Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, Andrzej na pewno, że przynajmniej wtedy nie będziesz na forumie przesiadywać, prześladowca jeden. :lol:

Nie wiem, czy będziesz taka zadowolona, jak faktycznie kilka dni zostaniemy, bo w Zielonkach przez najbliższe 2 lata nikogo nie będzie, wyjechali... do Chin !!!! :o :lol:

Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. :lol:

Przywieziemy, poczekamy na naprawę i dopiero wrócimy. 8) :wink:

...

Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. :lol:

...

... więc ... "nie znasz dnia ani godziny" ... dzik już jest obstalowany :lol: :wink:

buziaczki (oczywiście tylko dla Sołtysa i Babci) :) :wink:

O żesz, trza grilla wiosną dużego wymurować. :o :D

Ty dzień i godzinę to mów, cobym miejsce rezerwowała dla tylu osób. :roll: :wink:

Ojjjj, będzie się działo!!! :D :D :D

Wusia, u nas pochmurno, ale nie jest xle, tylko troszkę dopadało sniegu dzxisiaj, mrozu nie ma prawie wcale. :roll:

Jak Brazunia wiedzieć kiedy to Brazunia przyjechać? :D :lol:

Depsia się cieszyć! :D :D :D

Wusia, bo nic, tylko wyciągnęłas dzisiaj szczęsliwy los na pogodę, u nas chmury cały czas... :wink:

I to nie jest głupi pomysl Żelko :)

Znaczy nie z wściekaniem - tylko wyruszaniem ;)

Zawsze mówiłam, że Zosia to bardzo jest inteligentna, bardzo. :D

Jak to wcięło, jak to wcięło?

Ja tylko jestem jakby naćpana, bo od raniutka walczę z malowaniem mebli w kuchni, nawąchałam się farb i rozpuszczalników, to i na foruma trafić nie mogłam!

Synek mi pomagał, a i tak przez cały dzień zdołaliśmy ledwie fronty pomalować, jutro będą "boczki" i krawędzie obrabiane.

Niemniej cieszę się, bo szafki wyglądają teraz jak nowe, fronty bielutkie, czyściutkie - aż miło.

Chodzi za mną pomysł, żeby je troszkę na tych frontach wycieniować i cos im dokleić, tylko muszę przymierzyć, czy nie przeładuję kuchni, jak na każdych drzwiczkach będzie np. różyczka, to za słodko trochę może się zrobić w naszej kuchni. :lol:

No i muszę przykleić tasmą papierową, zobaczyć.

No to u nas tyle z nowości. :lol:

Bry Kochani :-)

Tak wpadam w chwili przerwy, bo mocno w prace ostatnio poszlam ... ale to dobrze. Pozwala mi jakos humor zachowac :roll:

Depsiu, Ty to jednak jestes nie tylko praktyczna i gospodarna dusza, ale tez obdarzona artystycznym zacieciem :-) Urzadzasz, projektujesz, wianki robisz, a na dodatek meble malujesz :o :D Wierz mi, jestem pod prawdziwym wrazeniem bo to nie takie proste siku, tyle rzeczy robic i to dobrze robic!!! Wlasnie pyszne wisienki (spod sosen) moj otworzyl i sie delektujemy :D

Co ja to chcialam jeszcze dodac ... aaaaaa ... i jakie sloiczki robisz ... miodzio!!!!

brazuniu, Depsiu, dzieki za troske :-) Jade do przodu ... jak widac :-) Praca, praca i jeszcze raz praca i rehabilitacja Majuta :-) To teraz wypelnia nasze dni 8) Z Mama jakby lepiej ... zaczela kuracje na antydepresantach :roll: Niestety bylo Jej to potrzebne i widze, ze pomaga ... smierc Bliskiej Osoby, to bardzo przykra rzecz, ale wierze ze wspolnie damy rade wrocic do normalnosci i optymizmu, chociaz tej Luki nic juz nam nie wypelni ... :roll:

Żeleczko, Tyś to Madra Babeczka :-) I Depsia też! Czytalam Was w innym watku ... Ciesze sie, ze tak zareagowalyscie! :D Przyznam, ze mnie trzesie jak przeczytalam te bzdurne tlumaczenia o ... nielojalnosci :evil:

Co by tutaj dodac ... ano tyle ze zima jest :-)