Żelka 16.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 U nas slonca nie bylo i zimno i wiatr, be... a mnie wtedyk zaraz smutki biora... Choc sie opamietalam i tez w sklepie bylam. Jesoo ile tam ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Agduś, a co tutaj zgadywać, pewnie On na to, że i po co Cześć nocne (bo to już po 22-giej jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nooo, Andrzej na pewno, że przynajmniej wtedy nie będziesz na forumie przesiadywać, prześladowca jeden. Nie wiem, czy będziesz taka zadowolona, jak faktycznie kilka dni zostaniemy, bo w Zielonkach przez najbliższe 2 lata nikogo nie będzie, wyjechali... do Chin !!!! Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. Przywieziemy, poczekamy na naprawę i dopiero wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.01.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. ... ... więc ... "nie znasz dnia ani godziny" ... dzik już jest obstalowany buziaczki (oczywiście tylko dla Sołtysa i Babci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczorek DPS-ia jaka tam pogoda u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... Więc (wiem, nie zaczynamy tak zdania) prawie na pewno będziecie mieli nas na głowie. ... ... więc ... "nie znasz dnia ani godziny" ... dzik już jest obstalowany buziaczki (oczywiście tylko dla Sołtysa i Babci) O żesz, trza grilla wiosną dużego wymurować. Ty dzień i godzinę to mów, cobym miejsce rezerwowała dla tylu osób. Ojjjj, będzie się działo!!! Wusia, u nas pochmurno, ale nie jest xle, tylko troszkę dopadało sniegu dzxisiaj, mrozu nie ma prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 u nas wreszcie dzisiaj zaświeciło słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dzik jest dziki i ... dziko smakuje!!!! Brazunia lubić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Jak Brazunia wiedzieć kiedy to Brazunia przyjechać? Depsia się cieszyć! Wusia, bo nic, tylko wyciągnęłas dzisiaj szczęsliwy los na pogodę, u nas chmury cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no DPS-ia od dłuuuuugiego czasu pierwszy dzień ze słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Brazunia jeszcze nie wiedzieć ... ale się dowiedzieć! Depsia, pytałam u Maylandzi, ale i tu zapytam: moge dać ptakom płatki kukurydziane, takie dla dzieci? O różnych smakach mam, córcia się wypięła i ich nie je!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzień dobry w ten najbardziej depresyjny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.01.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 pozdrawiam i tutaj się pochwalę - chleb wg Depesiowego przepisu na zakwasie super wyszedł, pychota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja musze w tym roku pojechac tego chleba posmakowac. Jak i kiedy, nie wiem, ale jak sie wszciekne to jutro wyrusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I to nie jest głupi pomysl Żelko Znaczy nie z wściekaniem - tylko wyruszaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Depsie wcielo, nie jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 I to nie jest głupi pomysl Żelko Znaczy nie z wściekaniem - tylko wyruszaniem Zawsze mówiłam, że Zosia to bardzo jest inteligentna, bardzo. Jak to wcięło, jak to wcięło? Ja tylko jestem jakby naćpana, bo od raniutka walczę z malowaniem mebli w kuchni, nawąchałam się farb i rozpuszczalników, to i na foruma trafić nie mogłam! Synek mi pomagał, a i tak przez cały dzień zdołaliśmy ledwie fronty pomalować, jutro będą "boczki" i krawędzie obrabiane. Niemniej cieszę się, bo szafki wyglądają teraz jak nowe, fronty bielutkie, czyściutkie - aż miło. Chodzi za mną pomysł, żeby je troszkę na tych frontach wycieniować i cos im dokleić, tylko muszę przymierzyć, czy nie przeładuję kuchni, jak na każdych drzwiczkach będzie np. różyczka, to za słodko trochę może się zrobić w naszej kuchni. No i muszę przykleić tasmą papierową, zobaczyć. No to u nas tyle z nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 jak na naćpaną to całkiem składnie gadasz DPS-ia wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Maluj Depsia, trenuj, ja przyjedziesz do mnie to mi Uroczysko upiększysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Bry Kochani Tak wpadam w chwili przerwy, bo mocno w prace ostatnio poszlam ... ale to dobrze. Pozwala mi jakos humor zachowac Depsiu, Ty to jednak jestes nie tylko praktyczna i gospodarna dusza, ale tez obdarzona artystycznym zacieciem Urzadzasz, projektujesz, wianki robisz, a na dodatek meble malujesz Wierz mi, jestem pod prawdziwym wrazeniem bo to nie takie proste siku, tyle rzeczy robic i to dobrze robic!!! Wlasnie pyszne wisienki (spod sosen) moj otworzyl i sie delektujemy Co ja to chcialam jeszcze dodac ... aaaaaa ... i jakie sloiczki robisz ... miodzio!!!! brazuniu, Depsiu, dzieki za troske Jade do przodu ... jak widac Praca, praca i jeszcze raz praca i rehabilitacja Majuta To teraz wypelnia nasze dni Z Mama jakby lepiej ... zaczela kuracje na antydepresantach Niestety bylo Jej to potrzebne i widze, ze pomaga ... smierc Bliskiej Osoby, to bardzo przykra rzecz, ale wierze ze wspolnie damy rade wrocic do normalnosci i optymizmu, chociaz tej Luki nic juz nam nie wypelni ... Żeleczko, Tyś to Madra Babeczka I Depsia też! Czytalam Was w innym watku ... Ciesze sie, ze tak zareagowalyscie! Przyznam, ze mnie trzesie jak przeczytalam te bzdurne tlumaczenia o ... nielojalnosci Co by tutaj dodac ... ano tyle ze zima jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts