DPS 24.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ... nad chemią siedzi i z temperaturą kombinuje ... podpowiedz mu by w jakimś ustronnym miejscu gospodarstwa "aparaturę" skonstruował ... pożyteczne "dwa w jednym" (on praktyka, my naleweczki) No jakbyś u nas był! Młody dzisiaj zmuszony został do opanowania całego rozdziału dotyczącego alkoholi jednowodorowych, w tej liczbie także C2H5OH. Frosia - uczył się, ale mało. Został bardzo dokładnie przepytany i zgromiony za nieuctwo. pozdróweczka z buziaczkamy (dla Sołtysa i Babci tyż) Te pozdróweczka to chyba tylko dla Sołtysa i Babci, hę? ...choć jak tak uważnie poczytać różne wewontki to można znaleźć takie kwiatki: Malowanie sufitu - brrr... Nijak nie mogę sobie z tym nigdy dać rady, więc wysyłam zawsze Sołtysa na drabinę. ... toż to, ... ciemiężenie w krystalicznej postaci ... i nawet się tego nie wstydzom i otwarcie piszom takie przypadki należy odnotowywać Obraziłam się. To podła zdrada i nadinterpretacja. Kalumnie i potwarze. Skandaliczne wykorzystanie zaufania niewinnej białogłowy. Poskarżę się Babci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Depeś zamowilas jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór o chałce pamiętam jeno jeszcze nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ? http://www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=content&task=view&id=363 przepis http://www.scienceinschool.org/2008/issue8/gingerbeer/polish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ? No słyszałam, nawet dziewczyny przepis gdzies podawały. Jak odnajdę, to Ci podrzucę. Jamles, Ty pieronie, kajżeś tyle czasu był? Zeljcia, czekam na maila, wtedy zobaczę... Wusia, spoko, my czekamy bez nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jamles, Ty pieronie, kajżeś tyle czasu był? od wczoraj od 16.11 to jest tak długo ....... nie zauważasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzień dobry ufffffffff DPS-ia ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, Depesiu tam jakies imbiry i insze cuda, Ty lepej nasz rodzimy podbiał weź na herbatkę. To działa , jest przećwiczone. najlepciejszy co prawda z kwiatów ale z liści moze byc tez. No i ta herbatka całkiem nawet smaczna bo dzieci ją chętnie piją. A synem nie martw jak taki zdolny jak Mama torade sobie da. Nawiasem mówiąc moja córka (6 klasa) tez ma wzloty i upadki w nauce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ? No słyszałam, nawet dziewczyny przepis gdzies podawały. Jak odnajdę, to Ci podrzucę. To ja też przytulam wirtualnie. Mnie pomaga imbir z miodem i cytryną. Imbiru to tak musi być z pół kopiastej łyżeczki verunia a ty dajesz imbir w proszku? ja taką "herbatkę" znam ze świeżym - nieźe kopie i rozgrzewa dps- ia i ja przytulam! Może byc ze świeżym , to samo działanie. W proszku mam zawsze a po świezy musiałabym sie udac do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Mam nadzieję, że nikt nigdy nie będzie kazał mi pić imbiru Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a czemu? nie lubisz ? ... ... ja zrobiłem ten "napój" z miodem i cytryną ... i jest bardzo smaczne .... Hi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nie wiem! W życiu nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 E imbir jest bardzo smaczny. Ja lubie na slodko. Buleczka posmarowana maslem i miodem a na to plasterki imbiru - mniam. Dawajcie przepis na ten napoj z miodem i cytryna, Panie Gwozdzik. Depeś gdzie Cie wcielo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nie wiem! W życiu nie próbowałam no jakbym dzieciaki kuzynostwa słyszała: - jecie spaghetti? -Nieeeee. -Dlaczego? -Bo nie lubimy. -Czego? -A co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A skądy Wy ten żywy imbir bierzecie??? B mnie sie kojarzy wyłącznie z proszkiem w małej torebeczce. Ja chcę spróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 W marketach jest i lepszych warzywniakach.http://www.poradnikzdrowie.pl/media/image/38965/image/imbir_f0010579.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To ja poszukam. Pewnie widziałam w przelcie, ale nie zwróciłam uwagi Tak to jest, jak się nie robi zakupów w sklepach, tylko hurtem w Selgrosie. A mój GS codzienny nie dysponuje takimi rarytasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja tylko taki kupuję, potem robię sobie herbatę, dolewam soku z malin i daję kilka plasterków imbiru. Potem go zjadam. Rurę wypala dosknale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U mnie też w gs-ie nie ma. Ale za to po drodze do domu z pracy mijam największe markety w miescie Selgros to jak dla mnie za duze ilości. Owszem robie zapasy ale hurt na 3 osoby to byłaby przesada jednak Ale zaraz zaraz.... Selgros ma bardzo dobrze zaopatrzone stoisko z owocami i warzywami. Przynajmniej u mnie. Ciekawostki kulinarne też tam mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts