jamles 01.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzień doberek, u nas deszcz leje i ciemno, jakby to wieczór był. lecę na placu coś porobić, na razie chmurzasto, ale nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A mnie się chce - o dziwo! Zaraz lecę koty układać na półkach i oklejać wiatrołap przed malowaniem. Jak ja tego oklejania nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dzieńdobry ale jak mnie się nie chce to pojęcia nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Przylazłam! Oryginalna nie będę, też mi się nic nie chce, mżawa jakowaś za oknem, pochmurno i zimno ... bleeee. A ogarnianie w domu to robota syzyfowa, to co się będę wysilać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... ... my z Sołtysem w dwupaku jesteśmy, ... ... Choć dobrego tyle, że nie "Head & Shoulders" ... Shampoo dla łysych ... z dwupaku zawsze można jedno wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 01.12.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam wszystkich i pozdrawiam. No i mamy grudzień. Zgodnie z tutejszą tradycją, czas najwyższy dom światełkami udekorować, choć mi się robić nie chce. Ale - co się będę wychylał. Z choinką jednak poczekam, choć oni tu już od połowy listopada mają Christmas. Zwariowany naród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kurczę, już teraz światełka? No to bardzo to jest nieekologicznie, energii tyle pójdzie niepotrzebnie na te światełka. Zawsze mówię, że ta Ameryka to jeden z największych szkodników ekologicznych. Pawełku, wydłubac się nie da. Bo łona trzyma łonego. I nie puści. W kuchni zaledwie bieżące talerze brudne ogranęłam, uwiłam z sianka kulę, żeby z niej dekorację potem zrobić, zrobiłam też podstawę do wianka (też z siana). Ale najważniejsze to wyprałam 32 pluszaki, teraz się suszą i zostały już wszystkie wyczesane i upięknione przed wyjazdem do Bacik, do dzieci. Tylko jak ja je wszystkie zapakuję, to nie wiem. Jakiś straśnie wielki karton będę musiała gdzieś załatwić. Wysłac to trzeba jak najszybciej, żeby ukochana nasza poczta zdołała przed świętami dostarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Pawełku, wydłubac się nie da. Bo łona trzyma łonego. I nie puści. Świntuszą tu, czy mi się wydaje? Za łona się trzymają, dłubać chcą... Eeee, nie, lepiej zmykam stąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale jesien , ale dół w korzonki mi coś wlazło. starość pewnie - nie wiem czy wylezie. są na to jakieś leki bez recepty ? oprócz smarowideł. Depsia - robisz już te dworkowe wnętrza ? kupiłam zasłony dworkowe- w kwiaty - ale jakieś takie wyblakłe są a miało być tak pięknie No to pozdrawiam radośnie (przez zacisniete zeby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Niesamowite, ale prawdziwe - jesień głęboka, wstawać trza po ćmoku, w domu bałagan, malowanie i inne takie, okna brudne, warsztaty 12 grudnia mam prowadzić i przygotować się muszę, w sobotę musimy wnieść do domu i podrzucić nieznacznie rozdartą papugę, a ja doła nie mam! Mogę się podzielić moim niedołem, jakby ktoś chciał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry Agduś niedoła to ja chętnie biorę potrzeba mi nieco optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zosiu, dół przed świętami? Przecież tyle radosnego sprzątania i gotowania przed nami, tyle nowych pomysłów na dekoracje domu i potem znowu po nich sprzątania. Dworku jeszcze nie robię, bo zabiorę się za to wiosną dopiero, póki co staram się teoretycznie jak najlepiej przygotować. Zaczęłam dzisiaj doklejać szyszki do sianowej kuli, trochę krzywa jest, ale co tam, dla nas wystarczy, a ile radości mam z samego robienia! W dzień może się zbiorę i pójdę do ogrodu naciąć gałązek iglakowych, to jakiś wianek bym jeszcze wykoncypowała. To lecę coś robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Depeś zdjęcia pokaż. No, na tą babę fioletową to ile my tu czekamy? No i te serwetki też pokaż. p.s. A mi sie wcale Świąt nie chce w tym roku. Nie wiem co to. Ani choinki ani jedzonka nie chce mi sie robić, tylko spać mi sie chce. I marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No dobra, to ja sie postaram jutro cos pstryknąć i wkleić... Ale jakie serwetki? Ja to siano i szyszki oraz iglaki teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No cos kleilas ostatnio co mowilas, ze nie skonczone, to moze, to To bylo a nie serwetki. http://www.uwolnij-fantazje.bazarek.pl/category/41871/1/0/0/serwetki-papierowe/193.html zobacz jaki bajeczny wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Żelka, to sobie pomarudź jeszcze tak do 10-to grudnia a później ... do roboty, święta za pasem ... wieczór dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 mglisty dzieńdoberek znowu z drugiej strony wyciągnąłem z leksza piździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry a u mnie z rana wszędzie biało mrozik był i na biało pomalował świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzień dobry! Aaaa, Zeljcia, jak tylko nie pojedziemy dzisiaj do Miasta wojewódzkiego to postaram się wkleić, dobra? U nas nie gwiździ , ale biało z rana też było. I dobrze, czas już na zimę, białą i lekko mroźną. Skończyłyby się grypy, wymarzłyby wirusy. No to lecę wyrychtować się na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 pozdrowionka z zimnego dziś Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts