braza 07.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Amberciu, bardzo mi przykro... Oby ten rok nie przyniósł nikomu z nas takich przeżyć..Majeczkę cmoknij w nosek. Dzień dobry tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy jest na sali tłumacz? drogo się cenią .......za jeden nocleg w stodole gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest, jest, jest ! Własnie był listowy z wieeelką paką Pysznie pachnący chlebek depesiowy policytacyjny dowiózł mniam, idę ukroić sobie kromala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A czy ktoś w końcu przetłumaczy?? Bo ja nie wiem, czy to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest, jest, jest ! Własnie był listowy z wieeelką paką Pysznie pachnący chlebek depesiowy policytacyjny dowiózł mniam, idę ukroić sobie kromala tylko jedna sznita bo pójdzie w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tyn pyrlik jednak może sie przido do odziomków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jamlesie, czy Ty mnie wyzywasz ukradkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest, jest, jest ! Własnie był listowy z wieeelką paką Pysznie pachnący chlebek depesiowy policytacyjny dowiózł mniam, idę ukroić sobie kromala tylko jedna sznita bo pójdzie w boczki ... abo w rzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 tyn pyrlik jednak może sie przido do odziomków możno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest, jest, jest ! Własnie był listowy z wieeelką paką Pysznie pachnący chlebek depesiowy policytacyjny dowiózł mniam, idę ukroić sobie kromala tylko jedna sznita bo pójdzie w boczki za późno przeczytałam jest tak pyszny że juz 2 były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest, jest, jest ! Własnie był listowy z wieeelką paką Pysznie pachnący chlebek depesiowy policytacyjny dowiózł mniam, idę ukroić sobie kromala tylko jedna sznita bo pójdzie w boczki ... abo w rzić a co tam się umartwiać potem się będę martwić...idę po 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ivo, jak Agdusiowy Czarodziej upiekł u mnie chlebek to wchłonęłam za jednym zamachem chyba z 6 kromek ... w duszy tam oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ivo, jak Agdusiowy Czarodziej upiekł u mnie chlebek to wchłonęłam za jednym zamachem chyba z 6 kromek ... w duszy tam oponki Braza i oponki!!! Buchachacha! No chyba że te tikusiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Agduś, czy Ty uwierzysz, że ja po świętach przytyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ivo, jak Agdusiowy Czarodziej upiekł u mnie chlebek to wchłonęłam za jednym zamachem chyba z 6 kromek ... w duszy tam oponki no własnie też tak myślę pyszny ten chlebek, taki ziołowy...mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy jest na sali tłumacz? drogo się cenią .......za jeden nocleg w stodole gratis No to niech ino będzie kogo gratis w tej stodole nocować... Siana u nas dostatek! Ivo - bardzo się cieszę, że smakuje, jedz na zdrowie i nie słuchaj Chefa! Sołtys z chłopakami jedzą już tyle czasu i oponek nie mają! Braza, Ty przy... co??? Ło matko, alem się uśmiała dzisiaj niespodzianie!!!!! Braza utyła, haaaaaaaaaaaaaa, no nie mogę!!!!!!!!! Ty weż przestań tak gadać, oplułam herbatą cała klawiaturę, haaaaaaaaaa!!!!!!! O matko, muszę się trochę uspokoić... No nie mogę, haaaaaaaa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Babcia niestety nie przezyla Depsiu, jestem raczej z doskoku ... codziennie praca, potem jazdy z Maja do osrodka rehabilitacyjnego, dlugie cwiczenia, zabiegi i masaze. Wracamy w nocy i tak codziennie ... Ale jestem dobrej mysli, bo z kazdym dniem jest lepiej Amberciu - baaardzo mi przykro, kochana, życzę mnóstwo siły i wewnętrznego spokoju, aby łatwiej było pogodzić się z tą stratą... Całe szczęście, że Majusię dało się naprawić i że idzie ku lepszemu, to taka kochana psina jest, że na pewno bardzo byście przeżyli jej stratę. Ale idzie ku lepszemu - i tego trzeba się trzymać! Zaglądaj, Amberciu, nie zostawiaj nas, chociaż na chwilkę, żeby napisać, że wszystko OK. Bo wiesz, my tu się martwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Amber moje kondolencje. Przykro mi. Trzymajcie sie. Depes z Twoja namowa zalozylam tego bloga, choc sama nie wiem co ja robie i po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 cześć Depeszko ... wbijam się znowu .... ... Żelka - założyłaś bloga ? ... to chyba dobrze .... ale masz solidną konkurencję (czytaj Depsia) .... bo Jej jest naprawdę fajnie prowadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 amber przykro mi depeesia dawaj namiary na bloga żelki .....szybkensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts