wu 18.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 tu też napiszę masz się słuchac Sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depeś nie dawaj sie. Podobno chory czlowiek musi duzo pic. Cokolwiek ma to oznaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Zdrowiej Depesiu i to szybko, wiesz Żelka z tym picem różnych rózności to może miec racje. Bo wiesz trza sie rozgrzać Abstrachując o sławnej grypy to fakt, że jeszcze rzadnego roku tak choróbska nie panowały. Ja juz trzy razy załapywałam jakieś paskudztwa, na szczeście słabe. A wiesz Depesiu u nas jest kilka wirusów Ah1N1, AH1N, B, A no i oczywiście C2H5OH, kóry wywołuje bardzo cięzką chorobe filipińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depesia, w moc kaszy jaglanej wierzy nasza forumowa Ew-ka. Więc musi coś w tym być. A Ty spod pierzyny nie wyłaź, bo z kaszą czy bez choróbsko wyleżeć trza.Trzymaj się kochaniutka, zdróweczka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depeś przyszly moje fanty do decoupage. Az strach sie bac. Czy juz Ci lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Depsia, moja miotla z piskiem zahamowala na Twoim watku I dobrze bo widze, ze z jakims bakcylem sie borykasz Mam nadzieje, ze mozesz go Kochana wylezec, wypocic i wygrzac ... Niech Soltys pali w kominku! I koniecznie niech zalaczy nawilzacz! Musisz miec cieplo i przyjemnie I bardzo, ale to bardzo Cie prosze nie pchaj sie do zadnej roboty!!! Z tymi wirusami zartow nie ma A jutro na sniadanie zalecam goracy bulion, duzo witaminek, cynk i olejek pichtowy ... Mocno zaciskam kciuki, abys nam szybko ozdrowiala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A wiesz Depesiu u nas jest kilka wirusów Ah1N1, AH1N, B, A no i oczywiście C2H5OH, kóry wywołuje bardzo cięzką chorobe filipińską ale ten ostatni zwalcze te pierwsze cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.11.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A wiesz Depesiu u nas jest kilka wirusów Ah1N1, AH1N, B, A no i oczywiście C2H5OH, kóry wywołuje bardzo cięzką chorobe filipińską ale ten ostatni zwalcze te pierwsze cztery ... jakie cztery ... zwalcza WSZYSTKIE wirusy szybkiego powrotu do zdrówka i formy http://www.chefpaul.net/smiles/rose1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry DPS-ia u lekarza byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witanko!Zastanawiam się, czy rzeczywiście wirusów więcej albo bardziej zjadliwe, czy ludzie takie bardziej przewrażliwione się zrobiły. Ja sama zostawiłam Magdę w domu, a ona tylko pokasłuje od czasu do czasu, nudzi się i piratów z Karaibów ogląda. Jutro idzie do szkoły, bo do teatru jadą.Małgo pierwszy raz w życiu antybiotyk dostała miesiąc temu i ja jej go podawałam! Bo do tej pory to raczej brałam na przetrzymanie i antybiotyki okazywały się zbędne.Pewnie też bym nie miała w tym roku odwagi łazić z zapaleniem płuc, jak kilka lat temu. Co te media robią z człowieka... Niby się nie przejmuje, niby wie, że pismaki z tego żyją, że panikę sieją, ale coś tam z tyłu głowy zostaje...No ale szczepić się na razie nie mam zamiaru... Depsia, grzej się tak i owak i zdrowiej! Pamiętaj, że okłady z mruczących kotów baaardzo dobrze robią człowiekowi! Koniecznie mruczących, ponoć mają jakąś leczniczą częstotliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No właśnie, staram się z tymi okładami... U doktora byłam, a on mi gada, że ja krztusiec mam. No fakt, ciągle duszę się suchym kaszlem. No też coś, żeby nie jakieś przeziębienie normalne, tylko jakis... krztusiec, za przeproszeniem. Oczywiście antybiotyk mam brać... Chyba wezmę, bo czwarty dzień mnie temperatura męczy, mam dość. Wusia - robiłaś drugi raz chlebek? Jak wyszedł? ...u nas jest kilka wirusów Ah1N1, AH1N, B, A no i oczywiście C2H5OH, kóry wywołuje bardzo cięzką chorobe filipińską Dziękuję Wam za wszystkie dobre rady, zawszeć to trochę człowiekowi lepiej, jak wie, że ktoś o nim pomyśli czasem. Piję bardzo dużo, bo chyba od tej temperatury ciągle mi sucho w gardle i chce się pić. I śpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 DPS-ia nie piekłam bo czasu nie miałam faktycznie dokarmiłam zakwasa i może dzisiaj powalczę a jak masz tak sucho w garełku to dobrze robi normalnie np Capivit A+E tylko tą kapsułkę rozgryźć trzeba żeby ten środek z witaminkami posmarował gardełko bo masz podrażnione od kaszlu a te witaminki nawilżają i regenerują śluzówkę w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 DPS-ia..... a jak masz tak sucho w garełku to dobrze robi normalnie np Capivit A+E ..... to samo czyni rum z kroplą coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Piję bardzo dużo .... I śpię... ale to normalne jak się dużo pije to się potem dużo śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zdrowka zycze Depeś! p.s. prosze serwetki dla mnie zbierac, jak juz sie pozbierasz Wlasnie robie cos na aukcje dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No właśnie, staram się z tymi okładami... U doktora byłam, kłamie, kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No właśnie, staram się z tymi okładami... U doktora byłam, kłamie, kłamie Sam kłamiesz, dochtór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Depsia, jakże to tak z jakimiś krztuścowymi obelgami tu wyskakujesz Słuchaj mądrych: leż, wygrzewaj się, popijaj co tam lubisz (i co Tobie akurat pomaga)!!! Zdróweczka życzę!!! P.S. Właśnie dojrzałam dno drugiego słoiczka z powidłami Ale w końcu Szanowny wrócił to i nie dziwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 melduję posłusznie że chlebek siedzi w piekarniku i rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dzień doberek! Leżę pod kołderką, wygrzewam się, chyba jakoś powoli zdrowieję. Braza, jak widać dno, znaczy jakos daliście radę. Cieszę się. Wusia, koniecznie zdaj relację, jak się upiecze, na pewno będzie doskonały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts