Gwoździk 09.01.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 a gospodyni to pas startowu odśnieża ...właśnie zsiadła z szufli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 a gospodyni to pas startowu odśnieża ...właśnie zsiadła z szufli obiło mi się o ...... oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Czeeeeść! Matko kochana, już drugi raz dzisiaj odśnieżałam około 200 m drogi w sumie, do czysta! Oczywiście śnieg dalej pada. Oczywiście młodszy zaraz musi być dostarczony na studniówkę, samochodem, starszy jutro do Berlina, też samochodem. Oczywiście... Zeljcia, jak przyjedziesz, to Ci pokażę, jak szyć, dobra? Muszę Wam kiedyś wkleić portret mojej maszyny do szycia - to zabytkowy Singer walizkowy, który wygląda, jakby przed chwilą wyszedł (nomen omen) spod igły. Jest prześliczny i kocham go miłością wieeeelką! Dzisiejsze maszyny chowają się i w ogóle. Matyle sopek, gadżetów, wszystko z chromowanej stali, a nie plastikowe bębenki i w ogóle. Uff, w czasie, jak pisałam posta przyjechali rodzice z panną młodszego, zabrali towarzystwo i pojechali w tę zawieruchę - i tak wracają koło jego szkoły. Muszę teraz opamiętać się, idę poczytać inne komenty, zobaczyć, co tam słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Drogę łopatą odśnieżasz??? Traktorów nie ma na wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 zasypane pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Drogę łopatą odśnieżasz??? Traktorów nie ma na wsi? Ależ są, kochana, są, ale po pierwsze - to jest ta nasza droga wewnętrzna przez całe podwórze do garażu w stodole, a do tego dalej - koło studni, do domku, i do lasu, i to szeroko, na dwa koła, żeby drewno przywieźć poskładane za domkiem, tam pod tym dachem, a po drugie - akumulator traktora zawsze na zimę zamarza. Zresztą, na tych drogach to traktor i tak niezdały... Pocieszam się, że może te rogaliki, co to je zeżarłam, bo Babcia napiekła wczoraj, trochę przy tym odpracowałam. A i Jamles ma trochę racji. Nasz traktor pod wiatą już zasypany na jakiś metr śniegiem, taką zaspę ma przed nosem, bo tam dobrze jest sypać przy odśnieżaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A ja nie odśnieżam, nie mam czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wystarczy kawałek sklejki przybity do trzonka jakiegoś, doskonale się nada. Uff, u nas na razie sypać przestało, może jednak uda się dzieciakowi polecieć na ten egzamin? Idę na stronę linii lotniczych, sprawdzę czy czasem lotu nie odwołali, tfu, tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dzień dobry DPS-ia ja trzymam kciukasy żeby doleciał szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie odwołali, na pewno! Doleci i zda, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A ja nie odśnieżam, nie mam czym... ... również, ... nawet nie mam czego Żarty się jednak skończyły, 50 kilometrów odemnie spadł śnieg - ostatnio takie cudo widziano tutaj w 1977 roku U mnie choć śniegu nie ma to jest tak zimno, że nawet najstarsze aligatory tego nie pamiętają ... brrrrrrrrrrrrrrr ... dziś rekordy zimna http://www.chefpaul.net/Florida/temp100110.jpg z grapefrutów i pomarańcz będzie można tylko sok robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No jaja se robi ta zima. Epoka lodowcowa idzie? Depsia widzialas w drobnych ogloszeniach jaka ladna foto-tapete Zochna sprzedaje? Za pol ceny. Akurat do Twojej lawendowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Chefie donoszę, ze sarnina z Twojej marynaty wyszla bardzo smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Szkoda grapefruitów i pomarańcz Chefie, bardzo szkoda. I chociaż dla nas te minus 2 może i w tej chwili śmieszne jest, ale ... szczerze współczuję! I nie robię sobie jaj, naprawdę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Chefie donoszę, ze sarnina z Twojej marynaty wyszla bardzo smacznie Bardzo się cieszę Szkoda grapefruitów i pomarańcz Chefie, bardzo szkoda. I chociaż dla nas te minus 2 może i w tej chwili śmieszne jest, ale ... szczerze współczuję! I nie robię sobie jaj, naprawdę!! i bardzo dziękuję za zrozumienie ps - ubrany jestem jak cebulka i jeszcze mnie w doopę zimno ... na drugi rok muszę sobie kupić barchanowe gacie i futro ... w związku z tym zasranym "ociepleniem klimatu" oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No jaja se robi ta zima. Epoka lodowcowa idzie? Witam! Ależ to oczywiście tylko ocieplenie klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja tylko dwie godziny rwałam lód z samochodu żeby jutro jakoś do pracy dojechac ale drzwi to ledwo jedne otwarłam normalnie jedna bryła lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wusia wyjście jest jedno-buduj szybciej domek i garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Maylandzia no domek i garaż to już stoi tylko póki co autko do garażu musiałabym na pleckach wnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Depes popatrz sobie na pchli targ, sa fajne nowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts