wu 20.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry się upiekł od piątej rano się piekł wiec jeszcze nie wiem co z niego za ziółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zdrowka zycze i uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dużo zdrowia Depesiu. Za Zeljką również uciekam ale z pracy Ruszam wydac troche kasiory. Musze młodej kupic nowe łyzwy bo w naszym sasiedztwie otworzyli lodowisko (juz działa ) więc trzeba korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oooo, no Ty, Wciornastku, to masz fajnie! Kiedyś naprawdę nieźle jeździłam na łyżwach, choć dzisiaj na to nie wyglądam. Jakby była możliwość, to chyba chętnie bym spróbowała, czy jeszcze coś pamiętam. Mogłoby być baaaaardzo śmiesznie... Wusia, no nie mogę, jak już rozkroisz, to gadaj zaraz, czy lepszy. Ale na pewno lepszy, bo już masz pierwsze doświadczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale to dopiero wieczorkiem jak się do domciu dokulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Wusia, i co? Mów, szybko! Już nie mogę w tym łóżku wytrzymać, jutro chyba wstanę, ileż mozna. A na dworze taka piękna pogoda! Jutro też ma słonko świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 20.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ... jakie cztery ... zwalcza WSZYSTKIE wirusy Ja, ja -słuchajcie starszych. U mnie wszystkie wirusy leżą bez ducha w drabiezgi pijane. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Postawiłbyś co, a nie tak na sucho się chwalisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć choraczek Ty się nie wychylaj i siedź w łózku, łóżko to fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Widzę, że wracasz do zdrowia Depesiu no i całe szczęście Nie wiem czy na ksztuśca to pomaga, ale jak mnie coś bierze to ja wtedy biorę: 1 grejfruta 2 pomarańcze 1 cytrynę z wszystkiego wyciskam sok, dodaję miodu 2 łyzki (jak komu za kwaśne to może więcej) i podgrzewam do takiej temperatury jaką da się wypić, potem do łózka, 3 pidżamy zmieniam i rano jest już duuuużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 DPS-ia już nie kwaśny mnie smakuje, dziecku smakuje znaczy git tylko nie wiem czemu on taki plaskaty znaczy chudziutki się robi pełno dziurek w środku zakalca nie ma a cieniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Niedorośnięty, innego wytłumaczenia nie ma. Ile czasu on rośnie sobie i w jakiej temperaturze? Jak dasz mu ciepły piekarnik na starcie (tak letnio, ja zwykle włączam przed wstawieniem na 50* na 3 minutki, nie więcej, wtedy ciasto ma dobry start. I musi mi wyrosnąć tak pod samą krawędź keksówki. Jak za mało, to znowu włączam na te 3 minuty i wtedy dorasta po jakiejś godzince. Z łózka dzisiaj musze wyleźć, Brazunia, bo Sołtys mnie się się rozpuści całkiem i plan robót zawali, a do tego remontymi robi w stodole, a na ścianach wszystkie hafty, lampki, gobeliny, pokryte centymetrową warstwą pyłu i brudu!!! Idę go zabić. Aniu - dziękuję, teraz to ja już zdrowieję, ale postaram sie pamiętać następnym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No, jak już DPSia zdrowiejesz, to już ok Uważaj jeszcze na siebie, ale odrobinkę słoneczka możesz zaznać dla zdrowotności U nas dziś było pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 nie zabijaj Soltysa , nie zabijaj .....bitte ja go bardzo lubie szkoda chlopa tkaninki odkurzysz , a meza ucaluj i podziekuj , ze taki robotny ciesze sie, zes zdrowsza ale nie przeginaj paly uwazaj wciaz na siebie i nie przepracowuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór DPS-ia w ciepławy piekarnik gada wsadzam i tam sobie siedzi urasta sobie rośnie nockę całą ostatnio to 11 godzin siedział to ja nie wiem co z nim ale i tak mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wusia, jak smakuje, to kontunuuj zajęcia, samo potem jakos sie wyreguluje, zobaczysz. U mnie zima też niższe chlebki i nie takie fajne, mimo podgrzewania piekarnika. Aniu, W., jak miło Cię widzieć! A zostawisz swój ślad częściej? Frosia, i tak przeżył, nie miałam sumienia... Ja to jednak gołębiego serca człowiek jestem, jak słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wiesz DPS-ia to może nawet i dobrze bo mniej zżeram znaczy liczy się sztuka kromka to kromka a że chuda to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dobry wieczór!Też dzisiaj popełniłam chlebek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ja to jednak gołębiego serca człowiek jestem, jak słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Co tu tak cicho dzisiaj? Zdrowa juz jestes? Mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts