DPS 25.01.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No i doszłam do siebie. Jakoś dzisiaj nikt nie zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień Dobry ja zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No i doszłam do siebie. Jakoś dzisiaj nikt nie zagląda... Baliśmy się obudzić ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mewy odleciały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mewy odleciały???? jakie mewy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mewy odleciały???? jakie mewy???? te, co tupały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mewy odleciały???? jakie mewy???? te, co tupały Dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Już weekend, DPS odpocznie i ochłonie z nadmiaru wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Już jestem. Sorki, że mnie nie było, ale do miasta jechać musielim. Dzieciukom buty się rozlecieli, kupić potrza było. Pogoda dzisiaj piękna, słonko świeci, aż miło było pochodzić po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Po mojnej Perle Bałtyku to byś sobie miło nie pochodziła Wiatr okropnisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U nas tez okropnie , malo mnie zza winkla nie powialo I jak tam u Was pewnie wciaz swieto , co? Wcale bym sie nie dziwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Depsia dawaj no tego maila bo ja znalezc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Eeee, będzie tego świętowania. Jutro robota czeka na wszystkich, nie ma co się op...alać. W poniedziałek jedziemy na kilka dni w nasze góry, odpocząć troszkę trzeba. Ale laptopa biorę, nie ma wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ja tez chce w gory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Zeljko kochana, pojedziesz i Ty kiedyś. Ja Ci to mówię, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ale laptopa biorę, nie ma wątpliwości. To chyba oczywiste , przeciez beze mnie nie przezyjesz Zeljko Pojedziecie w gory , ja tez Ci to mowie. Przeciez musisz Stefkowi gory pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 No wiem, wiem, ze kiedys sie wybierzemy. To tylko ostatnich pare lat nie jedziemy ale tak to raz w roku bywalismy na poludniu Polski. Stefek juz widzial gory - z dolu..., albo z mniejszyh gor gdzie mozna bylo dotrzec samochodem.... Wiadomo, ze my po gorach nie pochodzimy. Na przyklad ja bardzo lubie okolice Dusnik. Okolice Zakopanego sa przepiekne ale dla nas za wysoko. Ale fajnie bylo z Bukowiny popatrzec na te pieknosci pod samym niebem. Depsia kolejna poczta poszla. Same pieknosci wysylam. Ide spac, bo ten wiatr namiotnie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zeljko, rzeczywiście same piękności! Muszę ja w swoich zbiorach poszukać czegoś ładnego i też Tobie wysłać. Może jak wrócimy z tych gór. My też nie jedziemy w te wysokie bardzo, tylko w te bliskie dla nas, w Karkonosze. Nieźle je znam i bardzo lubię. Rrmisiu, no jakże ja bym mogła bez Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Spokojnie Depsia ja juz nie robie. Musze z tym skonczyc. Obrazki do domku mam. Wystarczy. Po co sobie wzrok psuc na starosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A ja tak lubię, a nie mam czasu... I wzrok też nie taki, problem mam. Ale mam taką specjalną lampę, jakiej często używają kosmetyczki - duuuuuże szkłopowiększające na wyginanym ramieniu, wokół niego lampa jarzeniowa w kształcie koła. Bez niej nie zrobię niczego, ale z lampą - tak. Tylko czasu... Pocieszam się, że kiedys... może... jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts