Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

... nad chemią siedzi i z temperaturą kombinuje :lol: ... podpowiedz mu by w jakimś ustronnym miejscu gospodarstwa "aparaturę" skonstruował :) ... pożyteczne "dwa w jednym" (on praktyka, my naleweczki) :) ;)

No jakbyś u nas był! :o

Młody dzisiaj zmuszony został do opanowania całego rozdziału dotyczącego alkoholi jednowodorowych, w tej liczbie także C2H5OH. :lol:

Frosia - uczył się, ale mało. :evil:

Został bardzo dokładnie przepytany i zgromiony za nieuctwo. :evil:

pozdróweczka z buziaczkamy (dla Sołtysa i Babci tyż) :wink:

Te pozdróweczka to chyba tylko dla Sołtysa i Babci, hę? :evil:

...choć jak tak uważnie poczytać różne wewontki to można znaleźć takie kwiatki:

Malowanie sufitu - brrr...

Nijak nie mogę sobie z tym nigdy dać rady, więc wysyłam zawsze Sołtysa na drabinę.

...

toż to, ... ciemiężenie w krystalicznej postaci ... i nawet się tego nie wstydzom i otwarcie piszom :evil: :roll: :wink:

takie przypadki należy odnotowywać :oops:

:evil: :evil: :evil:

Obraziłam się.

To podła zdrada i nadinterpretacja. :evil:

Kalumnie i potwarze. :evil:

Skandaliczne wykorzystanie zaufania niewinnej białogłowy.

Poskarżę się Babci!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ?

No słyszałam, nawet dziewczyny przepis gdzies podawały. Jak odnajdę, to Ci podrzucę. :wink:

Jamles, Ty pieronie, kajżeś tyle czasu był?

Zeljcia, czekam na maila, wtedy zobaczę... :wink:

Wusia, spoko, my czekamy bez nerw. :lol:

Witam, Depesiu tam jakies imbiry i insze cuda, Ty lepej nasz rodzimy podbiał weź na herbatkę. To działa :D , jest przećwiczone. najlepciejszy co prawda z kwiatów ale z liści moze byc tez. No i ta herbatka całkiem nawet smaczna bo dzieci ją chętnie piją.

A synem nie martw jak taki zdolny jak Mama torade sobie da. Nawiasem mówiąc moja córka (6 klasa) tez ma wzloty i upadki w nauce :roll:

cześć Depsia .... słyszałaś coś o "zdrowotnym" napoju z imbiru ?

No słyszałam, nawet dziewczyny przepis gdzies podawały. Jak odnajdę, to Ci podrzucę. :wink:

To ja też przytulam wirtualnie.

Mnie pomaga imbir z miodem i cytryną. Imbiru to tak musi być z pół kopiastej łyżeczki

verunia a ty dajesz imbir w proszku? ja taką "herbatkę" znam ze świeżym - nieźe kopie i rozgrzewa :lol:

dps- ia i ja przytulam!

Może byc ze świeżym , to samo działanie. W proszku mam zawsze a po świezy musiałabym sie udac do sklepu :lol:

U mnie też w gs-ie nie ma. Ale za to po drodze do domu z pracy mijam największe markety w miescie :wink: :lol:

Selgros to jak dla mnie za duze ilości. Owszem robie zapasy ale hurt na 3 osoby to byłaby przesada jednak :wink: :lol:

Ale zaraz zaraz.... Selgros ma bardzo dobrze zaopatrzone stoisko z owocami i warzywami. Przynajmniej u mnie. Ciekawostki kulinarne też tam mają.