babę fioletową pokażę, a jakże, tylko jak będę miała siłę z łóżka zleźć... Wyprasować ją jeszcze trzeba. Muszę poprosić o gar kaszy jaglanej, mówią, że zmienia pH organizmu na takie, w którym wirusy nie przeżyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts