frosch 14.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a fazanka to niby co? że na fazie z tym piórkiem ciągle bym była? najbardziej to słowo kojarzy mi się z Fazańcem - słynnym parkiem w Bytomiu .....baje, zolety i inne niekonieczne grzeczne rzeczy tam się robiło dzień dobry Żabuś to cała Ty nie no i po tymu ta Fazanka , ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Żabuś a mnie skąd wiedzieć ja tam nigdy nie byłam ale wczoraj w sklepie pod blokiem mamy klient jechał tako czysto polszcyzna że ekspedientka po dwa razy sie upewniała co dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 trzeba się uczyć języków ostatnio będąc w sklepie koło domu ( w B.) musiałam sprzedawczyni tłumaczyć co chce kupić starszy pan stojący przede mną bez przesady ....tyj w tytkach nie wiedzieć co znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 trzeba się uczyć języków ostatnio będąc w sklepie koło domu ( w B.) musiałam sprzedawczyni tłumaczyć co chce kupić starszy pan stojący przede mną bez przesady ....tyj w tytkach nie wiedzieć co znaczy Jak na mój rozum to ten facet miał pretensje do piersi tej sprzedawczyni. Uważał, ze są za małe i domagał sie aby coś z tym zrobiła. Dlatego do niej powiedział - ze ma…., utyć w cyckach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no nie mów herbatę ekspresową chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 bardziej podoba mi się interpretacja żelki babka w sklepie motała się przy półce z cigaretami ciekawe z jakiego kraju pochodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.01.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 o rany ale się uśmiałam to naprawdę o herbatę expresową chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 tak dokładnie to : herbata w torebkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 w życiu bym nie zgadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Interpretacja Żelki cud miód Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wykumałam wreszcie co to ta fazanka Bażancica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ej Żaba znaczy ja po polskiemu całkiem dobrze kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wykumałam wreszcie co to ta fazanka Bażancica ... To się Jamles postarał .. ale takie pstrokote to samce som, nie samiczki ... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 przy okazji wiem czemu ten park za moją szkołą nazywa się Fazaniec wszelkich typków tam spotykałach ale fazana żodnygo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To tak jak na ulicy, Brzozowej, przy której mieszka mój kolega, nie rośnie ani jedna brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ..... mój blog to skromniutki taki... ... wdał się we Właścicielkę No przecie, no przecie... Frosia, mnie to też Zeljkowa interpretacja pasuje lepiej. Czy Ty będziesz miała pomarańczową perukę na doopie? Bo latoś taka wizja mnie we śnie nawiedziła. No i przyłączam się do pytania Zeljki do Zosi, co robisz Zosiu w temacie tych cmentarzy? Bo ja to czasem nawet po takich chadzam, łażę po krzakach odkrywając i w ogóle... Tylko u nas nie są gotyckie, są poniemieckie, niektóre jeszcze napisy widać, są z XVIII wieku też... Jak tam idę, to mi wstyd za okolicznych ludzi - groby rozkopane, metalowe płotki rozkradzione na złom, tablice nagrobne porozbijane. A sami oburzeni bardzo byliśmy tym, co się na Łyczakowskim działo we Lwowie. Kurczę, zaczyna chodzić po mnie potrzeba rozebrania. Choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ja swoją potrzebę załatwiłam w poprzednią niedzielę W sprawie dewastowanych i rozkradanych starych grobów ... nie powiem nic, bo musiałabym się brzydko wyrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 depeesia ty sie z mojej doopy nie nabijaj proszę , bo zaczniesz biegać jak z piórkiem jeszcze przyjdziesz Kochana z prosba, żebym Ci jakies foto podesłala ..perukowe ...przyjdziesz odeślę Cię do ......do ....Zosinowego cmentarza .... tyj w tytkach ci ino pokoża , he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ciekawe z jakiego kraju pochodziła Ferszten aluzja. A u nas herbata, to czaj. Nie od czaić jeno od herbaten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No i przyłączam się do pytania Zeljki do Zosi, co robisz Zosiu w temacie tych cmentarzy? tak publicznie mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts