Żelka 27.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Depsia Ty juz tyle tego narobilas, ze mozesz sobie odpuscic. Ale wzorki i tak Ci przesle... Ja tez lubie ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Zaprosiłabym Was troje do mnie, obejrzałabyś na żywo. Tylko nie jestem pewna, czy wózek by się zmieścił w przejściu, pokoje w domku nieprzystosowane... A łazienki to już całkiem małe... Teraz żałuję, ale to też kwestia finansów. Ja to lubię haftować, zawsze mam co najmniej kilka rozpoczętych prac i haftuję w zależności od nastroju. Jak chcę mieć coś szybko, jakiś rezultat (czyli nastrój jest kiepski, bo gdzie indziej coś nie wyszło) no to robię coś małego. Jak jest lepiej, to haftuję te duże i pracochłonne rzeczy po kawalątku. Trwa to zwykle kilka lat, zanim taki duży skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dzień dobry A ja haftować nie lubię, w ogle robótki tzw. "ręczne" przyprawiają mnie o dreszcze W szkole podstawowej te śmieszne rzeczy robiła za mnie koleżanka mojej mamy Ale jak oglądam te cudeńka, to ..... normalnie wymiękam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Haftować też nie umiem (no chyba, że na takiej gotowej kanwie z namalowanym wzorkiem, ale to żadna sztuka), ale na drutach to zdarzało mi się czasem coś popełnić. Natomiast na szydełku to tylko łańcuszek umiem. Muszę się nauczyć, bo mi się marzy choinka cała w szydełkowych aniołkach i gwiazdeczkach. Do przyszłych świąt mam czas.Moja babcia wyszywała obrazki haftem gobelinowym. Nie obraźcie się, ale krzyżyki się przy nim chowają. Chociaż nie przesądzam sprawy, dopóki nie zobaczę cudów Depeesi. Ja widywałam dotychczas takie grubaśne krzyżyki i... średnio wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No, takimi wielkimi to ja mam jeden obrazek. Też uważam, że to niezbyt dobrze wygląda. A mianowicie kiedy zamierzasz te moje cuda obejrzeć - że się tak o odwiedzinki przymówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A wiecie, ze ja kiedyś też wyszywałam Krzyżykami ale też i babcia mnie uczyła innych haftów. Tylko to było tyle lat temu! Mało co pamiętam Robiłam też na szydełku i na drutach i za pierona nie wiem co i jak Na szydełku dzisiaj to tylko łańcuszek zrobię a na drutach prawo lewo i tyle Może keidyś zgłębie temat bardziej ale narazie to niewykonalne. Pamietam jednak, że bardzo to lubiłam robić. Fajne uczucie jak widać gdy przybywa roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 To wciąga. I pozwala się oderwać od codziennych problemów, bo trzeba uważać na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 To wciąga. I pozwala się oderwać od codziennych problemów, bo trzeba uważać na wzór. To ja wolę Harry'ego Potter'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 To wciąga. I pozwala się oderwać od codziennych problemów, bo trzeba uważać na wzór. To ja wolę Harry'ego Potter'a A ja uwielbiam ksiązki!!! Mógłbym czytać naokrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 To wciąga. I pozwala się oderwać od codziennych problemów, bo trzeba uważać na wzór. To ja wolę Harry'ego Potter'a A ja uwielbiam ksiązki!!! Mógłbym czytać naokrągło Ja też uwielbiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Braza i jak cie normalnie nie lubieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Braza i jak cie normalnie nie lubieć http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 wziąłem się właśnie za Erice Jong podobno bardzo niegrzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 wziąłem się właśnie za Erice Jong podobno bardzo niegrzeczne Szczerze mówiąc, od pewnego czasu mam ochotę na czytanie pozycji lekkich i przyjemnych, aczkolwiek nie sa to Harlequiny Moją książką życia jest "Władca Pierścieni" Tolkiena i ... tak już chyba zostanie Uwielbiam tego typy pozycje. Ostatnio zachwycił mnie "Eragon". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 czytałem z dwa lata temu Władcę poprzedzając go Hobbitem.Chciałbym znaleść czas i przeczytać go ponownie.Cudowna powieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam nadzieję że nasa depesia stąd nie wywali za te pogaduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam nadzieję że nasa depesia stąd nie wywali za te pogaduszki Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam nadzieję że nasa depesia stąd nie wywali za te pogaduszki Ja też jakkby co to uciekniemy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 I co? Uciekliście? Przecież wcale nie wywalałam, wręcz przeciwnie, bardzo mo miło, jak sobie u mnie pogadujecie. I jeszcze chciałam powiedzieć, że ja nie lubię Tolkiena i w ogóle fantasy. Agatha Christie, K.O. Borchardt, czasem Raymond Chandler, Joanna Chmielewska albo political fiction, zwłaszcza Kena Folletta. Na więcej to i czasu nie mam. No i - kiedyś uwielbiałam, ale teraz to dla mnie problem, ogromna większość książek ma bardzo małe (jak dla mnie) czcionki, nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja zagladam nocami A jak z czytaniem z lupą? Kupiłam córce taką dużą, na połowę kartki, prostokątną. Co prawda nie chce jej używać ale lepiej przez nia widzi wiekszy fragment tekstu. Próbowałaś z taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts