Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek! :D

Jamles, ja nie Singera kręciłam, tylko lampę do sufitu, teraz mam ładną, co mi się podoba, o! 8) :lol:

Na szufli nie trza dzisiaj jeździć, nie pada - drugi dzień! :D

Frosia, Ty się lepiej przyznaj, co Ty na Wielkanoc szykujesz, jakie ozdoby i jajka i stroiki i w ogóle. :wink: :D '

Mnie dzisiaj do głowy przyszło, że trzeba by powoli projekty stroików szykować. :o :lol:

Brazunia, Mocart cudny i kochany, jak zawsze.

Czy można prosić o zbliżenie jakieś uśmiechniętej mordy Mocartowej? :oops: :D

Zosiu, dziękuję za link, może jak w tamte strony będę jechała, to wezmę, jeśli nikogo w pobliżu nie znajdę... :roll:

No i w ogóle, wszystkim dzień dobry, nie mogę przecież każdemu osobno gadać, nie? :wink: :lol:

wuśka ale szybko się skończy a my nie mamy czasu :oops: :lol: ...no nic zobaczymy :roll:

depeesiu jeszcze się nie zastanawiałam :

oczywiście łuski z cebul skrupulatnie zbieram już od wigilii :oops: :lol: , bo kroszonki to najważniejsza sprawa przecież jest :D

jakie pióra kolorowe muszę sobie skołować w tym roku , bo mnie strasznie kręcą :oops:

jak co wymyślę to dam cynka ....

Łoooo, Gosia przyleciała! :D

Brazunia, poszukaj, ja tam na odległość się w nim zakochałam... :oops:

Frosiu, chyba już jakieś projekta Ci po głowie chodzą do tych piórek, ja to czuję w kościach. :lol:

Depsia a Twój blog też wystawiony? :roll:

Nieee, Gosiu, mój blog to skromniutki taki... Ja kreatywnych blogów jestem wielbicielką, ich dużo jest. :wink:

Zosiu, no z ta peruką chyba dobrze kombinujesz, klawiaturę oplułam. :lol: :lol: :lol:

Mnie to w ogóle kręcą stare rzeczy wszelkiej maści, w tym zabytki, dlatego na wszelki wypadek postarałam się o niezabytkowego męża, żeby nie popaść w geriatrofilię... :roll: :oops:

Zosiu, maszyna to istotnie "majątek rodowy", ale sporo ich jest na sprzedaż na e-bayu, Są też fajne portale im poświęcone, np. tutaj.

Tych stron jest naprawdę sporo, a ceny niektóre całkiem przystępne.

Maszynę z czystym sumieniem polecam - piękna, solidna, funkcjonalna - marzenie! W życiu bym jej nie zamieniła na nic, wszystkie podzespoły metalowe, walizeczka, cud miód i malina w ogóle. :D

a fazanka to niby co? że na fazie z tym piórkiem ciągle bym była? :lol:

najbardziej to słowo kojarzy mi się z Fazańcem - słynnym parkiem w Bytomiu .....baje, zolety i inne niekonieczne grzeczne rzeczy tam się robiło :oops: :oops: :oops:

dzień dobry

Żabuś to cała Ty nie :lol: :wink: