Żelka 29.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Depeś zostawiam Ci cosikhttp://www.cafeart.pl/20090423817/decoupage/Kursy_obrazkowe/Krzeslo_w_stylu_shabby_chic-_deocupage_w_Cafeart.pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Depsia, Ty kawę??? Zawsze myślałam, że tylko i wyłącznie słodką herbatę z termosa. No przecie wiesz, jaką kawę, tę, którą i Ty bez oporów u nas pijasz. Chefie, a tos się nagadał! No dobra, na razie zostaje Ci wybaczone karygodne donosicielstwo i rzucanie kalumni , ale jak mi Sołtysa zaczniesz bałamucić... http://www.chefpaul.net/smiles/angry12.gif Worek właściwy Sołtys w nienaruszonym stanie zaposiadywa. Zeljcia, dziękuję za linka, zajrzę, jak mój net zdecyduje się pracować. I za tamten link dziękuję. Sama lista - Kiedy ja to zdążę obejrzeć? Wusia - to Ty tylko tak pogadać lubisz, a jesteś pracuś, nie? Pamiętaj, że konieczne jest we wszystkim zachowanie zdrowej równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Chefie, przyletę na te sankgiwiny na pewno, choćby z racji przystojności tego indora!!! Aleś się nagadał, faktycznie Kiedy Szanowny wróci z wojaży (do miasta był pojechał dzisiaj) możecie sobie uciąć pogawędkę ... tylko czy to coś da Wieczorek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 "Wszystkim" to dosyć szumne słowo na ten "dziki tłum" tutaj dziś obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dobry wieczór Chefie no ja to chyba wydrukuję i pokażę mężowi swojemu DPS-ia ja to lenistwo uwielbiam ale cholera jakoś samo się u mnie nic zrob ić nie chce poza bałaganem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Pogoda dopisywała, więc nie ma dziwne, że na forumie pusto było. Nas też poniosło. Najpierw na spacer, potem do "oszołoma" nowootwartego w Krakowie. Ale tłumy były! Parking tam mają taki, że zmieściłyby się wszystkie samochody, które istnały w Krakowie w czasach mojego dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Co to za nowy "oszołom"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Auchan.Nowe centrum handlowe otworzyli tydzień temu. Ponoć największe w Polsce, ale tego nie oceniłam, bo byliśmy tylko w oszołomie i liroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Aaaaaa. lubię takie centra handlowe. Fajnie później nogi bolą i portfel się odchudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nasz się odchudził, chociaż tylko w oszołomie zaszaleliśmy. W liroju same potrzebne rzeczy kupiliśmy. No ale zawsze w oszołomach tanie ciuszki dla dzieci były. Tu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nasz się odchudził w ub. tygodniu w naszym ulubionym BricoMarche w Sz-ku. Wiesz, że nadal są zdziwieni tym, że ktoś chce coś kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A ja przeżyłam dzisiaj szok! Dotychczas tzw. "doradcy" w sklepach budowlanych unikali klientów jak tylko mogli. Zawsze było ich za mało, gdzieś się chowali, nie byli z tego działu... Trzeba jednak przyznać, że kiedy cudem się dorwało właściwego doradcę, to wiedział, co mówi i o czym mówi. Tymczasem dzisiaj w nowym liroju doradcy podbeigali do nas, gdy tylko zatrzymywaliśmy się przed jakąś półką na dłużej niż 10 sekund! Doradzali z uśmiechem, prowadzili do właściwej półki, towar wpychali w ręce! No szok!!! A ludzi, znaczy klientów, było pełno! Sprzedawców z Briko możesz ode mnie pozdrowić serdecznie i podziękować za niezapomniane chwile urlopu (jeżeli jakiegoś uda Ci się spotkać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nowy sklep to i sprzedawcy się starają! Pozdrowię, a jakże, przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień doberek No zatkało mnie z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzień dobry a DPS-ia to się jeszcze z Sołtysem wyleguje czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzień dobry. No nie mogę, An-budowa się objawiła! Czeeee, Gocha!!! My z Sołtysem dzisiaj musieliśmy do miasta jechać, zmęczyliśmy się oboje jak cholera. Ja nie wiem, jak to jest, ale zawsze wracamy z miasta tak wykończeni, jakbyśmy co najmniej tonę węgla przerzucili. Nie dla nas takie miejsca, oj, nie dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Eeeejjj, bo pewnie nie do tego miasta jeździcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 My z Sołtysem dzisiaj musieliśmy do miasta jechać, zmęczyliśmy się oboje jak cholera. Ja nie wiem, jak to jest, ale zawsze wracamy z miasta tak wykończeni, jakbyśmy co najmniej tonę węgla przerzucili. Nie dla nas takie miejsca, oj, nie dla nas. trzeba było pekaesem a nie na rowerach tona węgla we dwoje to kwadransik roboty kondycja jak u miastowych tak se popisałem, bo sołtysowstwo na drugiej stronie wylądowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A, tak jakoś czasu mało, nie ma kiedy na forumie siedzieć... Oj, Jamles, dobrze, że orzynajmniej jesteś i człowieka z czeluści wyciągasz... Dzień doberek, u nas deszcz leje i ciemno, jakby to wieczór był. Muszę wziąć się za jakieś pożyteczne zajęcia, chałupę ogarnąć trochę, może coś zrobić... Co prawda wcale mi się nie chce, wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts