Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia, Ty kawę??? Zawsze myślałam, że tylko i wyłącznie słodką herbatę z termosa.

No przecie wiesz, jaką kawę, tę, którą i Ty bez oporów u nas pijasz. :lol:

Chefie, a tos się nagadał! :o :D

No dobra, na razie zostaje Ci wybaczone karygodne donosicielstwo i rzucanie kalumni :wink: , ale jak mi Sołtysa zaczniesz bałamucić...

http://www.chefpaul.net/smiles/angry12.gif

Worek właściwy Sołtys w nienaruszonym stanie zaposiadywa. 8)

Zeljcia, dziękuję za linka, zajrzę, jak mój net zdecyduje się pracować. I za tamten link dziękuję.

Sama lista - :o :o :o

Kiedy ja to zdążę obejrzeć? :o :lol:

Wusia - to Ty tylko tak pogadać lubisz, a jesteś pracuś, nie? :lol:

Pamiętaj, że konieczne jest we wszystkim zachowanie zdrowej równowagi. :wink:

Chefie, przyletę na te sankgiwiny na pewno, choćby z racji przystojności tego indora!!! Aleś się nagadał, faktycznie :o Kiedy Szanowny wróci z wojaży (do miasta był pojechał dzisiaj) możecie sobie uciąć pogawędkę ... tylko czy to coś da :roll: :wink: :D

Wieczorek wszystkim :D

Pogoda dopisywała, więc nie ma dziwne, że na forumie pusto było. Nas też poniosło. Najpierw na spacer, potem do "oszołoma" nowootwartego w Krakowie. Ale tłumy były! Parking tam mają taki, że zmieściłyby się wszystkie samochody, które istnały w Krakowie w czasach mojego dzieciństwa.

A ja przeżyłam dzisiaj szok! Dotychczas tzw. "doradcy" w sklepach budowlanych unikali klientów jak tylko mogli. Zawsze było ich za mało, gdzieś się chowali, nie byli z tego działu... Trzeba jednak przyznać, że kiedy cudem się dorwało właściwego doradcę, to wiedział, co mówi i o czym mówi. Tymczasem dzisiaj w nowym liroju doradcy podbeigali do nas, gdy tylko zatrzymywaliśmy się przed jakąś półką na dłużej niż 10 sekund! Doradzali z uśmiechem, prowadzili do właściwej półki, towar wpychali w ręce! No szok!!! A ludzi, znaczy klientów, było pełno!

Sprzedawców z Briko możesz ode mnie pozdrowić serdecznie i podziękować za niezapomniane chwile urlopu (jeżeli jakiegoś uda Ci się spotkać).

Dzień dobry. :D

:o

No nie mogę, An-budowa się objawiła! :o :o :o :D

Czeeee, Gocha!!! :lol:

My z Sołtysem dzisiaj musieliśmy do miasta jechać, zmęczyliśmy się oboje jak cholera. :-?

Ja nie wiem, jak to jest, ale zawsze wracamy z miasta tak wykończeni, jakbyśmy co najmniej tonę węgla przerzucili. :roll:

Nie dla nas takie miejsca, oj, nie dla nas. :wink:

My z Sołtysem dzisiaj musieliśmy do miasta jechać, zmęczyliśmy się oboje jak cholera. :-?

Ja nie wiem, jak to jest, ale zawsze wracamy z miasta tak wykończeni, jakbyśmy co najmniej tonę węgla przerzucili. :roll:

Nie dla nas takie miejsca, oj, nie dla nas. :wink:

trzeba było pekaesem a nie na rowerach 8)

tona węgla we dwoje :o to kwadransik roboty :roll:

kondycja jak u miastowych :lol:

tak se popisałem, bo sołtysowstwo :roll: :o na drugiej stronie wylądowało :wink:

A, tak jakoś czasu mało, nie ma kiedy na forumie siedzieć... :roll:

Oj, Jamles, dobrze, że orzynajmniej jesteś i człowieka z czeluści wyciągasz... :wink:

Dzień doberek, u nas deszcz leje i ciemno, jakby to wieczór był. :-?

Muszę wziąć się za jakieś pożyteczne zajęcia, chałupę ogarnąć trochę, może coś zrobić... :lol:

Co prawda wcale mi się nie chce, wcale... :oops: