frosch 13.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 wusia w tym roku chyba nam się to już nie uda pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Żabol a niby czemu toż rok się dopiero zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzień doberek! Jamles, ja nie Singera kręciłam, tylko lampę do sufitu, teraz mam ładną, co mi się podoba, o! Na szufli nie trza dzisiaj jeździć, nie pada - drugi dzień! Frosia, Ty się lepiej przyznaj, co Ty na Wielkanoc szykujesz, jakie ozdoby i jajka i stroiki i w ogóle. ' Mnie dzisiaj do głowy przyszło, że trzeba by powoli projekty stroików szykować. Brazunia, Mocart cudny i kochany, jak zawsze. Czy można prosić o zbliżenie jakieś uśmiechniętej mordy Mocartowej? Zosiu, dziękuję za link, może jak w tamte strony będę jechała, to wezmę, jeśli nikogo w pobliżu nie znajdę... No i w ogóle, wszystkim dzień dobry, nie mogę przecież każdemu osobno gadać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 wuśka ale szybko się skończy a my nie mamy czasu ...no nic zobaczymy depeesiu jeszcze się nie zastanawiałam : oczywiście łuski z cebul skrupulatnie zbieram już od wigilii , bo kroszonki to najważniejsza sprawa przecież jest jakie pióra kolorowe muszę sobie skołować w tym roku , bo mnie strasznie kręcą jak co wymyślę to dam cynka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 takie coś by mi pasowało ( i cenowo i kolorystycznie ) http://cgi.ebay.de/Mega-Packung-Federn-orange-ca150-St-10g-Ostern-DEKO-409_W0QQitemZ160394567165QQcmdZViewItemQQptZGro%C3%9Fhandelsposten?hash=item255842ddfd chyba se zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 coś czuję Żabol że ściemę walisz okrutną ale nic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie wiem, czy Mocart się uśmiecha ... zazwyczaj wygląda na straszliwie znudzonego Może jednak coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dobrego wieczoru przyszłam zyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 takie coś by mi pasowało ( i cenowo i kolorystycznie ) chyba se zamówię Frosia - bardzo ładna - choć odważna ta peruka Dobry wieczór Depsiu - a skąd Ty tę piękną maszynę posiadłaś ? To rodowy majątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Łoooo, Gosia przyleciała! Brazunia, poszukaj, ja tam na odległość się w nim zakochałam... Frosiu, chyba już jakieś projekta Ci po głowie chodzą do tych piórek, ja to czuję w kościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Depsia a Twój blog też wystawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 froschia a do czego te piorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 piórka ? do d. ....... narazie nie wiem do czego, wiem tylko, że strasznie mnie kręcą jak zochna mówi, że one zbyt odważne to zamówię ..białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Coś Ty Frosia - do odważnych świat należy ja mam takie żółte I mam gorzej - bo mnie kręcą cmentarze , stare gotyckie cmentarze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Depsia a Twój blog też wystawiony? Nieee, Gosiu, mój blog to skromniutki taki... Ja kreatywnych blogów jestem wielbicielką, ich dużo jest. Zosiu, no z ta peruką chyba dobrze kombinujesz, klawiaturę oplułam. Mnie to w ogóle kręcą stare rzeczy wszelkiej maści, w tym zabytki, dlatego na wszelki wypadek postarałam się o niezabytkowego męża, żeby nie popaść w geriatrofilię... Zosiu, maszyna to istotnie "majątek rodowy", ale sporo ich jest na sprzedaż na e-bayu, Są też fajne portale im poświęcone, np. tutaj. Tych stron jest naprawdę sporo, a ceny niektóre całkiem przystępne. Maszynę z czystym sumieniem polecam - piękna, solidna, funkcjonalna - marzenie! W życiu bym jej nie zamieniła na nic, wszystkie podzespoły metalowe, walizeczka, cud miód i malina w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 13.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ..... mój blog to skromniutki taki... ... wdał się we Właścicielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I mam gorzej - bo mnie kręcą cmentarze , stare gotyckie cmentarze .. Zochna, a co w zwiazku z tym robisz? Ciekawosc mnie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 piórka ? do d. ....... szykujesz drugi nick ........ fazanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a fazanka to niby co? że na fazie z tym piórkiem ciągle bym była? najbardziej to słowo kojarzy mi się z Fazańcem - słynnym parkiem w Bytomiu .....baje, zolety i inne niekonieczne grzeczne rzeczy tam się robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a fazanka to niby co? że na fazie z tym piórkiem ciągle bym była? najbardziej to słowo kojarzy mi się z Fazańcem - słynnym parkiem w Bytomiu .....baje, zolety i inne niekonieczne grzeczne rzeczy tam się robiło dzień dobry Żabuś to cała Ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts